Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Paradicsomos gomba rozmaringgal recept

Paradicsomos gomba rozmaringgal recept

A Paradicsomos gomba rozmaringgal hozzávalói:
60 dkg csiperke
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1/2 cs rozmaring(vagy kk. őrölt rozmaring)
40 dkg paradicsom(lehet hámozott konzerv is)
2 ek olaj
só, őrölt bors


A Paradicsomos gomba rozmaringgal elkészítési módja:
A megmosott gombát szeletekre vágjuk, és forró olajba téve erős lángon állandóan kevergetve megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a rozmaringot és a paradicsomot és rövid ideig pároljuk.Kevés vizet öntünk rá, sózzuk, borsozzuk,és a paradicsomos gombát tíz percig pároljuk.

Vegetáriánusoknak kitűnő kenyérrel vagy más körettel, húsimádók hirtelen sültekhez is fogyaszthatják.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A paradicsomos gomba rozmaringgal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook