Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Klubok » Noch einmal Robinson! :)) klub

Noch einmal Robinson! :)) (nyílt klub)

Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
285. miller2 (válaszként erre: 284. - Napsugár8)
ma 09:32
Ki az új gazda?
ma 08:18

Most, hogy új gazda kezdi nyitogatni bizonyos szekrények, gardróbok ajtaját, egyre több csontváz esik ki belőlük.

Sok-sok lerágott csontocska, amelyet mások szopogattak le, de minket szívattak, szívatnak vele.

ma 07:40

"A népi megfigyelés szerint Orsolya napja megjeleníti a téli időjárást, azaz leginkább Orsolya árulja el, hogy milyen lesz a tél. A régi öregek úgy tartották, érdemes ilyenkor figyelni, mert ha Orsolya napján szép az idő, akkor az karácsonyig meg is marad."


Úgy legyen!

282. Napsugár8 (válaszként erre: 280. - Miller2)
ma 07:39
Szia Millerke! Örülök neki, hogy jól sikerült napotok volt! Bízzunk benne lesz még ilyen több is! :))
281. miller2 (válaszként erre: 280. - Miller2)
ma 07:19
Bocsi,telt.
280. miller2 (válaszként erre: 279. - Napsugár8)
ma 07:18
Én is jó reggelt kivánok,a tegnapi napom ragyogóan telet,nyári meleg volt.Puszi mindenkinek.
ma 06:40

Szervusztok! Mindenkinek jó reggelt, szép napot kívánok.

Tegnap egész délelőtt a konyhában tüsténkedtem, ma a tájékára sem megyek.

Azt igérik, hogy ma egészen nyárias idő lesz. Ha kivilágosodik, és egy kicsit melegszik a levegő, megyek és csavargok egész délelőtt.


Majd a postást kell kifogni, szólt a tesóm a Dunán túlról, hogy küldte a szokásost a koszorúkra. De szerencsére a postásunkhoz órát lehet igazítani. :)) Meg azt is, hogy a "törzslakókat" (=albérlők kivételével!) már arcról ismeri, akár a kapuban, utcán ideadja, ha valakinek valami érkezik, nem kell a lakásban kuksolni. Rendes gyerek.


Az elmúlt hetekben már 2x is előfordult, hogy nem ő jött, és az első alkalommal még a munkahely sem tudta, mi történt vele. Már megijedtünk, de kiderült, hogy ismét babát várnak, és hirtelen be kellett vinni a nejét a kórházba, a most 3 éves kislány beszoktatós az oviban!!! Volt neki dolga elég! De a kislány gyönyörű, fekete hullámos vállig érő haja, és szép, egészséges "piros-pozsgás" pofija van.

Persze, a rossz nyelvek rögtön tudni vélték, hogy biztos előző este berúgott, mert ők tudják... pedig többségünk szerint nem is úgy néz ki, inkább sokat is dolgozik... de hát leginkább mindenütt vannak ilyen károgó varjak. Azért is nem szeretek közöttük ülni, mindig éppen arról "tudnak valamit", aki éppen nincs közöttük.

tegnap 23:18
Átdolgoztam a fél napot - délután jutott eszembe, hogy délelőttre kérik a munkát. Megyek is aludni, jó éjt!
277. Napsugár8 (válaszként erre: 276. - Arany52)
tegnap 14:56

Eddig gyenge malachúst vettem, és szét adagoltam, szelve = rántani, meg egy kis pörköltnek, a benne levő csontból finom leveskét, a szélén körben levő bőrös hájat pedig megfőztem = abált szalonna! Persze, én is tudom/tudnám mi a jó.

Most már nekem is a csirke következik, elég régen volt soron. De még várok a vásárlással, fogyjon ki a fagyóból, ami foglalja a helyet. :)

276. arany52 (válaszként erre: 275. - Napsugár8)
tegnap 10:30
Nálam más másnaponként se. Apukám szerette a vegyes pörköltet, marha húslevest. Mióta ő elment nem készítem, mert sokáig fő, utána se puha, nehezen rágom. Nálam a csirkehús a favorit.
275. Napsugár8 (válaszként erre: 274. - Guruljka)
tegnap 08:00
A marhahús nálam már évek óta csak másnaponként kerül az asztalra: húsvét másnap és karácsony másnap! De ha így haladunk, ahogy mondják, hogy a sertésnek is tovább emelkedik az ára, akkor bizony az is erősen ünnepi kategóriába kerül.
tegnapelőtt 16:12

Kicsit nekem is megdobbant a szívem, marha gulyáshús most éppen lett volna a boltban, de eredetileg csirkeszárnyat akartam volna venni...


A nagyobb mérvű munkát még mindig várom.

tegnapelőtt 14:02

Marha pöri nagyon finom lesz! Vagy már túl is vagytok rajta. Kedves egészségetekre.

Mi viszünk 1-1 csokor élő virágot is, de ilyenkor 1-1 koszorút is.

272. miller2 (válaszként erre: 271. - Napsugár8)
tegnapelőtt 09:15
Jó reggelt szigetlakók.Vasárnap ebédelni megyünk a lányoméknál,és utána a férjemmel megyünk a temetőbe a sirokat rendbe tenni.Én nem szeretem a koszorut,se a mü virágokat.Gyertya gyujtáskor egy szál élő virágot,és egy szál gyertyát viszek minden sirra.Most dolgozok kb 1 óráig,a férjem főzi a marha pörköltet,délután csak mosok,és kicsit takaritok.Puszi nektek.
tegnapelőtt 08:47

Vissza is értünk. Nagyon szép koszorúkat sikerült választani, még nincsenek nagyon kiválogatva, hiszen van még addig 2 hét.

