Orvosi műhiba miatt lehet az abortusz idejét meghosszabbítani? (tudásbázis)
Na szoval
Oktober 4 en volt az aktus
Oktober 12 korul kellet volna megjonnie akkor nem jott meg
November 9 en jott meg es 5 napig tartott elso ket napba szokasosan sok volt
November 24 en voltam az sztk ahol hs uht csinalt a doki es azt mondta nincs terhesseg..nekem ez nem volt megfelelo vizsgalat ezert meg az nap kaptam magannogyogyaszhoz idopontot ahol huvelyi uh alapjan megallapitotta hogy nem vagyok terhes mitobb elkezdodott a kovetkezo ciklusom
Elozo heten azaz dec elsejen pedig voltam a harmadik orvosnal aki szinten huvelyi uh val megallapitotta hogy nincs terhesseg ha nem jon meg menjek vissza majd meghozza de a nyalkahartyam meg a mar nem emlekszem mi a neve alapjan a heten kellene megjonnie na az meg nem jott meg
Szerdan voltam beta hcg vervetelen aminek az eredmenye amit kisilabizaltam az az amit irtam
De hiányzik Lapbarna!
Megvizsgálna, ő tudná a választ!
SENKIVEL NEM VOLTAM
Oktober 4 az utolso
Azota nem voltam egyutt senkivel ha csak almomba meg nem eroszakoltak..
En senkit nem nezek kuplongosnak..
Anyák vagyunk.
Ezt csak 16-18 éves lányka veszi be!!
Vagy voltál közben valakivel vagy lódítasz.
Tudom de a hcg szint alapjan meg is ennyi..elozo heten az orvos meg semmit nem latott
Szoval en mar nem tudom mi van de ennyire nonszesz dolog is csak velem tortenhet:) foleg igy karacsony kornyeken..imadom az eletem..
Pontosan.
Október óta nem 5-6 hét telt el. Hacsak nem Supermannel volt együtt, matek alapján sehogy sem jön ki.
Itt nagyon sokan szoktak nagyon sok mindennel viccelni. Ennél sokkal komolyabb dolgokkal is sajnos.
Meg ez már annyira abszurd, hogy hihetetlenül hangzik.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Emelt családipótlék és meghosszabbított gyes kérdésben segítene valaki?
- Orvosi műhibaperhez keresek ügyvédet
- Mennyibe kerül egy rövid haj(v.becham-es)hátközépig érő meghosszabbitása igazi hajból?
- Orvosi műhibák és perek
- SZTK orvosi műhiba esetén hova lehet fordulni?