Mennyire számít a végzettség, ha valaki bekerül egy ilyen családba? (beszélgetés)
Ezt értetted a válaszomból? 🤣
Szerintem csak te nem érted! 🤣
Aha....
Erről egy szót sem szóltam.
Anyám nem csúnya, apám se.
Egyszóval a végzettségnek nincs szerepe.
Ami fontos lehet az az közös intelligencia, egymás megértése és esetleg a hasonló anyagi helyzet.
Nekem ez "1 kutya."
Sot; ha szuklatokoru akarok lenni; a fejlesztomernokot okosabbnak es ambiciozusabbnak gondolom a sajat teruleten.
De ferfi noi viszonyban; ez igy pont idealis is -sztem.
Anyám orvos, apámnak csak 1 érettségije van.
Jól megvannak.
Még apám családja nézi le néha anyámat. Fő a szeretet...
Szerintem ne gondold túl.
A kollégám felesége is orvos, sőt az anyósa is. A srác pedig egy "egyszerű" diplomás hivatali dolgozó. Semmi gond nincs ezzel. Ők legyenek boldogok, a többi nem számít!
Attol is fugg, hogy milyen mernok es milyen orvos, ha elindulok ezen a vonalon.
Az en szememben mindenki tiszteletet erdemel, aki jo a szakmajaban; es lehet az ember agysebesz is; ha tudom; hogy a szulei rendeztek a sorait...
Bsc mérnök is van, meg Msc is.
Ő még csak Bsc.
Ebben nem a végzettség játszott közre, hanem a vére hajtotta jobb esetben, rosszabb esetben egy általa jobb körbe szeretne bekerülni, de a "mérnök", nem technikus???
A mérnök is egyetemet kell, hogy végezzen.
Hat eleg sok hulye ember van, mindegy; hogy orvos vagy mernok. Szerencsere vannak nagyon intelligens szakmunkasok is.
A hasonlosagok; kulonbsegek fontosak sztem; de nem hinnem; hogy ez 1 papiron dol el.
Nem valószínű.
Neked egyébként mi közöd hozzá?
További ajánlott fórumok:
- Párkapcsolatnál számít, hogy nem azonos végzettségűek a felek?
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Kinek mi a végzettsége vagy mi lesz?
- Mi a végzettséged? Szakmádban dolgozol? Ha nem, miért?
- Tegyük fel, hogy elvégzek egy profi sminkes tanfolyamot, de kozmetikusi végzettségem nincs.Így van valami értelme?:)
- A BC végzettség főiskolai végezettségnek számít akkor is, ha egyetemen volt végezve?