Pasi licit! (beszélgetés)
:))))))))))
ez nagyon jó!!!:))
megvan videón? ha igen, kérjük valahová feltölteni a jelenetet!!!:))))
Gondolom, egyből táncra perdültek - merték volna nem megtenni..;)))
Szép történet!:)))))
Én is voltam esküvőn 1,5 hete, ahol én voltam a ceremóniamester, természetesen volt egy szőkés sztorim:
Kitaláltam, hogy a beszédem helyett, egy szép szerelmes számot tetetek be nekik a zenekarral. Le is szerveztem a dolgot, a cd nem működött, de hozzá tudzuk kötni az mp3 lejátszómat a ketyeréjükhöz. Szóval 80 vendég, kezem lábam remeg, beállítottam, hogy melyik zenét kell lejátszani és a jelemre a zenekar vezetője nyomta a gombot. Felállok, remegő hanggal gratuláltam nekik, meg elkezdtem hablatyolni a szerelemről, majd mondom, hogy akkor szóljon helyettem ez a dal, intek a csávónak, benyomja, majd elindul egy gyors szám. Ránézek, odaüvöltök: ez nem aaaaaz, majd trappolva (gyönyörű frizura, smink, miniruha, szép szandi) odarohantam a zenegéphez és beállítottam a számot. Előtte pont kérdeztem egy barátnőmet, hogy mit mondjak, hogy táncoljanak is rá, mert ott ülünk 3 percig, és nézzük egymást, az nem túl hatásos, erre mondta a csajszi, hogy kedvesen kérjem meg őket, hogy ha szeretnének, akkor táncoljanak. Na, én büszkén állok a zenekar előtt, hogy végre sikerült beállítanom a jó számot, mikor is eszembe jutott, hogy ja, táncolniuk kéne és beleüvöltöttem a mikrofonba elég parancsoló hangon: Ha gondoljátok, táncoljatok! Barátnőm majd meghalt a röhögéstől, azt mondta: marha kedvesen kérted meg őket!
De azért jó volt...:))))
Re: kisgé (2385) és Ancika (2386)
:)))))))))))
No, hát akkor….
Egy négynapos szabadságvesztésről sokat nemigen lehet beszélni.
Nagyrészt pihenésre (nem a strandon, hanem a besötétített szobában) és fröccsöntésre használtam el a csekély időkeretemet. Habár Oroszlán vagyok (s így hivatalból nyárimádó), de ez a kánikula már valóban nem fehérembernek való! Az utcára csak akkor mentem ki, amikor már nagyon muszáj volt (locsolás a temetőben, bevásárlás meg ilyenek). Mondtam is az egyik pultoslyánynak, jobb a tél, mert bármilyen nagy a hideg, az ellen föl lehet öltözni. De a rajtam lévő egyszál fehér sortból és ugyancsak fehér pólóból mit vegyek le, hogy ne okozzak közbotrányt (vagy egyeseknek örömet).
Az igazán jó nap szombaton volt (délután „csak” 37 fok Celsius skálája szerint), amikor is kedvenc unokahúgom esküvőjére voltunk hivatalosak. A polgári esküvő egy panzió kerthelyiségében volt (oda jött ki az anyakönyv-vezető), utána állófogadás a templomi esküvőig. Igen jófajta szendvicsek, fasírt, különféle hideghúsok, saláták. Nálam legnagyobb sikere a jó sok feta sajttal összekutyult görögsalátának volt. (No meg a jó hideg Staropramennek!)
Miután a vőlegény frontharcos katona (volt Koszovóban is egy fél évig), a barátai közül heten „díszelgő alegységet” alkotván, kivont kardok alatt vonult a násznép.
A templomi esküvőt követően vissza a panzióba, ahol már vártak a terített asztalok a légkondis konerenciateremben. A „díszelgő alegység” is visszavedlett civil ruhába, majd kezdetét vette a mulatozás. Közben vacsora, tánc, italozás, bolondmenyasszony, menyecsketánc számomra egészen virradatig!
Melyhez hasonló jókat kívánok Nektek is!
:))))))))
halihó én is itt vagyok :))
szimre beszámolót! :))
Látod, Te tartod össze!
milyen volt a szabi???
Sziasztok!
Kiteszem a lábam pár napra, és máris bedöglik a topik?
heloka!
szerintem nem lett dragabb es az augusztus az jo lesz ;-)
Mi is itt döglünk Pesten, nyugi!:)))
Figyu és tényleg drágább lett? Én 30-án megyek és kíváncsi vagyok, mi pénz kell.
Mit csináltok?
Akkor nekem meg ülve kell? ;-DDD
tleg kisgé, mikor pisilünk állva? :-D
hehehe
klaszz nagyon :)
most meg itt döglök pesten :PPP
vazzzzz
Szia Anciska!
Tényleg Horvátországban voltál? Milyen volt?
Sazsz!
megjöttél Horvátországból?
szasztok:)
imre jó pihenést :)
Sziasztok!
Imre, jó pihit!
Tibor!
Szia!
Köszi, Tibor.
Üdv, Imre
Szeva Szimre!
Kellemes szabit és jó pihenést! Üdv, Tibor :-)
Kakukk, csak beköszöntem. Holnaptól péntekig a rendes éves szabadságveszésemből töltök le négy napot.
Nehogy rosszat halljak Rólatok :))))))))
Üdv, a Hölgyeknek puszi is!
Imre
Szia!
Péntek óta nekem is lejjebb ment ez a csípés dolog!:))))) Nincs front, csak meleg van!:))
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Teszveszesek segítsetek! Egy licitáló kizárással fenyegetődzik, mit tehetek ilyen esetben?
- Kinéztem egy árut a vaterán. A kikiáltási ár 1 ft, a minimál ár 5000 ft. Akkor most honnan indul a licit?
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Eladó babaholmikat pl.babakocsi, milyen oldalra érdemes feltenni?Nem licitálóst keresnék...
- A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi?