Oroszlánok csevegjünk...... (beszélgetés)
De hiszen: "A csillagok állása mindenképpen neked kedvez. "
Szerintem nem olyan rossz ez.. Vagy igen?
Ebből csak a szerelem rész nem tetszik :(
Próbatételhez már hozzászoktam és ahhoz is hogy a karrierben nem mindenki támogat...
2014
Oroszlán
A következő év a próbatételekről fog szólni. Lehet, hogy a tanulmányaid során érkeztél el valamilyen fontos állomáshoz, de az is lehet, hogy az élet iskolájában kell bizonyítanod, hogy elég tapasztalatot szereztél. A csillagok állása mindenképpen neked kedvez.
Szerelem: Konfliktusok zavarhatják meg a szerelmi életedet, melyek akár egész évben is elhúzódhatnak. Ne hagyd, hogy ezek az életed más területeire is hatással legyenek, mert most sok múlik a hozzáállásodon.
Karrier: Olyan feladatot kaphatsz, amit ha sikeresen végzel, az év végére előre léphetsz a karrier listán. Vigyázz, mert nem mindenki lesz majd azon, hogy támogasson ebben!
A magam főnöke vagyok, voltam :D
Szép napot! :)))
Heti horoszkóp: Oroszlán
Nem tudod átadni magadat az ünnepi hangulatnak, mert szorongasz valami miatt. Ha az egészségi állapotod aggaszt, ne halogasd az ünnepek utánra a kivizsgálást, keresd fel még most az orvosodat.
Szerelem: A héten több kisebb konfliktus is adódhat a pároddal, lehet, hogy jobb, ha még az ünnepek előtt leültök, és megbeszélitek, mik lehetnek a valódi okok, mert így a feszültség árnyékot vethet az ünnepre is.
Karrier: Amúgy is el vagy maradva, a főnököd pedig még egy adag munkát zúdíthat a nyakadba. Szólj, ha úgy érzed, nem győzöd idővel, ez még mindig jobb, mintha nem készülnek el a határidős munkák.
Ha ennyire nem jó akkor reméljük hogy nem lesz igaz. Munkahelyi zürre én sem vágyom.
Kellemes hétvégét lányok!
És itt az ehavi horoszkóp (december)
Oroszlán
Kedélyállapotod hullámzó, de minden érzést nagyon intenzíven élsz meg, legyen szó örömről, bánatról, vagy éppen szenvedélyről. Az ünnepek miatt nosztalgikus hangulatba kerülsz, és talán egy régi kapcsolatot is felelevenítesz.
Szerelem: Az ünnepeket senki sem szereti egyedül tölteni, ugyanakkor a párok életében sok feszültséget is felszínre hozhat a készülődés. Mielőtt hirtelen indulattól vezérelt döntést hozol, tartsd észben, hogy az életben nem minden úgy alakul, mint a romantikus filmekben.
Karrier: Alig várod a karácsonyi szünetet, mert úgy érzed, teljesen lemerültél. A pihenés azonban nem lesz felhőtlen, egy munkahelyi konfliktus beárnyékolhatja az év utolsó szakát.
Itt a mai:
Napi horoszkóp: Oroszlán
A félig teli és félig üres pohár iskolapéldájával találkozhatsz ma, minden csak azok múlik, hogy milyen szempontból közelítesz a dolgokhoz. Nem kell mindig az optimista verzióhoz ragaszkodni, néha az segít, ha felismered, hogy baj van, siránkozás és panaszáradat helyett azonban inkább a megoldást kezd el keresni. Ha nem elég, ami eddig jutott, hiába is mondogatod magadnak, hogy boldog vagy, de az üres sopánkodás sem fog elégedetté tenni.