Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kedves Keki70!
Nagyon köszönöm a tippeket! Szuper, hogy itt vagy nekünk és segítesz! ❤️
Szép estet,
Laura
Szia!
Teljesen normális a dugulás és ilyenkor érezhet az ember nyomást a fejében.
Cataflant kitűnő fájdalomcsillapító,ezt adják a klinikán is.
Átküldtem neked pár dolgot,ami segít a gipszes ill. az utána következő időszak alatt.
Gyógyulgassál és pihenjél sokat! :-)
Sziasztok kedves fórumozók!
Pár tippet szeretnék kérni, hogyan vészelhető át a műtét utáni időszak?
Tegnap műtött JT, nagyon varom az eredmenyt, de iszonyatosan sajog az orrom és nem igazán kapok levegőt a sok benneragadt cucctól 😄 A Doktor úr javasolta a tengervizes orrsprayt, illetve ha fájdalmaim vannak, fájdalomcsillapítót is, de kicsit aggódom a dugulas miatt, mert olyan, mintha szét akarna robbanni a fejem.. ez normális?
Szia :-)
Ahogy írja Anna,ha végig simítjuk az orrhátat,akkor nem egyenletes,nem lehet tükörsimára megcsinálni.
Egy a fontos,hogy ez ne látszódjon.A bőr van olyan összetételű-vastagságú,hogy takarásban marad.
Reméljük,hogy rendben lesz minden és apadás során ill. után sem lesz látható.
Ne legyél elkeseredve,nem kell,bízzunk a legjobbakban!
Szia,igen,elkezdheted.Ha nem bírná az orrod,akkor nagyon húzódik,zsibbad,feszül,"leakar" az orr esni érzés lehet-nálam ez volt-,akkor még várni kell vele.
Jelezni fog az orrod,hogy bírja vagy sem.
Sziasztok :)
Tegnap voltam 6 hetes es ahogy apad az orrocskamon a duzzanat, az orrhaton meg mindig ott van egy kis pukli. Bar mintha mar kisebb lenne, tapintasra nagyon furi, de optimista vagyok, ugy erzem, ez elfog tűnni :) viszont ahonnan a doki kiszedte a hyaluront, az valahogy nem akar mulni. Eszmeletlen kemeny, mintha egy pici kövecskévé vált volna. Pedig az elvileg csak a hyaluron helye (ami amugy az izomban volt benne). Nyugtassatok meg h csak türelmetlen vagyok es x ido mulva ez csak egy rossz emlek lesz 🙈🙈
Mert ha vegighuzom az orrhaton az ujjamat, most igen elvagyok keseredve 😞😞
Sziasztok,
lassú kocogást el lehet kezdeni 5 hetes nózival? Nagyon félek, hogy valami baja lesz, de nagyon hiányzik a sport is :(
Indítottam naplót a J.T. műtétről, mert nekem is sokat segítettek más naplók leírásai:) 4 napja volt a műtét. Keki70 mégegyszer köszi a sok tippet a műtét utánra!
Ha kopogtok, légyszi írjatok pár szót, hogy miért szeretnétek belenézni, köszi:)
Sziasztok! Valakinek van esetleg konkretabb infoja a tb-re vegzett orrplasztika felteteleirol?
Jarainal lesz a 2. plasztikam, az elsonel orrsovenyferdules is lett korrigalva elmeletileg, de a doki belenezve megallapitotta, hogy tovabbra is ferde. Illetve kerdezte, hogy kapok-e levegot rendesen, akkor igent mondtam, de jobban belegondolva minden egyes reggelt orrfujassal kezdek es szerintem a mutet ota nem “dugult ki” rendesen😅 csak mar konkretan fel sem tunik, megszoktam.
Szerintetek erdemes rakerdezni a tb-re a fentiek miatt, vagy 2.mutetnel ezt felejtsem el?
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, de eldöntöttem, hogy orrplasztikát szeretnék.
A problémám inkább "szemből" van az orrommal, nagyon széles.
Ha vkinek ugyanezzel a gonddal volt műtéte írna , hogy hogy sikerült?
Illetve dr Varga Kláráról is szívesen olvasnék véleményt.
Szép napot Mindenkinek!
Szia! 😁Igen valóban nagyon aranyosak, már több naplóba is bele néztem nagyon rendesek a lányok!
Szebbnél szebb orrokat láttam, és a csajok is gyönyörűek! Már elosztott minden kételyem, és alig várom hogy mehessek! Még egyszer nagyon köszönöm! 😊
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?