Otthonszülés! Geréb Ágnes (beszélgetés)
uhhh
:(
Mondjuk én ezt sem tudom elképzelni, hogy azért vetessem el, mert nem biztos, hogy fel tudom nevelni...nálam nem játszik ekkora szerepet a pénz, lehet holnap megnyerem a lottót, akkor mi van??
Jó ez kivételes eset, de ez egy olyan dolog, ami bőven változhat, akár pár hét alatt is...
Mágika, nem válaszoltál arra a kérdésemre, h ha valaki védekezik és teherbe esik, de nem tudja eltartani, az mennyivel felelősségteljesebb, ha megszüli a semmire, csak mert a megfogant életnek jogai vannak (hiába tettek ellene).
ahhoz nincs joga, h minden nap rendesen meleg ételt egyen, rendes ruhában járjon??
Mivel engem nem érint, nem tudom.
Az osz-os párhuzam miatt gondoltam, hogy felsorolom, hogy mik lehetnek szabályozandók.
Én elsős koromban kérdeztem meg a sorakozónál a páromtól, hogy mi az a földön??
Felvilágosított....
Pedig ez nem ma volt...Szerintetek???:OO
azt a mindenit...
ő hol volt szexuális felvilágosítás közben????
Na, így helyes! Ez teljesen oké nekem is!
Azt hittem a teljes tiltás mellett vagy...:)
Nem szabad megtiltani. Akármennyire is ellenzem az abortuszt, megtiltani nem szabad.
Szabályozni kell, hogy mikor, hol hogyan, milyen esetekben végezhető el, ki csinálhatja, mikor ingyenes és mikor kell fizetni érte, stb.
Mint az osz esetében.
Aki akar élni vele, tegye, aki nem, annak van(nak) más út(ak).
a tavaly harmadikos fiam úgy jött haza sulis táborból hogy anya mi az a koton....a húgom ma negyedikesekhez kellett menjen felvilágosítást tartani mert óvszerrel szórakoznak a suliban...szóval már a kicsik is tudják ám mire való:DDD
mondjuk mikor megkérdezte a fiam nem nevettem:)
sokan vannak, akik értelmes emberek és mégis úgy állnak hozzá, h ők biztosan nem lehetnek terhesek egy egy éjszakás kaland során.
értelmes, felnőtt nők
Pontosan!!!
Mi megtesszük, de hányan vannak, akik nem(bele gondolni is rossz...)...illetve, akinek nem kívánt gyermeke születik, az nem biztos, hogy megteszi...
:(
nem volt könnyű helyzetben
persze, h nem általános, sőt ritka, de előfordul
én pedig azzal nem értek egyet, h a semmire szüljünk gyereket, mert az ő élete fontos.
az nem fontos, h nem tudod felnevelni????
Na én is így gondolom, de ha megtiltják, akkor nem lesz döntése, ami megint csak elfogadható lenne...DE én féltem ezeket az embereket önmaguktól...
Jó igaz, nem az én dolgom, úgysem én szabályzok és döntök...