Párom túl szigorú.... (beszélgetés)
Mire is érted ezt?
Mert nekem már túl nyálasnak tűnik amit te meg kobu művel:)
Ha eddig nem kérte ezeket a dolgokat,akkor valami megváltozott a környezetében.Tényleg meg kéne kérdezni,hogy most miért igényli ezt.
Gondolom,hogy szeretné hogy mindig csinos,ápolt legyél,de ehhez nem feltétlen kell smink.
szia. ehhez nincs is mit hozzáfűzni. a lényeget nagyon szépen leírtad:)
a lényeg hogy ő ezt hozta otthonról, neked pedig ez a dolog terhes,és ahogy látom ő nem fog változni,és te sem. szerintem jobb békében lezárni, míg később nem lesz sokkal rosszabb, és utána egyre nehezebb szakítani
Azért helyre kell tenni a dolgokat magunkban is. Elvégre az ego tréfája, hogy mi aztán mindenben, de ott vagyunk! Közben...
nem árt egy belső rendezettség, és azt még egy puki, vagy böffentés sem mozdítja ki. :) Kapise?
Ebben nektek kettőtöknek kell megtalálni a megoldást.Ne hagyd,hogy irányítson,de se akard őt irányítani.Tényle gegyenrangú félként kéne kezeljétek egymást.A megbeszélés a legjobb út,és a sok szeretet,bizalom.
Én sajnos valószínűleg ezért vesztettem el azt akit nagyon szerettem.Mert nem találtunk közös hangot.Pedig mindennél jobban szerettem volna.És bármennyire is szeretném,nem sikerül elfelejteni.Ő pedig éli az életét mással.
Nagyon rossz lehet a jelenlegi állapot.
De tudod...túlságosan szeretni nem lehet. Viszont túlságosan birtokolni...azt igen.
És miért vita tárgya, hogy kinek van igaza? Ez dupla vita...mert először azon vitázol, hogy A vagy B, utána meg, hogy ez így van-e valóban? Te eléggé nyomasztónak érzed most ezt a kapcsolatot, úgy tűnik, és ráadásul van is miért így érezned.
Tényleg szerelem, szeretet, szövetség ez a kapcsolat?
Vagy csak az emlékekbe kapaszkodsz?
Szia! Szerintem olvass bele ebbe a fórumba, lehet választ kapsz a kérdéseidre....
Különben még egy javaslat. Ha nem tudod fejleszteni őt, fejleszd Magadat. (Ha akarod.) Ajánlok két irodalmat, elgondolkodtató kérdésekkel van tele:
Dr. Csernus: Nő
Alon Graith: Ha a szerelmes gondolkodna
Ezek belső rendezésre sarkalnak, ezután már lehetséges, hogy fel mered vállalni Magad, és kialakíthatsz némi következetességet. Az kell ide büföpofi. :)
Bensőséges viszonyokban előfordulnak ilyesmik otthon. :))
Otthon pasi előtt, had ne legyek már úrinő, és had ne kelljek talpig sminkben ébrednem, kivasalt hajjal, és mentolos lehelettel.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a szigorúbb katolikus iskolákról?
- Gyors fogyás, szigorú diéta.2008.szeptember22-től.
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Apa kontra anya, avagy szigorú az engedékennyel!
- Hüvelygombám van és a doki azt mondta szigorú diétát kell tartanom.Volt már akinek ilyen esetben diétáznia kellet?