Női autók (beszélgetés)
Gyerek előtt az autóm:
Hetente lemosva, kitakarítva, enni se lehetett benne. Nagyon ráértem, így visszagondolva :-).
Gyerek születése utáni egy évben:
Havonta lemosva, hetente kitakarítva, enni nem lehetett benne. Még itt is nagyon ráértem, akkor még itthon voltam vele :-).
Gyerek kb. egyéves kora óta (most öt éves):
3 havonta lemosva, havonta takarítva, és már lehet benne enni. A darabos szemetet naponta kiveszem belőle.
Kupi nincs és nem is volt benne.
Az én autóm mindig tiszta és rendes. A gyerekülés környékén néha előfordul némi morzsa, de ahogy tehetem kitakarítom.
Azért szomorú, hogy tipikus, hogy a női autók elhanyagoltabbak, inkább fordítva kellene hogy legyen.
Az enyém a kivétel:-) Már a külseje sem kimondottan feminin, batár 7 személyes terepjáró. Szinte állandóan sáros kívül, és belül is non-stop a kupi.
Mentségemre legyen mondva, földúton használom, és minden nap 5 gyereket viszek benne, így némi kajamaradék, elszórt játék, papírzsepi tuti hogy előfordul.
Pedig nagyon igyekszem. Naponta kiszedem a darabosat, hetente porszívózok, ha a városban járok, lecsapatom, de reménytelen.
Viszont minden rezdülését ismerem, és az első gyanús jelre viszem a doktorhoz. Meg is hálálja, 27 évesen tökéletesen működik.
Nekünk váltivarú autónk van :o)
Én takarítom, mert (bár mikor megismertem, erre is nagyon adott) ő utálja az autóját, és nem hajlandó fogalakozni vele a szükségesen felül. Viszont én képtelen vagyok olyan hangváltásokat meghallani, amit ő igen.
Bár hozzátartozik, hogy mikor nem egy autót használtunk, nekem is rögtön fület ütött, hogy valami nem doxa, és most is én szólok napjában háromszor, hogy amit észrevett jelezze a szerelő felé.
Sziasztok!
A múltkor a szervízben megdícsértek, hogy milyen szép rendben tartom az autómat. Kiemelte az úr, hogy az ő tapasztalatai szerint a női autók sokkal többször vannak elhagynagolva mint a férfiaké. Tele van szeméttel, magazinnal, papírzsepivel, nincsen karbantartva a karosszéria, motor stb.
Ehhez mit szóltok? :)
További ajánlott fórumok:
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Rémhír vagy valóban elviheti a civil autókat szükségállapotban a honvédség?
- Tényleg híresen rossz a Ford-Fiat-francia autók elektronikája?
- Régi, olcsó autók közül milyen típusú a legmegbízhatóbb?
- Volkswagen autók tulajdonosai....
- 2010 előtt devizahitelre vásárolt autók szerződésének érvényessége vagy érvénytelensége. Kivárni vagy pereskedni?