Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem fogad el a párom családja. Volt valaki hasonló helyzetben? fórum

Nem fogad el a párom családja. Volt valaki hasonló helyzetben? (tudásbázis)

1 2 3 4 5
76. supin
2008. márc. 13. 09:38
Nem kell adni senki véleményére aki ellened van. A párodé számit. Ő??A többit ne halld meg
75. 53cc09e608 (válaszként erre: 74. - Tundicicca)
2008. márc. 13. 09:29
Szerintem ez már fanatizmus !:)) azt hittem ,hogy az emberek fejlődnek ,de bekell látnom Tévedtem ! :))))))Mert ..van aki visszafejlödik ! :)))
74. tundicicca (válaszként erre: 72. - B9ad431c07)
2008. márc. 13. 08:40

Ez egy kicsit tényleg nevetséges,de valóban vannak ilyenek,ilyen például a Jehova vallás is,hogy csak olyannal járhatnak együtt,aki ugyanugy Jehova vallású,mert ha nem ezt teszi,akkor kitagadják a vallásukból! :(

Így járt az egyik ismerősöm is!Ő Jehova vallású,beleszeretett egy katolikus vallású lányba,a gyülekezet is kitagadta,de még az anyja sem beszélt vele jó pár hónapig...:(

De nem érdekelte,májusban pedig megszületik az első babájuk...:)))))

73. 53cc09e608 (válaszként erre: 72. - B9ad431c07)
2008. márc. 12. 11:04
Hát ez valóban nevetséges ! :)))) Hogy ennyire visszamaradt emberek is vannak !
2008. márc. 12. 09:42
sajnos átéltem már én is ezt a helyzetet, pasi családja katulikus volt és nem nézték jószemmel hogy együtt vagyunk én evangélikus vagyok. Sajnos nálunk falun ez még él nevetséges. Kedves mondatuk még mindig él a fülemben:" Katulikus kolbász evangélikus fazékban nem fömeg"
2008. márc. 9. 17:14
Hiába a mi korosztályunk örök fiatal marad ! :))))))))
70. tundicicca (válaszként erre: 63. - 53cc09e608)
2008. márc. 9. 17:12
Na,az az egy biztos,ha nekem semmi nem is marad a pénzünből,de a gyerekemnek mindene meglegyen!Egy anyának meg kell tanulnia nemet mondani dolgokra,ha meg is akar élni ebben a rohadt világban...:(
69. fd26a014e9 (válaszként erre: 68. - 53cc09e608)
2008. márc. 9. 16:42

Igen, pont ilyennek képzeltelek:)))))))))))))

Vagy mondhatnám úgy is, (nagyképűen) hogy ilyen a mi korosztályunk:))))))))))))))))))

68. 53cc09e608 (válaszként erre: 67. - Fd26a014e9)
2008. márc. 9. 16:40
Nem vagyok lelkizős.. szerencsés vagyok !!:))Nem foglalkoztam tovább vele .
67. fd26a014e9 (válaszként erre: 66. - 53cc09e608)
2008. márc. 9. 16:38
Sajnos ez nem jó taktika, mert belülről fel őrlöd magadat, és az évek múlásával csak problémákat fog okozni a ki nem mondott gondolat! :))))
66. 53cc09e608 (válaszként erre: 65. - Fd26a014e9)
2008. márc. 9. 16:31
Amint elnéztelek ,nem is kellett hallgatnod senkire ,dekorativ vagy és látom az ízlésed is jó ! De nem is kell más véleményét meghallgatni , mert akkor nem a saját életedet éled ! Én akkor sem szóltam semmit ha valami nem tetszett inkább arrébb álltam ! :)))
2008. márc. 9. 16:25

Igen, de akkor sem érdekelt:))))))))))))))))

Magasról tettem a véleményükre! :)))))

2008. márc. 9. 16:22
Egyébként aki ismer mindkettőnket ,az a véleménye ,hogy én gondolkodom úgy ,mint egy fiatal ,Ő meg megragadt az 50 években ,de ez öltözködésre is vonatkozik ,mert volt amikor mentünk valahova és olyan ruhát vett fel amit én 50 évesen ,ha ingyen adták volna sem vettem volna ,jó messze álltam Tőle ,mert komolyan szégyeltem . :)))
63. 53cc09e608 (válaszként erre: 62. - Tundicicca)
2008. márc. 9. 15:59
Nálunk ez úgy volt gondolt egyet a menyem és pár napot itt voltak a a gyerekek ... Nem érdekelte ,hogy én is mennék valahova . A nagyobbikat vittem Szent Martin koncertre mikor 10 hónapos volt ,ne tudd meg úgy élvezte ... és este mentünk haza és annyira figyelte a szinpadot már mikor vége volt a koncertnek is ...itt volt 500 méterre a koncert ,azóta is mindig jön velem bármilyen koncert van .Igaz elöször úgy mentem ha elvan és tetszik Neki csak akkor maradok ott vele ,de haza sem akart jönni ..annyira tetszett Neki . Tojásfesztiválon is voltunk velük ,az is nagyon tetszett Nekik ..mindig van valami progi ..Egyébként a menyemnek sok képzelt betegsége van ... ha nem akar dolgozni azonnal beteget jelent ... csak most nemtudom kinek fogja eljátszani ... Most is könnyű Neki ,mert pénteken jönnek óvi után a fiúk.. és vasárnap este mennek haza. Jővőhéten megint megyünk csavarógni velük ..azt nagyon szeretik ,meg nekm van egy nagy kertem ami parkosítva van ott lehet jókat játszani ,jönnek a haverok ,nyáron medence Nekik . Egyébként egész nyáron itt voltak nálam ,és anyuka és apuka dolgozott , egész héten megsem kérdezte mi van velük ...de kerestek havi220 ezret és soha nem volt pénze ,pedig ide semmit nem hozott ,ruhákat is én vettem a gyerekekenek ... és utána még tőlem akart kérni ,mert elakart menni a hugához B.pestre kirándulni ,de agyafúrt módon tette ,a kis gyerekekenek mondogatta " Milyen kár ,hogy nincs anyának pénze ..elmehetnénk agusztus 20-án Budapestre az Ibikéhez ."Én meg játszottam a süketet ,mert 10 -én kapott fizetést és ketten nem tudtak megélni !! de Időközben kiderültek a dolgai ,hogy a mostohaapjának fizette ki az adósságait ... szép a gyerekei elöl elvette egy olyan ember miatt ,akinek az ital fontosabbb volt és a poén nem is Ő nevelte fel ,hanem a nagybátyja akivel szóba sem áll ! De azóta a mostoha apja is csak szemét... és mindenki az aki nem azt csinálja amit Ő mond ! :))
62. tundicicca (válaszként erre: 61. - 53cc09e608)
2008. márc. 9. 15:31

Hát ez nem szép dolog!Én örülök,ha minden percem a lányommal tölthetem!Amikor megyünk valahova,ahova nem szívesen viszem,gondolok itt kórház,házi orvos,és rábízom édesanyámra,legyen az fél óra,vayg egy óra,minden bajom van!Pedig tudom,hogy a legjobb kezekben van,de...,anya vagyok! :)

Nem értem a menyed,én szeretném,ha ilyen anyósom lenne,mint Te!Rajtad valóban látszik,hogy mindent megteszel azért,hogy nekik könnyebb legyen,hogy boldogok lehessenek!És Te is boldog vagy,hiszen vannak unokáid,és mint mondod,hogy nagyon beteg voltál,Te légy a legboldogabb,hiszen megélhetted,hogy ők vannak!

A menyed az ne haragudj,de kicsit nekem már soknak tűnik,ha már azt sem hiszi el,amit az orvos mond...:))) De nem bántani akartam ezzel!

2008. márc. 9. 14:13
Utálom azokat akik mindig a betegsére fognak mindent ! A saját szemétségüket is ! Én 1 évig voltam élet halál között ,imádtam ha mehettem valahova ,akkor is nagy kockázata volt ! Mert bármikor súlyos rohamot kaphattam volna ,de mégis mentem ..az unokáim mikor születtek végig a kórházban voltam .. sőt mindent megvettem ami kellett ..és a menyemet vittem csak választania kellett milyen holmit szeretne . Most is mindig küldi a képeket az unokákról és én is ha itt vannak és készítek képet .. annak ellenenére ,hogy leviszgázott elöttem rendesen . De ha nem ilyen szemét modon hazudott volna ránk ..akkor anyagailag is támogattuk volna ...akkor is ha elváltak útjaik ! De ezt eljátszotta ,mikor azt mondta ,hohy nem fogadtuk be ..most már másképpen gondolja ...de ismer és tudja ezt nem tudja helyrehozni ,,mert azt .hogy rám hazudjon nem nyelem le ! És sem hazudoztam Ő rá ,de nem is viselem el Tőle .. És levontam azt atnulságot is ha beteg vagyok Ő rá soha nem számíthatok ... de Ő heti alkalommal telefonált ,hogy nagyon beteg ,hogy a gyerekektől megszabaduljon ! Én meg örültem ,mert imádom Őket ! :))) hetente eljátszotta ,hol a dereka ,hola lába ,de mindig talált betegséget magának ...mikor elment az orvoshoz meg elkülte ,hogy semmi baja nincs ... akkor az orvos volt a szemét ..de kitalálta ,hogy Ő gyerekkora óta gerincbeteg... és elis küldte a doki vizsgálatra itt a lelete megtudom mutatni ..semmi baját nem találtak ,azt mondta a doki ,soha semmi baja nem volt a derekának ...na azóta a doki is hülye szerinte! :))))))Mert Ő tudja ,hogy van ,de olyan baromságot állit ,hogy maga sem hiszi el !
60. tundicicca (válaszként erre: 58. - 53cc09e608)
2008. márc. 9. 11:39
Nála az a baj,hogy depresszióban szenved!De ennyire?!Könyörgöm,én ha beteg vagyok,örülök,hogy van,aki istápol,őt ki fogja?!Egyáltalán nem érdekli a kislányunk,nem kíváncsi rá,a képeket,amiket küldtem neki,(lássa,hogy én nem tiltok el senkit senkitől,én megadtam a lehetőséget),azt is visszaküldte! :(
59. 53cc09e608 (válaszként erre: 43. - I 35)
2008. márc. 8. 21:18

Huu ezzel engem fellehet pipitani ! Ő akart a fia helyett szeretni ...ez önzés! Ha szereti a gyerekét ,akkor annak öröl ha szerelemből házasodik !

Én nem mondtam a fiamnak soha ,pedig sok kilány jár hozzánk jó haverjeim vele egy idősek ,de egyiket sem akartam rávarrni . Ő ezt választotta ,elfogadtam . Soha nem úszítottam ellene , akkor sem amikor ..semmit nem csinált hónapokig otthon.

58. 53cc09e608 (válaszként erre: 56. - Tundicicca)
2008. márc. 8. 21:02
Iszonyúan buta nő lehet az anyósod ! Egy ahoz,hogy Te kivel voltál a fia elött,semmi köze sincs . Én annak örültem volna ,ha megvannak jól és nem kihasznál a menyem bennünket ,de igy sem úszítottam a fiamat ellene ,az Ő dolguk volt ,az Ő életük .Nem is tudom ,volt -e valakije a menyemnek a fiam elött ,mert nem rám tartozott . Az unoka az egy kincs ,megsem fordulna a fejemben ,hogy a menyem miatt ne legyek kiváncsi rájuk !Sőt ha eltiltaná ,ismer pert indítanák láthatásra ! A hivatalos íratokat meg kérjétek el ,mert azt nem tarthatja meg ,az a tiétek .. És szégyelheti magát Ő is ,mert nemfogadok el ajándékot ,ha utána felé sem nézek a gyerekemnek .. mert ez egy gátlástalan ember jellemvonása ,az is ha más múltjában kutakodik . Engem most sem érdekel ,hogy van -e valakije a menyemnek ,az Ő dolga ... ha már elment éljen is úgy ahogy Ő akar . De a fiamat sem faggatom ,ha lesz valakije ,ha akarja elmondja ..az is lehet van már csak én nem tudom ..soha nem avatkozom az életébe ..
57. tundicicca (válaszként erre: 45. - 3d5b901f2d)
2008. márc. 8. 20:35

Értem,de neked legalább ennyivel jobb,én ha küldöm sem megy át a férjem!Egyszerűen nem érdekli már,azok után meg,ahogy bánt vele!Lásd: Mayahoz írt hozzászólásom!

Pedig én azt hittem,lesz még egy " anyám ",akivel meg tudom osztani a dolgaimat,de látom,már ebben is tévedtem! :(

56. tundicicca (válaszként erre: 53. - 53cc09e608)
2008. márc. 8. 20:32

Nálunk az az egy gond van a kedves anyósommal,hogy a párom vett neki hűtőt,automata mosógépet,gáztűzhelyet,addig jó volt/jók voltunk!Azóta le sem sz.r minket,nem érdekli az elsőszülött unokája sem,sőt,a párom ottmaradt hivatalos papírjait sem hajlandó átadni!Amikor még terhes voltam,és a párom ment hébe-hóba hozzá,akkor tömte a fejét,hogy nem is tőle van a gyerek,( már a páromtól ),pedig hát rá kell nézni,és különben sem voltam soha,nem is vagyok megcsalós típus!A férjemen kívül 3 komoly barátom volt...,de én neki egy k...a vagyok! :(

Engem már nem tud érdekelni...!

55. 53cc09e608 (válaszként erre: 54. - Badonyimariaeva)
2008. márc. 8. 13:37
De hogyan mutatkozott meg Nálad? Hogy nem fogadtak el ?
2008. márc. 8. 13:23

Engem sem fogadtak el,de én sem birtam őket sosem!

Nálunk ők is közre játszottak a válásban.

De levannak........!

2008. márc. 8. 11:51
Na de kicsit eltértem a témától ,én is tudom mi az ha nem fogadnak be ! Az anyósom is ilyen volt habár az mindenbe beleszólt ,annak ellenére ,hogy soha nem laktunk eggyütt ,de ez nagyon jó szokása volt anyukámnak is ..Ezt én megoldottam ,mert anyám is beleakart szólni a bátyámnak is ki legyen a felesége ...jó kis vita is alakult ki közöttünk e miatt. Az anyósomnak egy baja volt velem és napi szinten elmondta ,sokan vagyunk testvérek ... mondtam tegyen panaszt anyáméknál . De mindenbe belekotyogott, a végén a fiával veszett össze ..és akkor kijelentett nem a fia többé és nem kiváncsi az unokájára sem .. De ezt is Ő szivta meg mert mi találtunk pót nagyszülöket nyugodjanak békében , már nincsenek velünk .Az anyósomat viszont a másik gyereke kiforgatta mindenéből a végén én vettem neki ruhákat gyógyszert és mindig virágot is ... Mindenkienk azt mondta nagyon szeret engem ,de ezzel elkésett 20 évet ..nagyon sokat sírt ..hogy mit tett.. nem lett volna szabad ezt tennie velem .. de késő bánat ..soha nem kaptam tőle semmit ...de mikor nem volt semmije azért segitettem rajta ..mondtam a páromnak ...vegyen neki mindig mindent amit megkiván ,mert gonosznak született és nem tehetett róla ,hogy az lett . De az édesapja egy tünemény volt imádtam ,,,kár hogy csak 96 évet élt ,mert nagyszerű ember volt ..mindig mondta szegénykém ...6 lányom van ,de egy kanál vízben megfolytanák egymást !
52. 53cc09e608 (válaszként erre: 49. - E71af41436)
2008. márc. 8. 11:36
Tudod , elterveztem részletesemn lefogom írni egyszer az egészet ..mert van sok a rovásán ,de most élvezi az agyszüleményét ...egyébként rájöttünk a célja az volt ,hogy megijeszt és a vagyont megszerzi ,de nagyon tévedett .. mert időközben kiderült ,hogy az én házamatakarta eladni ...hivott becsüst és kiderült nem adhatja el ,mert az én tulajdonom... és azt hitte ,ha ott lakik azzal megszereztea tulajdonjogot ! Hát tévedett ... mert ezek után nemcsak nem örököl hanem ,ha okkal elválik ,ugyis támogattuk volna ...de ettől is elbúcsúzhat .Én folytatok karitativ munkát ..é s soha nem sajnáltam senkitől semmit ,de ha valaki visszaél a bizalamammal azzal nincs továbbb tárgyalnivalóm .Egyébként mikor elment ,a testvéreim annyit mondtamk ,aki ismerte ...az nem hiányolja !
51. 53cc09e608 (válaszként erre: 33. - 14775640c4)
2008. márc. 8. 11:26

Na látod ,ilyen ,hogy valakit betörjek Nálam szóba sem jöhet ! Mert mindenki a saját életét élje , ezért is kaptak külön lakást. Teljesen máshol éltünk ,de ha nem volt pénze ,nem azt mondta ,hogy legyünk szívesek adni ...ugysem kértük soha vissza ..hanem egyszer engem megtámadott pedig elötte adztam Neki 20 ezer forintot ... és a poén az volt nagybevásárlásra mantünk ,mindig odaszóltam telcsin kell-e valami ..soha nem fizette ki amit vettünk ,,és akkor is igy volt ,csak leraktuk az árút és minden elöjel nélkül elkezdte mondani olyan hangnemben amit én soha nem ütnék meg egy emberrel sem , "Persze könnyű magának magának van pénze ,én meg itt vagyok pénz nélkül ,mert nekem nem milliomosok a szüleim... " Igaz annyit mondtam tán nem ártana ha dolgoznál és lenne pénzed ! Erre kirohant űvöltött ,hogy mert őt mindenki lenézi ,mert szegény családból való ! De amiért űvőltött ugy gondoltam nem adok neki ,pedig volt Nálam több mint 100 ezer forint ...2 nap múlva jött a fiam és adtam 40 ezret ,de már megis bántam ...

Mindig arra törekedtem ,hogy ne szóljak bele az életükbe .. utána a kisasszony sokáig felénk sem nézett ...mikor a kórházba kerültem egy telefont nem engedett el ,a fiam mindennap bejött és mikor tudta ott van rátelefonált siessen ,mert nincs otthon kenyér ..ami persze nem volt igaz ..ott ment el a kórház elött mikor iskolába ment ..de nem jött be ..mert sietett ...de ugyan mit is váthattam volna tőle ,mikor a saját anyja mikor komában volt is csak én mentem hozzá !!!!!

Most mióta elment a fiam nyugodt kiegyensúlyozott és annyit mondott nem veszi visza ,mert most jött rá ,milyen emberrel kötötte össze az életét ....egy olyannal akinek soha senki nem jó ,csak magát dicséri ...ebbe sem szólok bele ,ha visszavenné az Ő dolga lenne.

2008. márc. 8. 11:12
egyébként nálam fordított a helyzet.én a családot nem tudom elfogadni,pedig nagyon akartam.így én nem is megyek feléjük,ha jönni akarnak,akkor vagy elmegyek itthonról,vagy felveszem a pléhpofát és kedvesen mosolygok...lehet azt gondolják,bolond vagyok??? :D
49. e71af41436 (válaszként erre: 48. - 53cc09e608)
2008. márc. 8. 11:10
phuuu..ezt így egyszuszra elolvasni nem volt semmi,gondolom átélni sem lehetett leányálom...
2008. márc. 8. 10:50
Rám is ezt fogta menyem ,hogy mi nem fogadjuk be,de aki ismer tudja ,hogy hazudott ! Az én házamba lakott ,de egy másik helyen nem velünk ,ha lementünk megnézni az unokákat pofákat vágott . a felújított lakásban mindent sötétkékre festett a plafont is ,ajtókat is . De az én házam volt ,és szó nélkül ... Vettem aútot ,azt gagyira vágta 4 év után ,mert csak ment vele nem tartotta karban , leadta vett egy újat ,na azt látni kellene ... a házam vadi új bútorokkal volt berenezve a gáztól a mikróig minden megvolt és minden vadonat új! A fiam nem iszik ,rendesen dolgozik ,csinos magas fiú ,minden csaj epekedik érte ,de tudom ismerem hűséges tipus !De a kis neje csak a alkoholista mostohaapját és a mostoha testvéreit sziveli el ,másokat nem ! Most szeptemberben gondolt egyet elválik és elvitt mindent ami érték ! Az unokáim ,viszont itt voltak mindig nálam ,most is minden hétvégén . Elöször elment az egyik hugához ,ott volt két hétig ,utána az alkoholista mostohaapjához ,ott volt 3 hónapig ,utána szigetszenmiklósra a másik hugához ,de már onnan is menni akar Házat veszek jelszóval ,pénze nincs ,mert igyis nehéz megélnie .És ha valaki elvárja ,hogy ezek után szeressem ...az vigye haza . Mert én soha egy szóval nem mondtam neki rosszat ...nem is vagyok olyan ...de mivel mindenkinek azt hazudta ,hogy nem fogadom be ezért ide visszaútja nincsen ... ha a fiamnak kell vigye albérletbe . És mondjuk rátetézett azzal is ,hogy én nagyon beteg vagyok és kitalálta ideköltözik hozzánk vissza ,mert ha külön vannak neki több dolga van ...én meg megmondtam a saját otthonomban nem fogom kerülgetni az ő rokonait én pihenni akarok ,ha van időm ,nem a mostoha tetsvérei pofahuzkodását nézni ! Az is baja volt ,hogy mi nem adjuk oda a vagyonunkat ,mert Ő most szeretne élni !!! Na szép is lett volna ,most elvitte volna az egészet !!!! Szerintetek megérdemli ,hogy valaha is áldozzak rá ...mert soha egy forintot tőlem nem kap ...akkor sem ha összejön a fiammal újra ...és mielött valaki is elítélne ,,azért leíróm rengeteg fiatal jár hozzám és mindenki utálta őt valamiért!!! Nem vagyok köteles a menyem mostoha testvéreit és alkoholista mostohaapját kerülgetni a saját otthonomban !!! Na persze ahol ők laktak oda bármikor mehettek ,ugyis csak akkor mentek ha enni kellelt ,ha munka volt azt mi a férjemmel csináltuk meg ,mert akkor az Ő rokonai sehol nem voltak ,max apucika a kocsmában ! Az unokáimat imádom ,mindent megadok Nekik . Sajnos az anyjuk egy telhetetlen nő ,aki magán kivül és mások kihasználása a célja ,agyerekek csak azért kellenek neki ,mert abban is pénz lát ! Egy anya ,akinek a gyerekei azt mondják ,hazug vagy ,és ezt maguktól teszik elkellene gondolkodnia .De ez a mocsok törvény ,az Ő oldalán áll . Nem minden megny ilyen én ezt jól tudom .. csak nekem kelett volna annak idején az anyját meghallgatni ...de én akkor azanyját itéltem el .." Marika egy valamit nagyon megbántam ,hogy ezt a mocskott a világra hoztam "Most értettem meg , ennek a nőnek csaka pénz a mindene ,és azt az egyet nagyon tudja ,hogy még sajtáltassa magát ,után meg aki segit neki .. arra hazudik ! Mert mikor a saját anyja haldoklott arra nem volt képes elmenjen megfürdetni ,kitalálta ,hogy beteg a kisgyerek ,ami nem volt igaz !! Lehet rossz anyós voltam ,de esküszöm soha egy szóval nem bántottam mikor afiammmal volt ..Karácsonyra aranygyűrűt kapott ,de kevesellette ,mert Neki egy millio jelentette volnaa boldogságot ! ( év alatt egszer nem láttam nevetni ..csak azon törte a fejét ,lehet milliomos az apja akit nem ismer ,mert az anyja leányfejjel szülte ki tudja ki az apja . Erről ábrándozik mindig ..és dolgozni nam akar otthon ,mert ugye egy milliomos lánya nem dolgozik csak szórakozik ! Én voltam a legboldogabb mikor elment!
47. 3d5b901f2d (válaszként erre: 46. - Esztella100)
2008. márc. 8. 08:54
Mennyi idővel...?
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook