Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Ez elég nagy baj :(
Én a megyeibe járok,de a Semmelweisből az egyetlen doki,akiről nem hallottam még rosszat,sőt!Ezért mertem javasolni.Ott ő a legjobb uh-ban (bár amit írtál,most nem ezt igazolja).Minden rokonom,ismerősöm,aki nála szült elégedett volt.Sőt azok is,akiket valamilyen nőgyógyászati panasszal műtöttek.Olyan infókat is tudok róla,hogy pl.olyat észerevett,amit 1-2 kollégája nem.Utolsó infóm róla,egyik kollégájánál majdnem elvérzett császárnál egy kismama a doki hibájából,ő mentette meg.
vannak negatív infóim róla.....32 hetes magzat csak 25 hetes fejlettségű volt, és nem vette észre, a védőnő küldte be a lányt a terhesgondozásra hogy nem nő a hasa, a semmelweisből mentő vitte a megyeibe, rögtön megműtötték, 1 napja volt még a babának, 1040g-al született, azóta nem tudok semmit róluk
ja és a belső szervei nem e helyén voltak, a gyomra a másik oldalon, nem látszott gyomortelítődés stb, és szemán volt a dokija
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy Gubás Pétrrnek hol van szakrendelése, illetbe hol tudok időpontot kérni és hogy hány hetet kell várni. Illetve az gáz ha a magánrendelésére járok, de most anyagilag nem tudom megengedni a vizsgálati díjat és a szakrendelésen csináltatom meg?
Szia fnbetti!
Nagyon szépen köszönöm a választ! Mellette döntöttünk, jövőhéten megyek hozzá először, még sajnos semmi pontos infót nem kaptam arról hogy mennyi a tarifája, ezért ha véletlen megtudnád addig és megírnád nekem azt megköszönném!
Barby
Szia!Igen még van!szerencsére kutya baja:)
Tegnap voltam nála és decemberbe nála szülök.
sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy Dr.Molnár Imre praktizál még a Megyei kórházban?
Előre is köszönöm a választ.
SZIASZTOK!Nem tudna nekem valaki segíteni?
Dr Gubás Péterhez mennék magánrendelésre, de nem tudom mennyit kér......tudja valaki? én most 26 hetes terhes vagyok...
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy Gubás doki lesz-e szabin?
Én tavaly júliusban szültem Dr. Dienesnél, nem kért ennyit,és nem is említett ekkora összeget, Én amikor konkrétan rákérdeztem, h mennyi az annyi, azt mondta, h ha nagyon akarom mond konkrét összeget, és elmondta, h max. 40-50 ezer Ft.
Arról sem volt szó, h csak két szülésznővel szüleszt.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?