Jól bevált Nokia telefonok után éles, és megszokható váltás lenne Samsung vagy Huawai készülék? (tudásbázis kérdés)
régi típusú telefon után mindenképp nagy váltás lesz ha okostelefont veszel.
viszont ha azt, akkor semmiképp sem nokiát.
androidos készülékeket úgy alakítod ahogy neked tetszik (bármit), ez a nagy előnye. egy jó (nem a leggagyibb) samsunggal jól jársz szerintem.
vagy vegyél iphonet, ott nem alakítható kb semmi, viszont trendi :)
Félév?Jáj...akkor nincs remény,hogy megszeressem valaha is...Mindig azt hittem,hogy idő kérdése.Egyszer kell csak rászánnom az ideget és nekem is épp olyan klasszul fog menni,mint másnak:egy kézzel,villám tempóban.Jelenleg ha két kézzel markolom azt a nyamvadt érintőképernyőset és kihegyezem az ujjamat,akkor sem azt csinálja,ahova bökök.Mindig valami másra nyomok rá.Uuuuuuutálom!!!
Ja és semmit nem értek rajta jelzést,emiatt mindent órákig keresgélni kell.Persze így,hogy mindent 600x mellényomok.Na neeeee...
Írtam, hogy Noikából nem használtam okosat :) Szóval a mostanikról nem tudok nyilatkozni.
Nekem a Samu aksija egyébként jó ha másfél napig bírja. Fut rajta az adatkapcsolat a háttérben a céges email miatt, az nagyon leszívja az aksit. Meg pl. metrón sudokuzok, vagy netezek, eszi az energiát. Mondjuk azért okos, hogy ezeket használjuk...
De ez szerintem tök egyedi, hogy kinek mi vált be, sokat utálták a nokia régebbi telefonjait is, sokan meg arra esküsznek.
Nem értek egyet az utánam hozzászólóval. Az androidos telefont tényleg meg kell szokni, bevallom, nekem sem volt könnyű. De én úgy gondolom, hogy mára a Nokiaból csak a nevet kell megfizetni.
Az üzletekben ki lehet próbálni a készülékeket. Én a helyedben rászánnám az időt és kipróbálnám. Most nem emlékszem, hogy az előző Nokiad is androidos volt-e, de ha nem próbáld ki mind a Nokiat, mind pedig a Samsungot.
Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Az egyik samsungom (saját) már 3-4 éves talán... Érintőképernyős. Imádom. A mai napig, ha feltöltöm, a 4-5 napot kibírom, holott a Tesómmal minden nap beszélek (és nem pár percet, van úgy hogy több, mint egy órát), a Gyermekem is mindig bejeletkezik suli után és Anyukámtól is kapok naponta több hívást is.
A másik telefonról nem tudok nyilatkozni... A Gyerekemnek ZTE Blade (vagy mi) van, de az is nagyon jó. Szerinte! Én nem használtam soha...
En egy E51ről váltottam androidosra(megjegyzem nem egy androidos teló volt a kezemben,csak a márka más,mind egy kaptafára van gyártva),fél év anyázás után menekültem tőle :D,azóta boldogan élek az E71esemmel,imádom!Amíg ez funkcionál másik nem kell,az ziher.
Bár nemrég volt a kezemben egy Lumia,hááát...Nem tudom,nem igazán jön be.
Én a samsunggal voltam így. Sok pénzért keveset tudott. :D
Aztán mikor már nagyon hisztiztem, "hogy kivágom ezt a vacak vacakot a kukába!", a férjem nem bírta már tovább hallgatni, és kaptam újra Xperiát, azóta is imádom. :)
Kinek a pap, kinek a papné. Szerintem ez változó, kinek mi a megfelelő telcsi.
Nekem is szimbián van nokiaE65-ön.Vettem ajiba egy Samsung androidost kéz alól.Így kipróbáltam egy hétre.Aha.Még mindig nem akarok egyáltalán érintőképernyőst.Akkor inkább nem kell android.:D
Meg volt egy sony Xperiám előtte.1 hét múlva feldobtam vaterára.:D Egy készülék engem ne idegesítsen,hanem azt csinálja,amit nyúlkálok rajta.
De a Samsungról jókat hallottam.Ha váltasz,arra válts.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a 20.000 forint körüli, vagy annál olcsóbb Nokia és Samsung telefonokról?
- Samsung érintőképernyős telefonok
- Dual Sim készülékek. Ki hallott róla, mit tudtók ezekről a telefonokról?
- Könnyen megszokható a Nokia telefon után a Samsung, ill. a "sima" telefon után az érintőképernyős?
- SE Xperia telefonok - ugyanaz vagy különböző készülékek ezek? Kártyafüggetlen létezik ezekben?
- Samsung telefonok, hogyan "számolják" az sms-eket?