Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pipicomb a la ropogós recept

Pipicomb a la ropogós recept

Zsírtartalom nemtom
Szénhidráttartalom nemtom

A Pipicomb a la ropogós hozzávalói:
Csirkecomb tetszés szerint
Lilahagyma
Pörköltszaft kocka (2)
Fűszerek
2gerezd fokhagyma
Tejföl
Sajt
Kevés finomliszt
Krumpli, vagy burgonya:-)
Alma
Barack


A Pipicomb a la ropogós elkészítési módja:
Csirkecomb lefiléz, de rendesen mert a porcra nem szeret mindenki ráharapni:-) 6-7dl forró vízben feloldom a pörköltszaft kockát, belerakom at apróra vágott lilahagymát, teszek bele fűszert: kömény,bors, vegeta, pirosparika, kevés oregánó. A finoman besózott húst, és a kockákra vágott krumplit tepsibe rakom, ráöntöm a kencét( :-) ) Lefedem alufóliával és kb 40percig főzöm. Kiveszem, levet leöntöm egy mély tálba, besűrítem a liszttel, belepréselem a fokhagymát, sajtot reszelek bele, és ráöntöm a húsra, de előtte a hús és a krumpli mellé beteszem az almát és a barackot teszés szerint méretre vágva. Immáron fólia nélkül piroskásra sütöm.

Megjegyzem jótanácsként, ha esetleg begöngyölöd a húst bacon szalonnába, még brutálisab:-)


Kategória: Húsételek receptjei


A pipicomb a la ropogós elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook