Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Olivaolaj es vörösborecetben kisütni a csibemellet, valaki próbálta? fórum

Olivaolaj es vörösborecetben kisütni a csibemellet, valaki próbálta? (beszélgetős fórum)


5. gkreka (válaszként erre: 1. - Artiny)
2015. jan. 21. 11:50

Soha nem próbáltam, de nekem nem tetszik ez a recept!


A fokhagyma keserűre égne - savanyú nem lesz a sütéstől -, ráadásul miért nem használ friss fokhagymát?! Kb plusz két perc ráfordítást igényelne.


Bor-, alma-, balzsamecetet én inkább pácoláshoz használok, nem a sütéshez.

2015. jan. 21. 07:15
Egyébként próbálkozhatsz balzsamecettel is, az kevésvé savanyú
2015. jan. 21. 07:14
Az ecet kicsit lagyitja a rostokat, finom puha lesz a hus. Ezt a receptet konkretan nem ismerem, en balzsamecet+mez keverekebe szoktam pacolni es kisütni a csirkemellet. Ugy nagyon finom.
2. gribedli*** (válaszként erre: 1. - Artiny)
2015. jan. 21. 07:14
Nem próbáltam, de jó a csávó!:)))) Gyengém a homlokráncolás...
2015. jan. 21. 00:56

ez szerintetek milyen lehet?

[link]


Nagyon kicsi oliva olaj, es utana voros bor ecet /a kis feher az apro fokhagyma - bar az elejen belerakja nem tudom,hogy a vegere nem e lessz nagyon savanyu ha megeg/


Ma egy kis cseppet tettem a kellkaposzta levesembe es nagyon eross ize,illata van a voros bor ecetnek - abban kisutni a hust? valaki probalta mar?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook