Nektek elsőnek sikerült a KRESZ vizsga? (beszélgetés)
NEm..most 20-ast kell neki adni.Nekem azt mondta az oktatóm,hogy aznap megtudjuk ki a vizssgáztató és 50%-a lefizethető de csak is 20.000-el!
Én nem fizetek..200-ba lesz már így is a jogsim..remélem megszán majd a nagy pocakommal és nem kockáztatja,hogy ott szüljek meg az idegtől:-)
Nekem 7.-én lesz a forgalmi vizsgám.A KRESZ-el 10perc alatt átmentem.Pofon egyszerű volt..na de ez..vagy a terhesség miatt és nagy pocak ami zavaró+ a hormonok,vagy mert nincs készségem hozzá,de csoda lenne ha 20!óra plusszal átmennék:-(
Kívánom neked jobban menjen..
Egy barátom mesélte,hogy ő a 70-es években vizsgázott. A forgalmi vizsgán indulás előtt odament hozzá a vizsgabiztos, és bemutatkozott,hogy "Pénzes László vagyok." Ő meg mondta,hogy "M. Tibor." Elindult a vizsga, a barátom kb. két perc után megbukott.
Ahogy kiszállt a vizsgabiztos, a barátom oktatója hozzá fordult sápadt arccal, és azt mondta neki:
" Ne haragudj!!!Elfelejtettem mondani,hogy ha a vizsgabiztos úgy mutatkozik be,hogy Pénzes Lászlónak hívják, AZONNAL adni kell neki egy ötöst és el van intézve a vizsga."
:)))))
Elnézést,ezt benéztem :DD A gyakorlati vizsgára gondoltam:))
Akkor visszatérve erre a kérdésre-másodjára sikerült,mert egy pont hiányzott sajnos-figyelmetlen voltam,mint mindig:O
Másodjára 0 hibaponttal átmentem:)) Koncentráltabb voltam:DD
Szerintem sok mindentől függ.Milyen vizsgabiztost fog ki az ember,stb..Most nem részletezném,mik mentek anno,meg mik mehetnek most egy vizsgán.
Nekem kerek perec megmondta az oktatóm,ha nem fizetek,megrántanak.Átmentem:D
Aztán tíz évig nem vezettem,majd vettem húsz órát.
Azóta hozzám nőtt az autó:))
Nagyon régen vizsgáztam,de akkor elsőre minden ment.
Rengeteg tesztet töltöttem ki és vezetésből vettem plussz órákat,de mégérte!Na és normális vizsgabiztosnál mentem,nem akart direkt szivatni:)))
Nagyon régen úgy volt, hogy a kresz vizsgán voltak a műszaki és az egészségügyi kérdések is.
Amikor én vizsgáztam, akkor volt kresz, egészségügy és műszaki vizsga. Szerintem így nehezebb, hiszen a teszten akár tippelni is lehet, de amikor meg kell mutatni, akkor bizony nincs szerencse tipp.
A kresz vizsgán 2 hibapontom volt, a műszakin nem volt, az egészségügy az nehezebben ment, pedig azt hittem menő vagyok:)
A rutin vizsgám hibátlan volt, a forgalomban összeszedtem 4 hibapontot.
Aki azt mondja, hogy 1 ponttal bukott meg az elfelejtkezik a többi 10-ről, mert ugye az én időmben 10 hibaponttal még átment az ember kresz vizsgán, de 11-el már nem.
Mondjuk most már az a helyzet,hogy mivel nincs műszaki vizsga, így a kresz-vizsgán vannak az elméleti műszaki kérdések is. Régen emiatt sokkal könnyebb volt a kresz-vizsga.
Most már csípőből kell lökni a kresz-vizsgán,hogy mi a baj,ha a kuplung nem old, a sebváltó recseg, vagy minek van oktánszáma és minek cetánszáma, szóval... :) Kicsit komplexebb, mint régen. :)
bocsi, de nem ujjból, hanem újból.
ujj = az ujjaid
új = nem régi
További ajánlott fórumok:
- Készül valaki mostanában KRESZ vizsgára/vezetni?
- Túl a KRESZ vizsgán, 0-ról indulva mindenkinek ilyen döcögősen indult a vezetés?
- 4 éve kezdtem el a jogsit, de a kreszen megbuktam. Ha menni akarok vizsgázni, újra be kell iratkoznom?
- Kresz vizsga: lehet kérni másik időpontot?
- 2010-es KRESZ vizsgakérdések
- Ha megvan a Kresz vizsga, akkor segédmotoros kerékpárt már vezethet az illető?