Nem vagyok még kész? (beszélgetés)
Új kapcsolatra ezek szerint nem vagy kész.
El kéne felejteni, de legalábbis a múlt egy részének tekinteni, amiből tanultál, szépet jót kaptál, de ennyi.
Áh, nagyon elkerül engem. Álsértődése van.
Van barátnője, de megcsalta már nem egy másikkal. Nem szereti a lányt csak kihasználja, mert tele van pénzel, fizet neki mindent és nem kell rá féltékenynek lennie, mert ahogy ő mondta nem kell a kutyának se. Így a lány remeg érte ő meg kihasználja....
Ez már nem teljesen gyász,szerintem van benne egy adag hiúságféle is,meg dac,hogy neked CSAK az kell(ett),csak az a jó akit a fejedbe vettél,és ha nem kapod meg pont őt,úgyis boldogtalan leszel.
El kéne fogadni,hogy lehetséges,hogy teljesen más életet írtak meg neked,mint amiben eddig voltál,és amit elképzeltél,és azt egy másik ember mellett fogod megélni.
Amig nem tudsz nyitott szivvel nezni a masikra, addig nem.
Amig azt a ferfit keresed a masikban, addig sem.
Az elmúlt 2 évben illett volna már túltenni magad rajta :)
Mint magad is írod,egyáltalán nem érdekli mi van veled-tojik rád- szóval tovább kell lépni,menni ismerkedni,kikapcsolódni,és magadat teljes mértékben lebeszélni róla.
Ne légy saját magad ellensége.
Sziasztok, előre köszönöm, ha valaki ír és segít!
1 év 10 hónapja, hogy nem beszéltem és találkoztam azzal a férfivel akiben hittem, bíztam. Szakítottunk és annyira eltűnt az életemből, mintha soha nem is létezett volna. Én (lehet hülyének néznek érte) ennyit vártam rá. És most esett le, hogy egyáltalán nem akar jönni, hiszen közel két éve letojja a fejem.
Két próbálkozásom volt mással randizni. Szebb, jobb fiúkkal, férfiakkal ismerkedtem meg és mind mind elutasítottam. Így sem egy ölelést sem egy csókot nem váltottam senkivel. Vágyom a szeretetre, de csak az övére vágytam s így, hogy be kellett látnom ez ennyi, nem kellettem neki nem tudok ismerkedni. Látom, hogy jobbak, normálisabbak az utána jövők és van fantázia jó néhányban, de már az első levélnél, képnél tudom nem kell. Meddig gyászol egy ember?? Mert úgy tűnik, ha én keresem és "erőszakkal" akarok keresni mást lévén már közel 2 év eltelt nem megy.
További ajánlott fórumok:
- Totál kész vagyok. Momoa levágatta a haját😥😥
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Kiváncsi vagyok, ki milyen készítményt alkalmazott, hogy szervezetéből sikeresen kiűzze a Candida gombát?
- Rólam nem lehet rossz képet készíteni. Fotogén vagyok.
- Kész kínszenvedés mindennap bemennem a suliba, és nemcsak azért, mert utálom, egyszerűen lelkileg rosszul vagyok, mit csináljak?