Oltre termékekről van tapasztalatod? (tudásbázis)
Ezen oldalon találsz hajápolót korpásodásra. Dr. Nona Holt tengeri készitmény.
naturalpatika.hu
Régebben már használtam Nizoralt és egyáltalán nem segített semmit. Tudom hogy mi okozza a korpát stb stb.
Egy olyan megoldás érdekel, ami nem pénzkidobás.
A most ajánlott termék is iszonyat drága, ki sem tudom fizetni...
Korpás hajra nizorál /már nem biztos hogy jól irom/
A korpásodás igen gyakori probléma, a magyar lakosság közel 1/3-ának okoz gyakran visszatérő problémát. A korpásodás oka a P. ovule túlzott mértékü elszaporodása a fejbőrünkön. S hogy ezt mi váltja ki? A gomba elszaporodását külső és belső tényezők egyaránt kiválthatják, mint pl. hormonális változások, stressz, a legyengült immunrendszer, klimaváltotás és étkezési szokások változása, sapkaviselés. Amint szervezetünk felveszi a harcot a túlszaporodott P. ovale gomba ellen, felgyórsul a fejbőr sejtjeinek természetes megújjulási folyamata, az elhalt hámsejtek gyorsabban, összetapadva válnak le a fejbőrről, azaz: hajunk korpásodni kezd.
Külső tényezők:
-Izzadás
-Időjárás
-Öltözködés
-Táplálkozás
Belső tényezők:
-Legyengült immun
-Hormonális változás
-Stressz
-Genetikai okok
A P. ovale gomba túlzott mértékben elszaporodik
Kialakul a korpa
(hámlás, viszketés)
Ja, teszem hozzá gyorsan, hogy a kezelés időtartama minimum 3 hónap. Nem kevés pénz így a befektetés ebbe a termékbe...
Van olcsóbb megoldás?
Hello!
Ma voltam egy ingyenes hajvizsgálaton, ahol Oltre termékeket ajánlottak. Persze gondoltam hogy horror árban van... Nem tudom mennyire jó vagy sem. Van valakinek tapasztalata ezekkel a termékekkel kapcsolatban?
Sajnos korpás a hajam és nem tudom mit használjak rá :(
Ez a sampon majdnem 3000 Ft és a gél több, mint 5000Ft amit hamosás után be kellene dörzsölnöm a fejbőrbe.
Szóval valakinek valami tipp vagy ötlet?
További ajánlott fórumok:
- Valakinek van-e tapasztalata a gano cafe-ról ill. a ganodermás termékekről?
- Mi a véleményetek a Balea, valamint Alverde bőr- és arcápoló termékekről? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék!
- Mik a tapasztalatok a Basica termékekről?
- Gyakran kipattogzódik a bőröm, mit tudnék rá használni, tapasztalatok termékekről?!
- Pharmanex termékekről van valakinek tapasztalata?
- Mik a a tapasztalatok a webshopokon vásárolható felbontott termékekről?