Nem megyek férjhez, nekem jó a másé is. Csak a szép oldalát... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Te is tudod jól,az ember ilyet kínjában kérdez.
Ha azt írom 5, 25, ...akkor elhiszed? Dehogy, mert nem fogadod el, hogy lehet ilyen is. Látod, neked lebeg a szemed előtt a pénz, írtam nem vagyok aranyásó.
Egyszerűen van önálló egzisztenziám, sosem mennék bele olyan kapcsolatba, mint teszik itt sokan, beleragadva egy kiszolgáltatott, bántalmazó kapcsolatba, ahonnét, azért nem lép, mert nem tud egyedül, vagy gyerekkel, gyerekekkel együtt megélni. Szenvednek inkább. De ők a jók a számodra, és a hasonlóan gondolkodóknak, hiszen karikagyűrű villog az ujjukon. Igaz nem él, sok nő csicska, kiszolgáltatott , de hát na ő az elvárásoknak megfelel. A statisztikák mit is mutatnak, hány százalék a válások aránya? És akkor még nem beszéltem a sok boldogtalan kapcsolatról. Akkor ki is a hülye? Ki ül fordítva a lovon? Pont tőlem nem kell féltened a pasid. Nem férjvadász vagyok. Írta valaki majd öregen, egyedül. Hányan sírnak, hogy le sem carja a gyereke, vagy külföldön él? Nekik mennyivel jobb? Nem akarok erre a világra gyereket. Férj. Honnét tudja bárki, ki marad és ki megy előbb? A társam nem betegápolásra szeretném kárhoztatni. Ez az én felfogásom, fogadd el, te és más meg élje úgy az életét ahogy neki jó nem nekem fáj az sem, ha valaki meg beleragad a boldogtakan életébe. Nem tudom itt hányan pont utóbbiak, ahogy ti sem tudhatjátok,hogy én boldog vagyok-e így?
Miért gondolod? Mert le mertem írni?
Aki állandóan itt lóg, minden témához hozzászól,az biztos elégedett, boldog? Mindenki annyit hazudik magának, amennyit akar, nekem nem fáj.
Kedves fórumnyitó! Igazad van...kicsit rögös út...
én is ezt vallottam...amíg másnak van felesége, addig nekem minek?..
A borzasztó az, hogy rengeteg a bosszúszex.
Azon gondolkozom, ki lehetsz.. Ha Józsi írásait ismered, itt tanyázhatsz már egy ideje.
Éljenek a hétvégi kamufórumok!!
A íráson, Az nem újdonság, de nem ám....🙂
Tudok rólla! 😄
Hoppsára!
A riheronggyal csak óvatosan!!!! Ostoba, aki ismeretlenül ítélkezik.
Hány férjezett nőről olvastam én már itt, aki ráadásul gyereket is hozott a világra, hogy félrelép. Még rá sem mondom, hogy Q, nem ismerem miért teszi. Talán, mert már a kedves férje nem érezteti vele, hogy nő, vagy csupán hajtja a vére? Közöm nincs hozzá.
Pffhúhha,
Azt is tudnod kell , mert te okos valami vagy , hogy nevetünk ki tégedet ! Tudod,
Mi tuggyuk! 😄
De írjad,
elolvassuk, mondom szivesen elolvassuk! 😄
Persze ,lehet h van ilyen nő is mint te aki így érzi jól magát.
Én másképp látom a vilagot ,de megértelek.
Már megint meg akarsz felelni a többségnek. Pont ezért nem kellene nekem állandóra pasi.
A mutasd már magad, haha. Ez az udvarlás nem jön be.
Ha hülyíteni akarnék bárkit is, akkor tennék ide olyan fotót, hogy nem tudnál a vágytól aludni, ébren is almodnál.
Nem lehetetlen elképzelni, amit írsz, lehet erről az oldalról mind hasonlót szeretnénk, csak a szépség pl mulandó, a másik oldalról meg jó tudni, mi van, ha nekem kell “ápoló, vagy szakács”. A férjem végigtolt velem tavaly egy olyan időszakot, amit egy szerető aligha. Szorongatta a kezem, mikor a legjobban féltem, nem szexelni akart, és én sem nyakláncra vágytam abban a helyzetben. Mert az élet sajnos nem csak a csudijó dolgokról szól, de nyilván érthető, hogy szeretnénk azt választani a lehetne. Kérdés, van-e mindig választás.
Vigyázz a szívedre, mert ez csak addig mókás, amíg fülig szerelmes nem leszel, és szenteste hiába dob egy szívet, hogy bár veled lehetne, ha a tied darabokban lesz.
Vasárnapra vártunk eféle nyitókat, 😄
Na mutasdmá magad ,
Nemmered he?
Gondoltuk!
További ajánlott fórumok:
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- A telkemnek melyik oldalát kell nekem bekerítenem?
- Szerintetek be kellene szerezzek magamnak étkészletet, konyhai kellékeket, ha még nem állok úgy, hogy férjhez megyek vagy elköltözök?
- Hogyan és mikor született meg a döntés.....-ferjhez megyek-...?
- Hamarosan férjhez megyek, de nem tudom milyen lehetőségek vannak a névfelvételre és mi a teendő a papírok átíratásával?
- Ha bemegyek egy könyves boltba, melyik német nyelv könyvet ajánlod nekem? Tanultam már németül, de most szeretnék egyedül újra tanulni.