Őszinte barátság..... (beszélgetés)
Örülök, higy ilyen jól érezte magát a kiscsaj és tényleg az a lényeg.
Hát Gergőnek is ezt biztos még jobb lett volna, csak látod az időjárás közbeszólt.
Nekem amúgy Zalakaros nagy csalódás volt, drága, de nem is éri meg as pénzét. Abban a hatalmas fürdőben egy gyerekpancsoló sem volt, csak ami nyakig ér a Geregőnek. Kint volt egy valamivel kisebb, de abban az egy medencében nem volt fűtött a víz. Jó mi? Ennek ellenére Gergő igazán feltalálta magát :))
Elmentünk Kehidakustányba is, hát az is dettó...
Szóval mi maradunk innentől kezdve a jól bevált fürdőnknél, úgyhogy sajna nem mostanában megyünk arra felé, pedig biztos jó.
Én nem mernék bevállalni egy balatoni nyaralást, pont az időjárás miatt, mert mi minden évben szar időben megyünk. Most is jól meglettünk volna lőve!
Nektek jó, mert nyaralótok van, de fizetve, és szar időben, az nagyon gáz. Maradunk a melegvizes fürdőknél.
Szia!
Nektek legalább jó időtök volt! Jól éreztétek magatokat? Gondolom igen :)))) Hülye kérdések egyike
Sziasztok! Remélem mindenki jól van, úgy eltűnt mindenki.
Mi jól vagyunk, egész nap mennem kell Vele játszani, leülni nem igazán lehet. Habár most tévézik. EGYEDÜL! Mostanában elkezdett meséket nézni, max. 15 percig.
Sziasztok!!
:DDDDD
Fél öt óta ébren vagyok. Dörgött egy hatalmasat, ami azt jelenti, hogy Fülöp úr felébred, mert fél a viharban. Artúr rá egy negyed órára elkezdett cict kérni.
Megettem, majd visszaaludt (volna) ha Fülöp úr nem kezdi el az über hisztiét. Le föl járkált a szobába, nem akart aludni. Kimentem vele az udvarra, Artúr addig felfedezte az ágy minden szegletét apával.
Majd a keresztlányom aki 9 fél 10 ig szokott aludni jött, hogy akkor ő felébredt (szerintem izgatott ma utazunk. . . )
Fülöp 5:25 óta alszik. Utána Artúr sikerült megetetnem még egyszer (kis bélpoklos csak úgy rákapott a cicire. . . ) majd kissé nyüglődve és hát simit követelve bealudt apa mellett.
Én most kint a nappaliban keresztlányommal együtt valami idióta mesét nézek a nickelodeonon. . .
Azt hiszem nekiállok a maradék cuccot még összepakolom és elmegyek a pékségbe, hogy tudjak szendvicseket csinálni . . . . közben imádkozom, hogy ne ragadjon le a szemem :S
SZÉP NAPOT!!!
Sziasztok!
Sajnos én is egyre jobban kételkedem a létezésében,de próbálok bízni...hátha mégis!
Mi újság mindenkivel?babák hogy vannak?
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok.
Sajnos nem hiszem, hogy létezik az "örök barátság". Régen rengeteg barátom, ismerősöm volt, mára már az ismerősök eltüntek, a barátok ismerőssé váltak, akikkel néha néha beszélek. Amikor még sulis voltam, azt hittem hogy a legjobb barátság örökre szól, aztán minden suli váltásnál megigértük egymásnak, hogy tartjuk a kapcsolatot, ami csak egy ideig működött. Aztán már csak havonta találkoztunk,mostmár néhány havonta.
Amióta dolgozom magányos vagyok:(. a párom egy személyben a legjobb barátom, ami nem mindig jó dolog - szerintem. Vannak dolgok amiket jó lenne egy lánnyal kibeszélni, megbeszélni. Eljárni szókarozni, vásárolni, sétálni sötöbö.
Nekem ez a véleményem erről.
Sziasztok!
Mi nem tegnap jöttünk haza a nyaralásból!Jól éreztük magunkat,bár történ némi szerencsétlen dolog is!:S
Halo Csajszik!
Holnap indulunk nyaralni, vagy inkább telelni?
Na mindegy, annyira azért nem lesz vészes szerintem, mert az ország másik végébe mondja a hűvösebbnél is hűvösebb időt.
Mi jól fogjuk érezni magunkat, ezt megígérem!
Puszi Nektek!
Sziasztok!
Zsanett, ezek szerint elkerüljük egymást. Mi holnap megyünk haza innen a balcsi mellől... :( Ti mikor lesztek itt pontosan???
Itt is baromi meleg van, de a Művészetek Völgye akkor is kihagyhatatlan!!!!
Puszi Mindenkinek!
Úgy látom a meleg mindenkit meg visel!:(
Minket is!
Mi nem hiszem hogy megyünk nyaralni....majd meg látjuk az anyagiak mit engednek....
Amúgy jó pihit mindenkinek!
Én úgy döntöttem, ha tényleg mocsok idő lesz, akkor nem megyünk nyaralni. Inkább eladom az üdülési csekket, de 19 fokban nem fogok nyaralni.
Persze csak én lehetek ilyen szerencsétlen.
Ja, hoppá, nem is vagyok szerencsétlen, mert tegnap elhagytam a tescoba a táskámat, kb. 20 perc után jutott eszembe hogy valahova letettem, és visszarohantam, és MEGVOLT!!!! Mindenem benne volt, kocsikulcstól kezdve minden! Úgyhogy mondtam, hogy ne is panaszkodjak, mert mi ez, ha nem szerencse???
Ja, nekünk meg össze kellet a hátoldalán ragasztgatni őket, mert állandóan szédszedte és szétdobálta :))
Most viszont tök jól mutogatja, hogy mik vannak rajta
Teszed te még az a szekrény tetejére:D Úgy megeszi mind a sicc!
Jó pihit!
Sziasztok!
Mi nagyszülőknél vagyunk, élvezzük a meleg, a jó időt... kicsit ki vagyunk a melegtől a jó időtől :D ...
Hétfő óta már teljes család, Sanyi is utánunk jött. Most ilyen családos programokat csinálunk. Megyünk vásárolgatni pl. ruhákat nekem :D Jajj, nagyon jó darabokat kaptam tegnap!!! Igen, anyukáméknak még most is gyerek vagyok és ezt én élvezem :D Persze Articsókám is kapott ezt-azt!! Kis játék, kis ruha. Végre sikerült neki kapnom polifon puzzle - t. Most azon nyomja...
További kellemeseket MINDENKINEK és hatalams pussssz