Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Öröm, bánat, csalódás, szenvedély fórum

Öröm, bánat, csalódás, szenvedély (beszélgetés)

1 2
2014. ápr. 5. 10:44
Örömöm:megtalàltam 9ève azt,akivel minden nap àtèlhetem az igazi,önzetlen szerelmet.Nincs fèltèkenykedès,bizonytalansàg csak minden egyes újabb nap egy ajàndék.Ha elhagyna,akkor se lenne bennem keserűség,csalódottsàg,nem èreznèm azt,hogy elpazaroltam valakire az èveim-ezt soha nem èrtettem màsoknâl-,mert minden nap boldog vagyok vele ès ezt mindig is így fogom gondolni.Ha tènyleg kèpes valaki önzetlenül szeretni,akkor tud boldog lenni,mert az teszi boldoggà,ha adhat és mivel a màsik ember is ilyen,ezèrt kapni is fog,ami a bónusz,mert nem ezèrt ad.Ezèrt nem vagyok híve a megbeszèljük,rendbehozzuk kapcsolatoknak,mert azok soha nem voltak igazi kapcsolatok.Èn nem èreztem azt màsfèl vagy akàr x Èvi utân sem,hogy kihűlt volna a kapcsolatunk,ugyanolyan szenvedèlyes,mint az elejèn.Ha valami nem működik az elejèn,akkor nem szabad màrtírkodni,nem szabad a rózsaszín köd miatt azt gondolni,hogy majd jobb lesz,meg majd èn kèpes leszek megoldani,stb.Igenis a tökèletest kell keresni,ami szàmunkra az.Egy rossz pàrkapcsolatban többet szenved az ember,mintha egyedül lenne.Sőt.....remèlem segítettem:)
5. hexaeder (válaszként erre: 4. - 2c3fc809b8)
2014. ápr. 5. 10:37
:D Mindenkinek vannak olyan dolgai, a párkapcsolatok területéről, amit nem tud, nem ért, nem lát tisztán... Miért történt, hogyan történt, mi vezetett idáig... Ezekről jó írni tapasztalatot, mert lehet másnak pont ezzel segítesz :)
4. 2c3fc809b8 (válaszként erre: 1. - Hexaeder)
2014. ápr. 5. 10:31
Mit szeretnél tisztán látni?:D
3. hexaeder (válaszként erre: 2. - 3d787b167a)
2014. ápr. 5. 10:25
Viszont!!! :) Első hozzászóló! Szép napot! :)
2014. ápr. 5. 10:16
Szép napot!
2014. ápr. 5. 10:12
Sziasztok! írjátok le örömötöket, bánatotokat, a szerelem, párkapcsolat területéről. Beszélgessünk egy jót, talán segíthetünk egymásnak megérteni dolgokat, elfogadni, és tisztán látni :) Szép napot!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook