Nem tudnám elviselni magam melltartó nélkül! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A kor haladtával minden emberi alkatrész petyhüdt lesz.
Ez alól főleg a női mellek nem kivételek.
Minden női mell szép :)
szerintem ez nagyon relatív és sarkos állítás.
A szépségtől nekem más a véleményem.
Plusz a melltartóba épített diffi, ugye márkától függően 4-7 centi, attól függ hány kapocs sor van, na meg az anyag elasztikussàga.
Jó méretet hordok vagyis inkább múltidő. Híztam és a ciklushoz kötött tonus ingadozásom is egyre észrevehetőbb, így lassan kicsi a D is 😕 ami csak azért gáz, mert erősen beszűkülnek a vásárlási lehetőségeim.
Igen, sokan nem tudják, de az sem mellékes, hogy a méretezés sem megfelelő, még a drágább melltartók esetében sem.
Manapság már simán lehet, hogy az egyiknél a 75/B az valóban az, a másiknál meg kisebb vagy nagyobb.
Én csak azért javítok ilyeneket, mert ugye a 75 a mell alatti kerület mérete, azaz 75 cm, a kosár pedig a mellbőség.
Ha a mell alatti kerülettől kb. 15 cm-el nagyobb a mell, akkor B kosaras.
Timy azt írta, hogy 75/D melltartót hord. Ez esetben 75 cm a mell alatti kerülete és kb. 93-95 cm a mellbősége.
Ha kijavítottam, akkor az azért lehetett, mert mintha egyszer azt írta volna, hogy ő 90-60-90 mérettel rendelkezik és ez esetben a 90-75=15 cm, azaz 15 cm van a két mérete között és az B kosár és nem D.
gyerekek, ne vitatkozzatok ilyen blöd ségen.
Én vagyok a hibás pasi létemre, én hoztam szóba, de én csak ezt az egy méretet ismerem.
Nem akartam vitát belőle, csak az én fejemben ragadt Teenager korom óta ez a méretszám meg.
Nekem ez olyan tornászlány méret.
Mindenkitől bocsánat, de én az ilyesmi méretet szeretem mindig.
Hol szóltam le bárkit is?
Légy szíves világosíts fel! Adottságokon nincs mit leszólni, jellemzően kapjuk és nem érdem. A szűklátókörűséget, végleteket, előítéletet azt nem bírom, ezekről tényleg az ember tehet.
Itt 2 véglett volt/van, aki kisebb mellű az fiús, aki melles az lógós... Tényleg? Ne vicceljünk már!
Menjél, rakd ki a szavakat, én pedig megnézem hogy Sakira hogy tudja rázni a sejhaját.
Nem tudom miért vetted magadra, Hansinak reagáltam, mert ezt a számot századszor látom tőle. Gondoltam, ha az A kosár a legkisebb, talán B sem sokkal nagyobb. És ha nem nagy, akkor kicsi. Lehet, nem a legszerencsésebb szót használtam, de a fenti tény nem vitatható.
Mondom úgy, hogy én sem tartozom a nagy mellűek táborába.
Befejeztem, megyek a szókirakóba.
Az enyém is 75 B .
Aranyos kis takaros.Szeretem.
A vékonyabb nőket még mindig b@sztatják.
Az első osztály párnázott.
A kutyák játszanak csonttal stb.
Érdekes soha nem érdekelt engem más nő teste.
Bár úgy általában az emberek sem.
75D vagyok, 170 centisen 54 kg-osan. Se nem fiús, se nem tehenes, se semmilyen. Egy ember.
Hihetetlen hogy attól, hogy valakinek nagy melle van mindjárt le lesz töltött galambozva és/vagy térdig lógózva.
Azért kíváncsi vagyok, aki ilyen sarkosan látja a világot mi a fact kompenzál?
A nagy mell pedig nem a "számtól" nagy hanem a kosártól. A szám inkább a testalkatot mutatja.
Nekem ez adatott, hátránya sosem volt, nyilván picit több odafigyelést igényelt, de előnye kompenzált mindenért, elégedett vagyok a paramétereimmel, jobb pedig így 40 felett gondolom már úgysem lesz.
Egyelőre "minden a helyén van", de majd ha hozzá kell nyúlni a dolgokhoz, akkor majd kisebb lesz, implantot nem szeretnék, a korrekcióval meg csökken a méret.
De nyilván ez nem ugyanaz a látvány, mint a 90D vagy E. Dekoltázsban sem.
Érdekes, hogy akiknek nagy van, kisebbet csináltatnának, ha lenne rá lehetőség. Kicsiből meg dinnyét, sőt korrekciós még nagyobb dinnyét 😂
170-175 cm-hez 75B kb. 50 kiló, nagyon vékony.
További ajánlott fórumok:
- Annyira nagyon irritálnak a melltartó nélkül nyilvánosság...
- Melltartó nélküli világnap
- Imádom, hogy melltartó nélkül járnak a csajok. 😍😍😍
- Ciki ha látszik a mellbimbó (pl vállpánt nélküli ruha/felső, melltartó nélkül), kicsi és feszes cicik esetén?
- 80 D, E méretnél ér vmit a pánt nélküli melltartó?
- Hol találok olyan melltartót, amin belül szilikoncsíkok vannak, hogy ne csússzon le pánt nélkül?