NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
Ja és ,hogy van az ,hogy az orvos azt mondja,menses utólsó napján tegyem fel a Betegtájékoztató meg,hogy az első napján ,most akkor hogy kell,mit kell tenni??? kinek és miben lehet hinni??? mi az igazság???
Sziasztok Lányok!
Ne nézzetek hülyének,de bizony nem értek egy-két dolgot a Nuvaring gyűrűt illetően!
2.nőgyógyászom azt mondta,hogy az ötödik vagyis a menses utolsó napján kell feltenni,a beteg tájékoztató azt írja az 1,menses napon ,most akkor mi az igazság??????
Aktus közben ha kijön ,az oké hogy vissza teszem de szabad -e hüvelyöblítést csinálni a gyűrűt szabad-e vagy mivel szabad lemosni????
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Canesten kombi változtat valamit a gyűrű hatásán?? Volt már valakinek tapasztalata?? Köszönöm előre is!! :)
még annyi hogy kicsit görcsölök,ez normális?
sziasztok!Egy napja használom de teljesen nyugtalan vagyok hogy jó van e felhelyezve :D
Szia! közben kitaláltam, h 1 nappal tovább fenthagyom, és akkor 1 nappal később is teszem fel a következőt. :) azért köszi a segítséget :))
Szia! lehet, hogy már megoldódott a gondod,de ha három hét utáni levételnél nyugodtan tolhatsz az időponton.Én mindíg 4 hétig hagyom fönn-így 7 napot "tolok"! Szóval nem lesz semmi gond, ha a következő 7 napon belül bármikor leveheted!
Valamennyire már nekem is jobb most,de még mindig nincs annyira fenn,csak nem zavar napközben mint eddig és még mindig van hogy lecsúszik!Hátha nálam is kialakul:-)
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy csak 1 nappal akarom eltolni a mensit, és
most vasárnap kell levennem a gyűrűt, és ha hétfőn veszem le, és majd a következőt hétfőn teszem fel, az gond lesz, vagy lehet így is csinálni?
Előre is köszi a választ :)
igen. megtalálta a helyét. azt hiszem nem egyszerű a szervezetnek sem bent tartani egy valamit ami addig sosem volt ott. :)
Sziasztok!
Csak most hallottam a Nuvaringről, lenne pár kérdésem.
Ez ugyanolyan megbízható, mint az orális fogamzásgátlók? Igaz, h ettől nem szokott senki hízni? Volt köztetek, aki hízott tőle?
Köszönöm a válaszokat! ;)
Neked már jobb volt a következőnél?
Hátha nekem is jobb lesz már a másodiknál!
én meg hallottam olyat aki gumi mellett, pharmatex mellett, aki tabi mellett esett teherbe semmi sem 100%.
de rendes. szerintem jól van az. nem hiszem hogy el lehet rontani. nekem is lecsúszott eleinte, sőt mikor jött a kivétel ideje sokszor akkor sem akart bent maradni.
A legbiztosabb ha orális fogamzásgátlót használ az ember, sajnos egyik nôgyógyász ismerôsöm pacientúrájában nem egy nô lett terhes a ring használata mellett. Többek között az egyik barátnôm, aki viszont tényleg rendeltetésszerûen használta.
Felhívtam az orvost,azt mondta tuti nincsen jól felrakva!Na akkor most már áruljátok el a titkot,hogy rakjam fel,hogy jó legyen!
Sziasztok!
Egész éjszaka nem aludtam emiatt,hogy mit nem csinálok jól!Meg,hogy egyeltalán nem veszítette el a hatását,hogy szinte mindig a hüvelybemenetnél volt a vége.
sziasztok! az érdekelne, hogy a nuvaring gyűrűmentes egy hetes időszakban is védelmet nyújt? köszönöm a válaszokat.
Hidd el hogy addig nyomom fel,ameddig bírom,a teljes újhosszig szinte!Nem tudom mi lehet a gond!
Ha kicsúszik, akkor nem jól van fent. Ha rendesen felrakod, akkor meg sem szabad mozdulnia!!
Addig nyomd fel még bírod, kb. majdnem a teljes újad hossza, hiszen még a tamponnak is oda kell férnie ha kell!
Úgy tudom 3 órára ki is lehet venni,nem csökken a hatása.
Nincsen,csak félóránként lecsúszik,olyan mintha kiesne,egy picit kinn is van,és ha nem vok wc közelben még meg sem tudom igazítani.Csökken a hatás ha egy picit már kinn van?
Van még valami "mellékhatása"ami miatt nem szimpatikus?
én is remélem. :) emlékszem az első hónapban minden nap végére ott tartotta hogy kihajintom a fenébe. aztán utána jobb lett.
Remélem akkor nekem is jobb lesz!!!
Mert annyira lent van,hogy nagyon kellemetlen érzés:-((((
nekem is ezt játszotta az első hónapban, nyugi. bírd ki, a következőnél sokkal jobb lesz. :)
További ajánlott fórumok: