Nokia C3-01 (beszélgetés)
5. chabeeno
2011. szept. 22. 15:06
Egyébként nagyon jó telefon, mindent tud, amit tudnia kell, anyagösszetételében pedig a 6300 óta nem láttam ennyire egyben nokiát. Csak jókat mondhatok róla, de én jelenleg valami androidos kütyüt szeretnék kipróbálni. Akit érdekel az eladó c3-01, várom a levelét a chabeeno@yahoo.com-ra. Egyébként 2011.06. hóban lett az ujmobilok.hu-n vásárolva, egy év garival, de használatban csak egy hete van, vagyis totálisak karcmentes, makulátlan.
4. chabeeno
2011. szept. 22. 15:04
Nekem van egy garis eladó! ;) Bp.
3. Sunflower90
2011. aug. 15. 15:59
Nekem is ez lenne a kérdésem,hogy kinek van ilyen telefonja,mert így külsőleg meg ,amiket írnak róla nagyon jó telefonnak tartom,csak drágállom:S
2. piros.
2011. jún. 28. 19:54
:( senkinek sincs ilyen telója ????
1. piros.
2011. jún. 28. 17:46
Infókat szeretnék megtudni erről a telefonról.
Ilyet szeretnék venni,de nem igazán tudom hogy megéri vagy nem.Előre köszönöm a válaszokat :)
További ajánlott fórumok:
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Valami gond van a Nokiámmal....
- Segítsen valaki, a NOKIA 3220-am nem kommunikál sem CA-42, sem DKU-5 adatkábellel. Mi lehet a gond?
- Mi a véleményetek a 20.000 forint körüli, vagy annál olcsóbb Nokia és Samsung telefonokról?
- Jól bevált Nokia telefonok után éles, és megszokható váltás lenne Samsung vagy Huawai készülék?
- Kagyló formájú (szétnyitható) Nokiákról várok véleményeket.