mondjuk szerintem itt anyagi okok miatt csinálják. spórolás. az a pár óráért és egy "ajándék" szendvicsért kaptam egy hónap múlva 2500 ft-os számlát. mert ugye utánam mosni kell és ettem...
erre én is kiváncsi lennék. de minden elismerésem neked.
kicsit fura számomra mert nekem a pici a 3 napon besárgult kicsit és igen nagy gondnak véték. mi van a bcg oltással na meg hogy tudsz e kakilni stb....
hol van a felelőség a kórházból, nem értem. nem 100 évvel ezelött vagyunk .......fura.
Embertelen, de sajna elterjedt gyakorlat, nem tudom hol lehetett a cikkiro, de en ugyanigy voltam Londonban. Par ora mulva hazakuldtek,pedig 3 napig tartott a szules(igen, 3 napig). Most mar bevalom olyan depresszios voltam ugy 3-4 hetig,csak sirni volt kedvem(egyedul voltam,csak a parom segitett aki ugyanugy uj szulo volt mint en...)
Milyen ismeros, en ugyanigy voltam(Anglia) kiveve hogy en teljesen egyedul csinaltam,mert nem volt senki aki segitsen, sem anyukam,apukam,sem a parom szulei. Soha nem volt nehezebb nehany hetben reszem eletemben
Gratulálunk, nagyon ügyes vagy. Én nem is tudom, első gyerekkel hogy vészeltem volna át. Bár való igaz, hogy nagyanyám még mind a hatot otthon szülte...
Én Skóciába szültem a 2.gyermekem szeptemberben. minket is kidobtak a kórházból 16 óra után.Nehéz volt főleg hogy az alig 2 éves gyerekünk is itt volt.Átvészeltük!!
Hát nagyon kemény amit leírtál és 4 napig voltam kórházban szülés után, éjjel elvitték a babát tudtam pihenni, így is nehéz volt az első itthon töltött időszak, de ha már másnap hazaküldenek hát nem tudom mihez kezdtem volna...
A szüléstörténetemet már megírtam egy ideje és úgy gondoltam megosztom veletek az élményt, amit nem mindenki élhet át: Milyen is hazavinni egy pár órás babát illetve milyen a baba első hete a kórházon kívül? Mivel kell megküzdeni egy frissen szült első babás anyukának?