Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek? (beszélgetés)
Kiket vártok ti ide? :DDD
Őszinte férfit? :S
:))))
Egy naplóban találtam, de nagyon állat...
Tök jó, mára megvan, hogy mit fogok ismerősöknek küldözgetni...
Várjál már, te még nem tudsz semmit, ma reggel kiraktam a szemetet a kapu elé, nézd meg az adatlapomon.
Ezt hívják úgy, hogy tudok élni!:)
:DDDDD
FEtrengek!
Egy főiskolán a hallgatóknak egy olyan mondatot kellett fogalmazniuk, amelyben a "szeretet" és a "szex" szó is előfordul...
- Egy női hallgató fogalmazása: "Amikor két ember mélységesen és szenvedélyesen szereti egymást, és mindkettőjükben megvan az egymás iránti magas fokú és kölcsönös tisztelet, akkor a társadalom morálisan és spirituálisan is támogatja, hogy ez a két személy a fizikai szex mámorában egyesüljön."
- Egy férfi hallgató munkája: "Szeretem a szexet."
Akkor már a cipő is legyen az :D
vagy minimum egy Louboutin :)))))
Sokban függ attól is, hogy milyen taktikát használ egy férfi:
-letojom, hűvös taktika: ilyenkor mindig pont ellentétes a típusuk, mint az adott csaj, akit be akarnak cserkészni. Kritizálás, hogy felhívják magukra a figyelmet, a nők hiúak és erre ugranak, be szeretnék bizonyítani, hogy márpedig csakazértis tetszem neked.
-hízelgős taktika: ilyenkor tök mindegy, milyen vagy, nekik pont az a típusuk...És ezt el szokás hinni, még akkor is, ha minden előző barátnője az ellentéted volt:)
hibátlan...
meg legyen rendbe' a haja is, meg úgy minden.
Takarításkor is.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire adtok a kinézetetekre?
- Meg tudom változtatni a portál kinézetét?
- Hogy lehet a Facebook oldalam kinézetét visszaállítani?
- Ki hogyan őrzi meg kinézetét a terhesség alatt?
- Hogyan lehet, ha lehet a Gmail -ben a régi kinézetet visszaállítani?
- Hogyan tudom visszaállítani normális méretűre a Facebook kinézetét?