Örök szerelem? (beszélgetés)
Majdnem 22 évnél tartunk, köszi.
Egyébként nem mondtam hogy van, erről csak akkor nyilatkozhatnék bizonyosan ha holnap meghalnék. Ha így lesz, akkor valahogy jelzek, megígérem.
az unokatestvérébe?
ez nincs rendben egyáltalán, h ne mondjak mást.
soha nem tudnék úgy nézni az unokatestvéreimre.
Akkor miért húzod az időt? Most még fiatalok vagytok, ha nem lépsz, egy csomó érdekes élményt szalasztasz el. Ha valóban érdekled, nem utasít el, ha meg igen, akkor legalább tiszta sor. Hajrá, csak nagyon határozottan!
Ha meg nem lépsz, majd megszerzi más magának. Azt meg ugye nem akarod.
Szerintem létezik és ha még lelki társak is vagytok egymásnak.... mi akkor a kérdésed???
Lépj feléje és ne hagyd elmenni magad mellett! Így sosem fogod meg tudni, hogy örök lett volna-e!
Sok sikert nektek!
Áruld el, mi akadályozott abban, hogy járjatok??
Nem mertél neki szólni?? Ha így van, siess, mert
lekésel!!
Szerintem létezik.Nekem még nem volt részem benne,de a környezetemben van olyan a túl a 4X-en is olyan szerelmes a párjába,mint egy kis tini.
Én hiszem,hogy létezik.
ha összejönnétek, talán csalódnál benne.
próbáld meg.
Köszönöm a válaszokat.
Bolondultam meg már lányért, de ilyen hevesen még senkinél nem éreztem.
Egy imserősöm van, aki ugyan ezt érezte egy lánynál, azóta egy pár, működik is. Igaz harmadfokú rokonok (első unokatesók).
Tényleg, mi a véleményetek, ha valaki az unokatesójába szeret bele?
Mondjuk az én választottam nem elsőfokú, a többi fokúság meg nem érdekel (azt se tudom kik a másod-, stb fokú unokatesóim), ha kiderülne.
Ha lenne sírig tartó szerelem, ahhoz már halottnak kellene lennem.
Én nem hiszek benne.
Megszokás, szeretet az van, de az nem szerelem:)
Majd megtudod pár évtized után:)
"A szeméből azt veszem ki, hogy nem vagyok közömbös a számára."
Pontosabban megfogalmazva minden tettéből azt veszem ki, hogy lenne esélyem.
Sziasztok!
Szerintetek létezik örök szerelem?
4 évvel ezelőtt összemelegedtem egy lánnyal. Kölcsönösen lelki társak lettünk. Ő távolabb lakik tőlem, évente néha találkozunk. Rengeteget beszélgettünk, ebben a 4 évben szinte minden nap. Amkor meglátom, elönt engem a szerelem. Egyszerűen kívánom őt, még akár feleségül is venném. A szeméből azt veszem ki, hogy nem vagyok közömbös a számára.
Szerintetek a lelki társssal lehet a legtartósabb a kapcsolat/házasság?
Próbálok közelebbi lányt találni, de kevés sikerrel. Már ezen négy év alatt kb ötször szerettem bele, majd lappangott az érzés. Most a hatodiknál járok, de még nem lappang, pedig a nyáron találkoztunk. Őt keresem mindenkiben. 26F