Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Oroszos hússaláta recept

Oroszos hússaláta recept

Az Oroszos hússaláta hozzávalói:
40 dkg sült sertéshús
4 db csemegeuborka
2 savanykás alma
2 db nagyobb, héjában főtt burgonya
10 dkg majonéz
2 dl tejföl
1 evőkanál mustár
só, ősölt bors, 1 kiskanál cukor
1-1 csokor petrezselyem és tárkony


Az Oroszos hússaláta elkészítési módja:
A sült sertéshúst, a csemegeuborkát, a meghámozott almát és főtt burgonyát vékony csíkokra vágjuk és összekeverjük. A majonézt a tejföllel, a mustárral simára keverjük, sóval, őrölt borssal, cukorral ízesítjük, majd a zöldséges-húsos keverékre öntjük. Rászórjuk a fölaprított petrezselymet és tárkonyt, majd az egészet óvatosan átforgatjuk. Tálalás előtt néhány órára behűtjük.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az oroszos hússaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook