Örök szerelem? (beszélgetés)
No mindegy, akkor nem félek megélni az érzéseimet és bártabban vágok bele. Aztán meglátom.
Köszönöm szépen, én lezárom a témát.
(Legalább olvasgattam pár pozitív dolgot is, mert a környezetemben nem egy válás is volt már, olyanoké, akikről azt hittem örökre együtt maradnak).
Olyan is van.. valóban...de azért a legtöbb esetben a pasikat kapja el az a bizonyos pánik...
Egy nem éppen a hűségéről ismert pasi ismerősöm szerint a pasik pont leszarnak mindent ha meghülyülnek, akár egy szál gatyában is lelépnek, míg egy nő, csak akkor lép ki a megszokottból / kivéve persze ha menekül.. valami miatt.. de ez más téma /ha van egy biztos hely, lakás ahova tud menni..
Nem tudom mennyi a valóság alapja ennek...
Nem s'Jones, csak pl egészségügyi problémák (mivel nekem sem acélból van, a másik is lehet meddő, bármi) is felütheti a fejét mondjuk 10-20 év múlva, ezért bajos. Meg úgy gondolom, hogy baráti körben sem párkapcsoalti mizéria, sem politika, sem vallás nem való. Ez csak megosztja az embereket.
De elkanyarodtunk.
megtudhatja?
s akkor mi van?
titkos kapcsolatot szeretnél?
humorizáltam volna?
szerintem nem.
azt pedig, h mi volt köztük, csak ők tudják.
A nagyszüleim nemrégiben távoztak, gyakorlatilag a jelenről beszélek.
Olyan házasságokról, emlyek mély, tartalmas emberi kapcsoaltok voltak, nem pedig olyasvalami, amivel humorizáltál.
az egy dolog, h nem zavar.
de miért emlegeted annyit?
mintha neked is tetszene az ilyesmi.
kipróbálnád?
nem is értem, h jöhet nálatok szóba az unokatestvér?
milyen körökben mozogtok ti??
31-nek:
Azért kérdeztem meg, mert én anno vadidegenként csöppentem hozzá. Míg ha valaki közelebbit választ (1-2-3 fokú unokatesó), baráti körből, volt haver csaja stb, lehet könnyebb dolga van. (Nem tudom, nem akarom kipróbálni egyiket sem.)
Létezni létezik... a nagyszüleim: 60 és 64 év házasság után hunytak el, a férjem nagyszülei szintén kb, ennyi évet töltöttek együtt. De említhetném a szüleim több, mint negyven éves házasságát is.
Ha megfelelően választasz párt, azaz a lényeges dolgokban azonos elvek mentén gondolkodtok, egy irányba mentek és húzzátok egymást előre, meg szerelem, vágy és elhatározás IS van mindkettőtök részéről arra, hogy nap, mint nap tesztek a házasságért és egymásért, akkor működni fog.ű
Ha a fentiek közül akármelyik is hiányzik, akkor úgy jártok, mint sokan: válás és sipákolás, hogy mer' nincsen örök szerelem. Dehogynem. Csak felnőtt személyiségnek kell lenni hozzá. És olyan rosszul esik nekik belátni, hogy nem, nem azok.
Köszönöm a válaszokat. A távolság az oka, de próbálom alakítani. Sajnos nem lehet pontozni a válaszokat, mert kb 90%-uk maximális pontot érdemel!
Csak azért kérdeztem meg, mert a nők jobban értenek ezekhez a dolgokhoz, érzésekhez. Itt meg gondolom többségben vannak a szebbik nem képviselői. (Ráadásul férfiaktól sose kérdezek lelki dolgokat. Nem férfiak közötti téma.)
Szar ügy! El kell keserítenem mindenkit, de nincs örök szerelem..nem egy, nem kettő ismerősöm van, akik 17, 24 és közel 40 év után mentek szét...
Hozzátenném , hogy mindegyiknél a pasit érte el a bepánikolokésfélremegyekpánik.. lecserélemazasszonytegyfiatalabbra...
Létezik. :) Méghozzá kölcsönös; nem egy ilyet láttam.
Csak nem kéne gyáva nyuszinak lenni; itt fórumozgatni, mindenféle "bölcs" hozzászólásra várni, hanem a tettek mezejére kellene lépni!
Ahogy a szíved, a helyzet, és nem az itteni hozzászólásod diktálják. :D