Nem tudok nélkülük élni... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem tudok nélkülük élni...
3. ec78bc2bf8
2010. ápr. 24. 21:11
Juj, de nagyon szomorú történeteket írtál le...:(
Érdekes, amíg nem volt kutyám, nem értettelek volna meg... De 3 éve minden megváltozott bennem:)
Kívánom Neked, hogy a következő kutyusod tényleg legalább 15 évig Veletek lehessen!!!
2. Masnesz
2010. ápr. 24. 21:10
Drukkolok Nektek! Nekem is van egy kistestű kutyám. Csodálatos jószágok!
1. Ronikutyi
2010. ápr. 24. 21:03
Az én történetem szomorkás, de bízom benne, hogy minden rendbe jön és egyszer szerencsém lesz.
Ez a cikk a kutyusok iránti érzéseimről, és az elmúlt eseményekről szól.
1 éves voltam, amikor a szüleim bemutattak a papámék Német Juhászának, Cézárnak. Ő is 1 éves volt, és mondhatni együtt nőttünk fel. Vele kezdődött a nagy szerelem érzése a kutyák iránt.
Ugrás a teljes írásra: Nem tudok nélkülük élni...
Ez a cikk a kutyusok iránti érzéseimről, és az elmúlt eseményekről szól.
1 éves voltam, amikor a szüleim bemutattak a papámék Német Juhászának, Cézárnak. Ő is 1 éves volt, és mondhatni együtt nőttünk fel. Vele kezdődött a nagy szerelem érzése a kutyák iránt.
Ugrás a teljes írásra: Nem tudok nélkülük élni...
További ajánlott fórumok:
- Nem tudok megbékélni a külsőmmel...
- Mit lehet igényelni tartósan beteg gyereknek, emelt családiról tudok és a közgyógyról is, van még valami?
- Nem tudok reggelente fölkelni :(
- Romokban hever a házasságom, nem tudok aludni, tegnap óta semmit nem ettem és nem is kell. Nincs kedvem élni se, mit tegyek?
- Mit tudok tenni ha 20 hónaposan nem akar beszélni a lányom?
- TOP SHOP ha bemegyek az egyik üzletükbe, ott személyesen is tudok vásárolni, vagy csak rendelni lehet és házhoz szállítás van?