Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Párizsi kosár recept

Párizsi kosár recept

Elkészítési idő 5 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Párizsi kosár hozzávalói:
tojás
annyi szelet párizsi, ahány darab tojás
kevés olaj


A Párizsi kosár elkészítési módja:
A párizsi szeletek szélét 1-2 centi mélyen bemetszük 4 helyen, és a serpenyőbe kevés olajat öntünk, belerakjuk a párizsiket. A párizsi szeletek szépen felpúposodnak (tálka formájuk lesz), megfordítod őket, hogy a túloldala is piroljon kicsit. A tojásokat feltöröd, és beleöntöd a párizsitálkákba. Állítsd takarékra a lángot, hogy a tojásfehérje szépen megsüljön, de a párizsi se égjen oda. Egy kicsit kifolyik a tojásfehérje az nem baj, csak a sárgája maradjon a kosárkában. És kész is.

Látványos tükörtojás-klón. És nem nehéz elkészíteni. Aputól tanultam:)


Kategória: Tojásételek receptjei


A párizsi kosár elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook