Nem hívtak meg egy esküvőre - te mit tennél? (beszélgetés)
Kedves Mindenki!
Én azt nem értem,miért nem érti meg,hogy valószinűleg azért nem volt ott az esküvőn,mert nem akarták,hogy ott legyen? Ha akarták volna,nyilván őt is meghívták volna. Meg egyáltalán,hogy hozhatja a másikat ilyen helyzetbe,hogy számonkéri rajta,hogy miért nem hívta meg? Nyilván oka volt rá. Ebbe kellene belegondolni.
hahahaha:))
nem olyan régen valamelyik adón ment egy műsor, a Bridezillas (magyarul menyasSZÖRNYEK:)) Nem akarsz nevezni?:))
én őszintén örültem volna, ha egy felületes ismeretség nem hív meg az esküvőjére, hiszen csak egy halom gondtól szabadított meg :)) kiadások ruhákra, ajándékra, nyűg a gyerekkel (lehet csak tekintettel voltak a picire és nem akartak feleslegesen gondot okozni)
a párod és anyósod meg jogtalanul támad be, csak mert épp "bulizhatnékjuk" van - bár, ha ezen sírdogáltál nekik, lehet kiprovokáltad, de mivel ezt én nem tudhatom, így nem is mondhatom, hogy a te hibád, bár, ha a párom nekem ilyet vágna a fejemhez (amit soha nem tenne meg), akkor biztosan lenne pár kedves szavam hozzá :))
ami, meg a hülyézőt illeti, ha ismerném és meghívottja lennék, ezek után még meg sem köszönteném, nem hogy még elmenjek az esküvőjére - ha meg problémái vannak az ismerőseivel, rokonaival és egyéb embertársaival, akkor mondja meg kereken azoknak, akikkel orrol és ne másokat hülyézzen, akik nem tehetnek az ő problémáiról - ez gerinctelenség!!
Ne haragúdj de szerintem mindenkinek joga van eldönteni,hogy kit akar ott látni az esküvőjén és kit nem. Most lesz az esküvőm e hónapban,és pont elegem van az ilyen hülyékből mint te,nekem is állandóan mindenki meg akarja hivatni magát,meg irányítani engem,megszabni milyen legyen az esküvőm. Hát nem! Ez az én esküvőm,itt majd én szabályozok,én döntök mindenről.
Biztosan nem voltatok olyan jóban,ezért nem hívott meg. Képzeld már mi lett volna ha mindenkit meghív....
Semmit !
Örülnék neki,hogy nem kell egy csomó pénzt elköltenem olyan ruhákra,amiket az életben fel nem veszek többet!:))
Lehet eszébe sem volt hogy a gyeden meg egyéb okok miatt nem dolgozókat is meghívják.
Azt nem értem miért fordult ellened a párod meg anyosod. Igy legalább nem kellett ajándékra költeni:) de viccen kivül, nem kötelező meghivni minden kollegát, legalábbis szerintem. Én is csak azokat a kollegákat hívtam meg akikkel együtt dolgoztam akkor, a fönökömet nem, hisz őt jobb esetben hetente egyszer ha láttam, és nem éreztem ugy hogy ismerjük egymást annyira vagy mifene hogy meghívjam, és nem is érdekelt hogy mit gondol erről, és amikor kérdezett az esküvőről hogy milyen volt nem éreztem lelkifurdalást meg semmit.
Szerintem ez tőled is függ. Én ha valakivel igazán jóban vagyok, nem hagyom, hogy elfeledkezzen rólam, ha ő nem akkor én jelentkezem nála valamilyen formában. Korábbi munkahelyemről 2001-ben jöttem el, nagyon szerettem ott dolgozni. Akkor költözés miatt hagytam ott őket és a mai napig ha arra járok (100km-re) és tehetem meglátogatom őket, illetve e-mail-ben is tartjuk a kapcsolatot.
Szóval csak oda akartam kilyukadni, hogy lehet, hogy rég láttak, hallottak felőled és ezért maradt el a meghívás.
A féjrem is és az anyám is kapásból ellenem fordult, sztük én tehetek róla.
TÉnyhogy volt egy két kolléganőmmel nézet eltérésem, de hol van olyan munkahely ahol mindenki mindnekivel kijön, és ráadásul az arával meg kifejezetten jó a kapcsolatom.
További ajánlott fórumok:
- Ez a ruha nem túl rövid esküvőre?
- Ajándékozás esküvőre
- Mégsem jönnek az esküvőre...
- Esküvőre pénzt kér a pár. Mennyit tennél a borítékba, ha családostól mész?
- Esküvőre hívtak. Fekete alk.-i nadrághoz kellene női cipő, de eü.gondok miatt csak lapostalpú és hosszított szárú jöhet szóba.Ötlet?
- Esküvőre mit illik vinni, ha csak a szertartásra hívtak meg, nem a lakodalomba?