Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek? (beszélgetés)
Jaaa .... aszittem, az a szlogen, hogy "meglátni és megszeretni egy pillanat műve ... "
:))))
Amiket szépen felsoroltál, az mind a külső:)
Megmondom: vannak, akiknek a farosabbak jönnek be jobban, vannak akiknek a csöcsösök ...
És vannak, akiknek minden nő tetszik, csak nő legyen:))
De csak megnézésre.
Mert ha megszeret valaki, akkor nem a popón vagy a cicin, de mégcsak nem is a hajviseleten fog múlni ... :)))
Na, erről beszélek, az a kicsi kis plusz, egy másik dőlésszöget eredményez (még mindig tudományosan fogalmazva), ez mindenkinek csak előnyére válik:)
Egyébként talán a magas nők azért nem hordanak magassarkút, mert azt gondolják, hogy ez zavarhat egy férfit, hogy a nő magasabb, pedig ez nem igaz, sőt a pasik büszkék is rá, és ha mégis valakit zavar, akkor elég körülnézni röplabdás és kosaras körökben, és ott tolonganak a magas srácok:)
Hát, ha ezt így látatlanban meg tudod ítélni, akkor okos vagy:)
A fegyverem pedig nem a fenekem, hanem a nevetőgödröcskéim, nickből kikövetkeztetni...
Igen, persze, nekik nincs szükség a magasság kompenzálására, de ettől még a törpének nem fog jól állni a 14 centis.
Másrészt a magasság még nem garancia a hosszú lábra, úgy értem, egy 180 centis nőnek biztos hosszabb a lába centiben, mint az enyém, de saját magához képest lehet, hogy rövid lábai vannak.
Bocs, ezt csak onnan tudom, hogy a férjem munkája miatt sportoló nőkkel van körülvéve és mind magasak is, de nincs mindnek hosszú lába. Van olyan akinek a férjem csak a hónaljáig ér (pedig nem alacsony) de messziről nézve látszik, hogy aránytalanul rövid lába van saját magához képest.
Nem, nem, pacifista vagyok nagyon is:)
Amúgy teljesen váratlanul ért, pont attól az úrtól, néztem is, jól hallottam-e...
Ezt kérdezem én is:DDD
Tudod, ott az adott pillanatban nem mertem megkérdezni, a tekintetből következtettem valami nagyon állatias dologra...
További ajánlott fórumok:
- Mennyire adtok a kinézetetekre?
- Meg tudom változtatni a portál kinézetét?
- Hogy lehet a Facebook oldalam kinézetét visszaállítani?
- Ki hogyan őrzi meg kinézetét a terhesség alatt?
- Hogyan lehet, ha lehet a Gmail -ben a régi kinézetet visszaállítani?
- Hogyan tudom visszaállítani normális méretűre a Facebook kinézetét?