Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek? (beszélgetés)
Igen, mondjuk természetes, hogy tiszta vagyok, vagy, hogy bekrémezem az arcom, vagy ilyesmik. Még az is, hogy nem dobálok a testembe szemetet mert szeretem magam, ergo nem zabálok hülyeségeket, vagy sportolok, mert nekem a mozgás kikapcsolódás (de erre neveltek kicsi korom óta, úgyhogy nem véletlen). És ez lennék én. Akik közel állnak hozzám, így látnak, ilyen vagyok itthon. Ez a magam felé való tisztelet
Amikor hazajövök, pl. én leveszem az ékszereimet. Nem tudom miért, ösztönös, nyakláncon kívül mást nem tűrök el. Ha kimegyek az utcára, felveszem őket. Ez a páváskodás része, ez is genetikus, az állatok is színes tollazattal és egyébbel hívják fel a másik nem figyelmét, könyörgöm, senki ne gyártson ideológiát arra, hogy egy divatos nehéz fülbevalót azért tart a fülében, mert nem másoknak, hanem csak saját magának akar tetszeni. Baromság.
De a hatás megvan, és a férfiaknak is tetszik, és akkor is ha páváskodásból teszi egy nő, a férfiaknak tetszik, hogy mi tetszeni akarunk nekik. Tetszik a magassarkú, a smink, az ékszer, a szép test, ez az amit elsőre látnak meg. Nem azt akarják tudni az utcán, hogy hányasom volt matekból:)
Azért nem biztos, hogy így van!
Mindenkinek megvan a maga stílusa. Ahogy öltöznek az emberek úgy gondolkodnak! Kettő legyen összhangban!
Igen, de a férfiak saját magukkal való elvárásaik is a nőktől származnak. És ööö pont arra gondolok, nem tőletek ered ez az igény:)
Mint ahogy egy nőnek sem igénye csak úgy egy akkora mell, amitől sem hasonfeküdni, sem egyenesen járni nem tud
A férfiaknak is fontos, mert vizuálisak ők is, ezért nem nagyon hiszem el, amikor valaki azt mondja, hogy saját magáért akar bizonyos beavatkozásokat.
Más az, hogy tisztelem magam, tisztelek másokat is, és igényesen állok a világ elé, meg az is más, amikor igenis tetszeni akarok valakinek és ezért hajlandó vagyok bármire.
Úgy egyébként nem hiszem, hogy csak önmagáért valaki otthon felvesz egy kényelmetlen ruhát, vagy kényelmetlen cipőt, míg ha kimegy az utcára, akkor tök mindegy, lehet kényelmetlen is valami, csak nézzél ki jól:)
Pl nekem itthonra van balettcipőm és az is szép, de logikus, nem takarítok magassarkúban. Sőt, attól még, hogy tudok futni is a magassarkúban, vezetek stb. nem tagadom, hogy igenis azért veszem fel, mert szebb vagyok benne, ha itthonra is felveszem, akkor azért mert tetszeni akarok egy adott személynek (hímneműnek):DDD
További ajánlott fórumok:
- Mennyire adtok a kinézetetekre?
- Meg tudom változtatni a portál kinézetét?
- Hogy lehet a Facebook oldalam kinézetét visszaállítani?
- Ki hogyan őrzi meg kinézetét a terhesség alatt?
- Hogyan lehet, ha lehet a Gmail -ben a régi kinézetet visszaállítani?
- Hogyan tudom visszaállítani normális méretűre a Facebook kinézetét?