Orvosi műhiba miatt lehet az abortusz idejét meghosszabbítani? (tudásbázis)
Szerintem tényleg nem nőgyógyász kell neked, hanem pszichológus. Amennyit elvertél az elmúlt hetekben erre, abból már egy terápia első pár foglalkozására is benevezhettél volna.
Minél hamarabb keress szakembert, mert hiába fizetsz hetente az orvosoknak, sajnos úgysem hiszed el, amit mondanak...
Lehet egyebkent ez all a hatterben meg nem gondolkoztam el rajta..
Nem nincs semmi fele perverziom csak irtozatosan felek
Ahj barcsak hulyithetnem
Nem. Tenyleg ennyire parazom
Hogy miert
Lehet mert anyukam nem tudja
Mert ez nem mondjuk baratommal tortent hogy legyen mellettem valaki lelkileg
Nem tudom miert
Most az egyetlen oromom hogy holnap tudok menni dokihoz.
Ne kezd már ezt a bolondságot újra!!!!! Nem ez nem lehetséges. Akkorra nemcsak látják, de hallják és tapintják is. Nem kell minden zagyvát elhinni.
Hagyd abba a terhességről való olvasgatást. Inkább a biztonságos szexről szóló irományokat bújjad.
Tudom de olyan remiszto dolgokat olvasok..hogy valakinek csak a 12 heteben lattak meg a magzatot meg ilyenek
Szerintetek ez lehetseges?
Hat remelem is hogy csak tevkepzet es csak pszichiaterre van szuksegem
Sokkal megnyugtatobb lenne hogy agyilag vagyok beteg minthogy valoban terhes vagyok
Már írtam, hogy hívd fel a lelkisegély szolgálatot ! Ha ők nem tudnak valamit segíteni, beszélj a háziorvosoddal, ő ad beutalót a pszichiáterhez ( ha kell beutaló ), és oda ingyen mehetsz.
Lelkileg nem vagy jól, valószínű, tényleg segítség kell.
És igen, állj neki a lakást, konyhát, fürdőt alaposan rendbetenni ! Jó zene, amire akár táncra perdülnél, és tereld el a gondolataidat ! Az ember sokat tehet magáért, csak akarni kell !
Figyu amit most tehetsz magadért!!Itt az ünnep ,,,anyukádnak biztos jó jönne a segítség (szinte kizárt hogy nem)
CSapass v.mi jó zenét állj neki( ha otthon vagy) sikálj ,súrolj,kapd szét a fürdőt, takarits klotyót ,konyhát,nézd meg van mosnivaló,porszívózz , szóljon az a zene ,,,anyukád meg örülni fog ,,,neked is jobb lesz :))
szállj le a gépről:))))) Hajráááááá
Nyuszómuszó, nézd már vissza a leletet amit pár napja feltöltöttél! Világosan rajta van, hogy nem vagy terhes. Kit érdekel hogy nem pont 7 napig volt meg a menzeszed (ami egyébként ahogy leírtad, elég gázos).
A pszichiáter nem feltétlenül drága, van tb-s áter és pszichológus is.
Szerintem kényszeres is vagy, szóval van baj fejben, inkább ebbe az irányba kutakodjál, ne a 30-dik nőgyógyásszal vizsgáltasd ki magad.
Azt eddig is tudtam hogy nagyon ohm hogy mondjam ilyen aggodo tipus vagyok most ez a legdurvabb ami tortent velem.
De volt mar olyan hogy kaptam panikrohamot mert azt hittem nem kapok levegot ez kiskoromtol kezdve van.
Azert is kaptam mar panikrohamot mert nem ertem el szuleim
Ha este jonnek haza
Tudom hogy pszichesen is van baj
Csak a pszichiater meg olyan sokba kerul
És te mindent elhiszel, amit a neten olvasol? Azt tudod, hogy hány hetesen tesztelt? Mikor járt orvosnál? Van, aki végig vérzi a terhességét, de azoknál is látható uh-n, vagy betapintással is, mivel terhességeket ezelőtt 50-100 évvel ezelőtt is megállapították nőgyógyászok simán tapintással.
A legtöbb ilyen nem tudtam, hogy terhes vagyok sztori olyanoktól jön, akik maguknak sem akarták bevallani, hogy terhesek, és nem is akarták megtudni.
TE NEM VAGY TERHES. Viszont láthatóan vannak problémáid: nőgyógyászati és pszichés egyaránt. A menzesz problémáid miatt valóban kellene egy kivizsgálás, de ahogy viselkedsz az nem áll távol a hipochondriától sem. Mindenképpen keress pszichiátert, ez a te esetedben még fontosabb lenne, mint a nőgyógyász, hiszen ez a szex epizód nyilvánvalóan erősen kibillentett az egyensúlyodból. Ezt itt mi a fórumon nem fogjuk tudni helyre tenni, ez szakemberért kiállt.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Emelt családipótlék és meghosszabbított gyes kérdésben segítene valaki?
- Orvosi műhibaperhez keresek ügyvédet
- Mennyibe kerül egy rövid haj(v.becham-es)hátközépig érő meghosszabbitása igazi hajból?
- Orvosi műhibák és perek
- SZTK orvosi műhiba esetén hova lehet fordulni?