Otthoni edzőgépek (beszélgetés)
Azt hallottam hogy az elipszis tréner nagyon jol megmozgatja az egész testet,és nagyon jol formálható vele a test,pl combok,csipő,has..
Kérdés?: van e valakinek,és mi a tapasztalata erről,vagy más otthoni fitness gépről,vagy épp hasprésről,vagy a tv shop-os cuccokrol:):)
hajrá..kinek vállt be és kinek nem
Ellipszis trénerem van, én nagyon szeretem. Mindent mutat, elvileg pulzust is mér, bár meg vagyok győződve róla hogy azt nem jól. Az pulzusmérő óra sokkal többet mutat, mint a gép.
40-50 e körül van, ez már egész jó fajta otthoni használatra.
Köszike a választ :))
gergőke: Ez nem szalagfékes? Na mind1...
Én is nézegettem nagyon sokat - motorosra gondoltam -, és az, aminek
1. nem fullad le a motorja két lépés után (tehát 2 lóerő körüli a teljesítménye - ezt a fitneten olvastam);
2. elég nagy a futófelülete ahhoz, hogy kényelmesen elférjek rajta, és ne arra figyeljek, hogy mindjárt lepottyanok
3. és ami apát is elbírná :D
egy vagyonba kerül =(( Szal télleg nemtom, mi legyen... Már taposóra is gondoltam, az azért sokkal olcsóbb, de mégis! A futás az futás! Főleg, hogy az egyik nagy álmom, hogy egyszer lefussam a maratont =)) És ahhoz télleg nagyon sokat kell edzeni! És mivel én reggel éhgyomorra, vagy lefekvés előtt szoktam kardiózni - sztem ez a leghatékonyabb módja a zsírégetésnek -, még terembe se tudnék menni - ami a város másik végén van. Nem beszélve arról, hogy suliidőben időm sincs erre, és így is edzés közben szoktam tanulni az ellipszisen :D Na jó, abbahagytam sajátmagam győzködését :D
De ha vkinek van vmi tippje, hogy hol juthatnék hozzá olcsóbban egy jó kis futópadhoz, azt nagyon szívesen venném! Ja, és egészségügyi pénztáros helyet keresnék! Köszike! :))
Ezt hívják mágnesfékes futópadnak.
Annyi előnye van az utcai futáshoz képest, hogy nem terheli annyira az izületeket, szalagokat.
De pl. alattam hamar szétesne (nem terhelhetőek annyira)
Sajnos a jobb futópadok 100.000-nél kezdődnek
Vasárnap van, így csak tömören leírom a véleményemet: Semmire sem jó...
Hasizomerősítőnek ott a felülés és a lábemelés.
De a diétától lesz jó hasa az embernek, nem pedig az ilyen csoda masináktól.
Jót szoktam mosolyogni az ilyen TV-shopos marhaságokon.
Nehogy pénzt adjatok bármilyen kondigépért, amit tv-shopban láttok!!!
Futópadnak több értelme van! (igaz a jobbak sokkal drágábbak)
Én sem használtam, de... szal sztem bármilyen gépet veszel, az vmilyen szempontból hasznos. Csak azt kell eldöntened, hogy mi a célod...
Ja, és sztem érdemesebb mondjuk fit-ballt, erősítő szalagot stb. venni - hasprést, meg tök szupi hasizomgyakorlatokat végezhetsz a talajon is, ha eléggé motivált vagy. Ha meg nem, akkor ez is csak a sarokban fogja végezni, vastag réteg porral a tetején...
Ja, a napi 5 perces edzéstől meg senki ne várjon csodákat :D Annyira vicces, ahogy ezt be akarják etetni az emberekkel :D Akik fogytak tőle, azok diétáztak is mellette - és az eredmény főleg ennek tudható be!
Milyen futópadja van bnődnek? Mennyire jó? Próbáltad már?
Mi is most gondolkozunk futópad vásárláson =))
Amúgy a bicajtól csak akkor erősödik a combod, ha nagy ellenállással tekersz rajta! Ha diétázol mellette, és legalább 30-40 percet tekersz kis ellenálláson, akkor legfeljebb izmosabb lesz egy kicsit, viszont zsírt fogsz égetni, tehát fogyni is fogsz :))
Nekünk amúgy ellipszistrénerünk van itthon, csak már annyira hozzászoktam, hogy 2-3 órákat is lazán bírok rajta. Ennyi időm viszont nincs :( A futópad mindenképpen hatékonyabb - bár az ellipszis ízületkímélőbb (és épp ezért vettük, a térdem miatt - a körülötte levő izmok viszont ennek is köszönhetően megerősödtek, így már jöhet a futás is =))
Nem sajnos nem.Télen szobabicikliztem otthon,de fogyás helyett erősödött a combom:(
Az egyik barátnöm, 1-2 hete futó padozik,látványos!Gondolkodom,hogy veszek 1et,lehet,h valami alapot és használtat,,ki próbálni
AbKing Pro Hasizomerősítő gép
Szeretnék itthonra valamilyen hasznos gépet venni, amire nem csak a ruhákat halmozzuk.
Valaki használta már ezt a gépet?
További ajánlott fórumok:
- Mennyit ér a háziasszony (a nő otthoni) munkája?
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Mit tennél, ha a párod/férjed, gyermeked apja, az otthoni dolgokból nem venné ki a 'részét'?
- Terhesség elkerülésére otthoni módszert ismer valaki?
- Bodyrock tv otthoni intervallum edzés
- Ha Te nagymama vagy és az unokád hozzád akarna költözni, mert nem tetszik neki az otthoni rendszer, mit tennél?