A zöldségesnél nem szálltam ki a kocsiból, úgy döntöttem, tököt most nem cipekedek. Az sem biztos, hogy holnap elindulok a piacra. Majd látom, eléggé berozsdásodva mozgok.

tegnapelőtt 07:11

Szervusztok Szigetlakók!

Ma korán jöttem, korán megyek! Tesómmal kimegyünk a város szélére, van ott egy kertész-virágkötő, szétnézünk koszorú ügyben.


Jutott eszembe, hogy azon az úton is nem olyan messze,van egy zöldséges, majd most visszafelé ott kiszállok a kocsiból, szétnézek milyen árakkal dolgozik. Ha lényegesen olcsóbb, mint itt a központiak, akkor meglehet, hogy ott veszek sütőtököt, és akkor holnap nem kell a piacig gyalogolnom. Persze a minőség sem mindegy. Majd látom mit árul, és mennyiért.

Mióta bejött ez a kissé hűvösebb idő, nehezen mozdul a térdem, meg hát a "cipekedési távolság" is kb. harmada! :))

okt. 18. 15:12

Egy jó órát sétáltam ma is, apróságokat vásároltam. Tegnap csak postán + zöldségesnél voltam. Ma mentem az éliboltba készlet pótlásra.

Holnap d.e. tesómmal elmegyünk, megvesszük a koszorúkat, mert az még egy jelentősebb összegű kiadás lesz, amit még ebből a nyögdíjből kell.

Úgy döntöttem, hogy vasárnap d.e. lemegyek a piacra, szétnézek ott sütőtök-ügyben. Ha valóban tök-dömping van, akkor ott az árakon mutatkoznia kell. Mert itt a központban 250/kg körüli áron adják. Hozni kellene 1-2 db-ot és lekvárnak megfőzni. Néhány kisebb üveggel télire palacsintába, vagy "morcsos-tésztához" jó lesz az! :)

okt. 18. 10:09
Szépséges napsütés van.
267. Napsugár8 (válaszként erre: 266. - Miller2)
okt. 18. 07:58

Szervusz, szervusz Millerke és mindenki!

Szép napot mindenkinek!

Reggel még borultas volt, most bújik elő a napocska a felhő-paplanok alól.

266. miller2
okt. 18. 07:37
Jó reggelt szigetlakók.Szép napot mindenkinek.
265. Napsugár8 (válaszként erre: 262. - Miller2)
okt. 17. 18:59
Valóban nagyon szép fa. Nem csodálom, hogy ad munkát a környékének tisztán tartása. De legalább nem csak termést, kellemes árnyat is ad. Jó lehet nyári estéken kiülni alá.
264. Napsugár8 (válaszként erre: 261. - Arany52)
okt. 17. 18:56

Igen, ma elég nagyot sétáltam, el is fáradtam, de az nem baj.

Most beszéltem tesómmal, majd szombaton elmegyünk és megvesszük a koszorúkat, míg nagyon ki nem válogatják. A friss csokrot majd akkor reggel, amikor körbejárjuk a temetőket.

263. Guruljka (válaszként erre: 262. - Miller2)
okt. 17. 18:13
Nagyon szép fa! :D
262. miller2 (válaszként erre: 259. - Napsugár8)
okt. 17. 17:08
Nagyon szép az idő. Tettem képet a 100 éves diófáról.
261. arany52 (válaszként erre: 260. - Napsugár8)
okt. 17. 16:07

Köszönöm kérdésed, most viszonylag jól. Lányom szabirs megy, így társaságon is lesz. Befejezzük a fűtés korszerűsítést és temetőben a kriptát is rendbe rakjuk.

Remélem Te is jól vagy és sétálsz ebben a kellemes időben.

260. Napsugár8 (válaszként erre: 257. - Arany52)
okt. 17. 15:33
Szervusz Aranka! Olyan ritkán találkozunk, mi újság nálatok? Jól vagy?
259. Napsugár8 (válaszként erre: 256. - Miller2)
okt. 17. 15:30

Millerke! Az szuper, hogy tőletek csak 9 ház. Ez pont jó arra, hogy egymás közelében legyetek, de mindenkinek meglegyen a saját élete!

Ahogy ismerlek, mégy majd te oda még a festés utáni takarításra, a költözésre, stb. stb. De úgy gondolom, ez is természetes. Így jó, ahogy csináljátok. Örüljetek egymásnak, egymás sikerének. Jó látni, hallani ilyesmiről. :))

okt. 17. 10:29

Millerke beszámolója szinte energiát ad, jó az ilyenből töltekezni.

Szép napot kívánok mindenkinek!

257. arany52
okt. 17. 08:34

Szerbusztok!

Örülök Miller, hogy ilyen szép , összetartó családod van. Lányom nekem is remek, de testvéreim nincsenek sajnos, unokatestvérek pedig már elszakadtak egymástól.

Kellemes napot kívánok Mindnyájatoknak!

256. miller2 (válaszként erre: 255. - Napsugár8)
okt. 17. 07:50
Köszönöm drága napsugárkám neked is.Valóban a világon a legfontosabb az egészség,és a család.Hálát adok,hogy ilyen szuper családom,gyermekeim ,unokáim vannak.Van 2 fiu testvérem is,tüzbe mennénk egymásért.Külön boldogság még,hogy a fiaméknak sikerült megvenniük a házat,9 ház lesz köztünk.A tegnapi nap már butrokat vásároltak,pici alakitás lesz a hétvégén,egészségügyi festés jövő héttől.Azt mondták az idén még nem igen költöznek el tőlünk,de nekem az a gyanum,hogy a Karácsonyra ott lesznek.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook