Nem tudok túllépni az első szerelmemen (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem tudok túllépni az első szerelmemen
Hasonlóan hozzád, magam is többször összejöttem és szétmentem az exbarátommal, mondjuk nekünk ezt 4 hosszú év fedte be. Azt hiszem elmondhatom, hogy a szakításokat mindig én kezdeményeztem, és mai napig elgondolkodom, hogy érdemes volt-e annyiszor megpróbálnunk. Talán érdemes volt, mert így nem mondhatjuk el, hogy nem adtuk meg egymásnak a körülmények módosulásával az esélyt a boldogságra. Egyszer adódott egy hosszabb, 9 hónapos szünet közöttünk, mármint tudtuk, hogy vége. Aztán a hónapok elteltével megint megkeresett, időnként beszélgettünk is. Talán nem volt ez akkora hiba, de soha annyit nem veszekedtünk talán, mint egy évvel ezelőtt egészen őszig bezárólag. Nekünk mondjuk sok tényezős volt ez a dolog, és október óta nem vagyok vele, azt érzem - tapasztalom -, hogy nézelődik nálam a közösségi portálon, nem ismerősöm, mégis "lájkolgat", és fel nem fogom, hogy nem esett le neki - egy bizonyos okból kifolyólag - töröltem őt és kedves hozzátartozóját még (najó, bocsi, ez már nagyon off). A lényeg, hogy szerintem ő is tudja, hogy jobb külön, meg nem is beszélgetünk, egyszerűen le kellett zárni ami nem megy. Veled ellentétben az a szerencsém talán, hogy én abszolút nem érzek már iránta semmit, csak mint egy régi ismerős iránt. Persze a közös pillanatok megmaradnak, de nem sűrűn jut eszembe az illető.
Ne felejtsd el, mindenkinél van jobb. A srácnál is, nálad is, a kérdés, hogy kinek mi a legjobb? Hiszen senki sem tökéletes, csak tudni kell, te mit tudsz elfogadni, tolerálni egy másik illetőben, mennyire tudtok összecsiszolódni. Fogsz te még különben is találni! :)
Túl lehet, és túl is kell lépni rajta. Igaz, az elsô szerelem emléke, élménye mindig elkíséri az embert. Jó és rossz egyaránt. De az ember azért ember, hogy felül tudjon emelkedni a dolgokon.
Az egészet berakni a "fiók legmélyére".
Meggyászolni, aztán új élményeket gyûjteni, nem pedig bezárkózni a toronyba és rágni a már lerágott csontot. Jön a tavasz, a nyár, annyi jó várhat az emberre, ha maga is akarja!!
Nem egyszerű, de ne mondd, hogy lehetetlen. Nem az. Igenis úrrá lehet lenni a legvadabb érzelmeken is. Főleg, ha keserűségen kívül nem profitál belőlük semmit az ember...
Nekem is volt ilyen "kapcsolatom", de én másfél év huzavona után beláttam, hogy ennél többet és jobbat érdemlek. Nem a pasinál (bár ez is igaz lenne), mert érte bomlottam és majd' megőrültem, de a kapcsolat, abban a formában teljességgel méltatlan volt hozzám.
Szia!
Lenni pasi, de nekem is van hasonló tapasztalatom, csak az én "naaagy szerelemem" fél évig tartott.
Nem érdemes emészteni rajta magad /mondani könnyű tudom/, én pl. több mint 1 év alatt (lehet most is heverem) hevertem ki a dolgot. Közben persze senki nem jött (kivétel ez alól az a pár komolytalan), és ez olyan 2,5 éve volt. Azóta én is egyedül vagyok, és bár elég rossz volt az első 2-3 hónapot leszámítva az egész kapcsolat, de engem pl. marhára megviselt a szakítás. Viszont a nők könnyebben találnak pár maguknak mint mi, látván a barátaimat, meg elég ha tükörbe nézek, szóval regelj be pl. egy társkeresőre, aztán annyi randira mehetsz amennyire csak akarsz, esélytelen hogy ott nem akar veled találkozni valaki, aztán még szanálhatsz is, meg ahogy én tapasztalom ott, még vissza sem kell írnod ha pl. nem tetszik a srác (bár ez utóbbi bunkó dolog, de 24-ből 21 nő ezt ajánlja :D, legalábbis úgy tűnik). Én 3 hete vagyok ott fent, eddig elég rossz tapasztalataim vannak, de én is sok sok nőre írtam rá azóta.
Magamból kindulva én sem szexpartnert keresek, és a legjobb gyógyír az exek elfelejtésére egy új és jobb kapcsolat lenne.
Szóval hajrá, ezt a srácot meg hagyd a csudába. Hadd kínlódjon. :)
Hát én már rég szakítottam volna vele. Gondolkodj el rajta, ha ezt megcsinálta a mostani barátnőjével akkor te veled mit enged majd meg magának. Az ilyen soha nem változik meg, ilyen marad.
Felejsd el sürgősen.
Tudom könnyű tanácsot adni, de fogadd meg.
Keress egy megbízhatóbb embert, akit szerethetsz, aki nem játsza el ezt veled.
Könnyebben felejtesz,ha van valaki másod.
Igen ,ez a frappans megfgalmazas,ki-be jarkal az eletedbe!!!
Ne hagyd!
Hajajjjj, nagyon ismeros a dolog! Engem 1pasi "szorakoztatott"ily modon, de a mai eszemmel az elso szakitas utan nem folytattam volna. Addig is azt vallottam, ami egyzser tnkremegy, annak oka van, vmit tanulhatunk belole,talaaan, de nem kell eroltetni. Sok xarsagtol megkimeltem volna magam, de az is lehet,hgy annak hianyaban nem tudnak ertelekelni a mostani eletemet. De sztem nem kell megelni feltetlen a poklot ahhoz,hgy boldog legy, mert ez csak carabb lesz!
Hja es ha rajta mult volna, akkor amikor kedve szottyant mindig "megjelent" "felbukkant" az eletemben, az sem zavarta,hgy van kapcsolatom, szval neked kell hatarozottan viselkedned! Sok szerencset:)
Addig fog ki-bejárkálni az életedbe, amíg hagyod, ez lehet akár több év is. Ha 5-ig, 10-ig hagyod, addig. Vegyél egy nagy levegôt, rúgd ki; attól kezdve max. a köszönés. Lesz közben még egy-egy próbálkozás... Ha következetesen tartod magad az elhatározásodhoz, le fog szakadni rólad.
Meglátod? Àttérsz az utca másik oldalára!
éz is legalább egy éves idôszak! Ne rágd a régi csontot. Szép volt, rég volt, elmúlt!
Ideje új élmények után nézni!
persze szívassák egymást oda-vissza és csodálkozunk miért mászkál annyi bízni nem képes, összetört szívű önbizalom gyenge ember a világban :/
ki lettél használva én azt látom, a srácnak valami hiányzott a kapcsolatában, visszanyúlt a régi lyukra, a szoftverfrissítés után meg hazament. bocs, de tényszerűen ennyi.
próbálj meg ha máshogy nem megy, akár valami gyakorlattal (találj ki egy szertartást magadnak amivel lezárhatod ezt a dolgot) szembenézni hogy ami elmúlt nem lesz újra, de ha benne tudsz lenni a szoftverfrissítő szerepben akkor meg ne várj többet.