Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Szia Lildu!
Sokan vagyunk, akiknek Rezek Ödön műtötte az orrát! A naplómba nyugodtan kopogtass be. Ott mindent megtalálsz, most tettem friss képet! Minden plasztikai sebészről vegyesek a vélemények. Én csak pozitívat tudok mondani a Doktor úrról!
Sziasztok!
Még csak konzultációra van időpontom Dr. Rezek Ödönhöz.Van köztetek akit ő műtött? Nagyon hálás lennék ha megosztaná velem tapasztalatait, esetleg fotót milyen volt elötte/utána... Előre is köszönöm a bizalmat...
Sziasztok! Két hét telt el a műtét óta :) Mindenki, akinek komolyabb gondja van az orrával, ha megteheti, ne halogassa, mert nagyon megéri!
Feltettem pár képet a naplómba a tapasz nélküli új nózimról. szakértő szemmel biztos nem tökéletes, de számomra az.
Már most úgy érzem, hogy mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból sokkal sokkal jobban funkcionál :)
Sziasztok
Lesz valakinek holnap azaz Október 8-án műtéte Rezek doktornál? Nekem holnap lesz 10-kor a korrekció, szorítsatok kérlek 🤞🏻
Szia!
Igen,tapaszolhatsz😊
Oldószerek:babaolaj,arcszesz,tonik,aceton,pálinka
/tartótapasz levétele után nálam nem maradt semmi nyoma,nem kellett oldószer/
Szívesen🌸
Nekem is jött az orromból a gennyszag,de aztán egyszer csak megszűnt.Általában csak mi érezzük,az a kellemetlenebb,ha az is,akivel beszélgetünk.
Szia!
A gennyszagot érzed,ami az orr mélyéből jön,ne aggódjál,elfog múlni.Fél éves korig teljesen normális-van,akinél eléggé elhúzódik-,utána már oda kell rá figyelni.
Sziasztok! Közületek kit műtött Dr. Varga Klára? :)
Vele kapcsolatos tapasztalatra, illetve eredményekre lennék kíváncsi. Köszönöm előre is! :)
Szia Detti:), sztem ha orrplasztikát szeretnél, akkor érdemes akár utazni a doki miatt, nem akkora kellemetlenség. Én nem tudok Nyugat-Magyarországon ismert/jó dokit, pedig olvasgattam eleget a témában. Persze ez nem azt jelenti, h nincs is. Lehet, h a többiek tudnak segíteni.:)
Ha nyitott orrplasztika lenne sztem manapság 700ezer-1millio körül mozognak az árak. (3 dokival való konzultáció alapján)
Pár dokihoz menj el konzultációra és utána már könnyebben tudsz dönteni:)
Sziasztok!🥰
Teljesen új vagyok a fórumon, nem tudom illik e ilyen kérdést feltenni... nyugat-magyarországon tudtok ajánlani valakit? Szombathely, Győr környékén? ☺️ valamint nagyjából milyen áron mennek a műtétek, mire készüljek? (Gondolom egyén függő persze, de ha csak egy kisebb korrekció lenne az orrnyergen az kb mennyibe fáj?😃)
Köszönöm előre is!🙏🏻
Sziasztok!
A tapaszolást mikor lehet kezdeni? Akár gipszleszedés napján is? köszi:)
Szívesen,örülök,hogy a szemed rendben,ügyesen gyógyult🌸
Lightos jóga-tökéletes👍
Szia!
Igen,teljesen normális,az egyik oldal mindig duzzadtabb az első hetekben-hónapokban.Az orvos az egyik oldalról dolgozik és azt jobban megviseli a beavatkozás.Így ilyenkor az orrnyílás is lehet aszimmetrikus.A duzzadtságtól húzódhat az orr az egyik irányba és vele együtt az orrnyílás is.
Ahogy gyógyul az orr,úgy kell alakulnia.
Sziasztok,
2 hetes az orrom ,nagyon szép,de az orrnyílásom aszimmetrikus. Ez normális? változni fog?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?