Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pácolás és grillezés recept

Pácolás és grillezés recept

A Pácolás és grillezés hozzávalói:
6 sz tarja,
2 sz csirke mell
zöldségek és fűszerek tetszés szerint
mustár
olaj
fokhagyma



Pácolás és grillezés

A Pácolás és grillezés elkészítési módja:
A húst pár nappal előtte olajos mustáros pácban kevés fokhagymával só nélkül
légmentesen lezárva hűtőben tartjuk.

Sütő alkalmatosságtól függően előmelegített lapon az egyik oldalát puhára sütjük majd a zöldségeket mellé helyezzük és megfordítjuk a húst.a végén együtt sütjük meg pirulásig.
Lehet kertben tárcsán, szabad tűzön,vagy asztali grillen,Hot Pan.-ben is készíteni.



Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , jan. 5. 12:47
A pácolás és grillezés elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook