Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nehéz dönteni... fórum

Nehéz dönteni... (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Nehéz dönteni...

1 2
41. Castellina (válaszként erre: 39. - Tafonta)
2010. nov. 15. 14:28
Én is ezt látom. Ha ez a fiú szeretne, akkor már az első perctől kezdve kiállt volna melletted, sőt nem tett volna ki ilyen perpatvarnak..
40. Nyafa
2010. nov. 15. 10:08
Költözz el a pároddal,ha nélküle nem megy. Csak a mama nélkül.
2010. nov. 9. 23:08
Még valami. Szereted őt ez rendben is van, de azért 'cserébe' nem kell bármit elviselni tőle és az anyóstól sem. Nem kell lábtörlőként viselkedni! Már ne haragudj, de sztem az kevés, hogy szereted, neki is legalább ennyire szeretnie kellene téged. De ez nem így van, a vak is látja a abból, amit a cikkedben leírtál. Kapcsolatfüggő vagy. Lépj túl ezen a kapcsolaton és kezdj új életet, én azt javaslom.
2010. nov. 9. 23:01

Szerintem menj!

Ez nem kérdés! Ne félj a változástól! Még mindig jobb egyedül, mint folyamatos stresszben élni. Ezt én is tudom. Ha van elég bátorságod, változtass az életeden! Legyél bátor!

2010. okt. 27. 20:47
Általános probléma ez, amit felvetettél sajnos szomorúan állapítom meg így igaz sajnos az együttélés nagyon sok konfliktusokkal jár és nehéz kikerülni a veszekedést. Akkor bocsáss meg a párod az anyukájához kötödik és nem hozzád bizonyára őt pártolja, mert egyértelműen kiderült megkeseríti az életeteket. Kikerülni nem könnyű ezt ilyen nehéz helyzetben. Te is sok mindenen keresztül mentél és nem áll melletted semmiben, akkor miért nem maradt otthon kedves anyukája szoknyája mellett. Részben nálunk is lejátszodótt ott az volt a probléma állandóan beleszóltak mindenbe ha kellett, hanem minket meg nem hagytak nyugodtan, de már más a helyzet külön élünk 26.éve, remélem neked is sikerül valami ésszerű megoldást találni erre. A végtelenségig nem mehet, mert lehet, hogy te látod a kárát és az egészséged emiatt tönkre is mehet. Kívánok sok erőt és szerencsét mélységesen megértelek. Üdv.Ágnes
36. cézi
2010. okt. 27. 20:25
Egyetértek a 35-ik hozzászólással!Választás elé állítanám a párom.Az anyja vagy én?!!!!Ha az anyját válassza akkor otthagynám,ha engem akkor külön mennénk a párommal vagy albérletbe vagy vennénk egy olcsóbb kis házat,és ott csak mi ketten lennénk és nem szólna bele az életünkbe senki!!!Sok sikert és erőt kívánok neked!!! Üdv:cezi
2010. okt. 23. 12:24

Előtted az élet,ne hagyd,hogy más(ok)elvegyék tőled.

CSak TE vagy,csak TE számítasz,csak magadban bízzál.

TE vagy a saját sorsod irányítója.Az számít,hogy TE mit akarsz és Ő akar-e részt venni benne.

Ne kössél kompromisszumot,mert eddig TE ezt tetted.Most már Ő(k) hozzon áldozatot érted-értetek.

Állja a sarkadra!!!!!Ha te vagy neki az igazi,meg fog érted tenni mindent,csak legyél erős,határozott és ne engedj a feltételeidből.

Ha látja az elhatározottságodat,meg fog ijedni,hogy elveszít és meg fog tenni érted mindent!

34. Vicus 79 (válaszként erre: 32. - Szöszi 75)
2010. okt. 23. 12:15

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni,de ha ez a probléma visszatérő dolog ,nem hiszem,hogy megváltozna.

Sajnos az egyke fiúgyerekeknél nem lehet az ember elég jó az anyósnak.

Szerintem tartsatok hosszabb szünetet egymás nélkül,mert néhány nap nem old meg semmit.

Ha szereted a testvéreidet,vedd fel velük a kapcsolatot.Kérdezd meg őket,számíthatsz-e a segítségükre,átmenetileg.Persze ha te is akarod.

Nekünk is volt bő 1 évnyi mosolyszünet a kapcsolatunkba(más dolgok miatt),de 11 éve együtt vagyunk,és nem bántuk meg a kihagyást.

Az anyós problémát az első időkben rendezni kell,mert ha nem teszitek meg ,később már szinte lehetetlen lesz.

Egy dolgot még írnék:ne emészd magad,most kell erősnek lenned,ne sajnáld magad mert bele fogsz betegedni.Tudom,hogy sok nehéz dolog történt veled,de az élet nem állhat meg,mert valami végetért.Hagyd,hogy kezdődjék valami új.De amíg a régin rágodsz nem tud új lenni.

33. könnycsepp33 (válaszként erre: 32. - Szöszi 75)
2010. okt. 23. 12:10
mi történt ? Elmeséled ? Ennyire törékeny az a kis jó is ?
32. Szöszi 75 (válaszként erre: 31. - Beledöglök)
2010. okt. 23. 11:21

Köszönöm szépen!

De nem látok kiutat újra!

Nem változott azt hiszem semmi!! :(

31. beledöglök (válaszként erre: 28. - Szöszi 75)
2010. okt. 22. 20:17
minden jót kívánok Neked !
2010. okt. 22. 16:21

Tudod mint a vicc:

Anyuka megy látogatóba, az ajtóban mondja:

-Csak addig leszek, míg meg nem untok!

Mire a meny:

-Már egy kávéra sem jön be?

2010. okt. 21. 17:45
Biztosan sokkal jobb lesz külön. Csak látogatás ( VILLÁM ) időre jöjjön. Nem ám ott ragad...
2010. okt. 21. 15:44

Sziasztok!

Szeretem páromat és mindig hüséges is voltam

hozzá.

Kitartottam mellette és ki is fogok!

Ugy érzem nem tudnék nélküle élni!

Külön kell élni az éleünket,Mama nélkül!

Egészségesebb is!! :)

2010. okt. 21. 15:17

Csak ez az egy életünk van, és az nem a bánatról, és mások sajnálatáról kellene, hogy szóljon, hanem arról, hogy mi abban az egy életünkben boldogok legyünk. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehetünk szomorúak, vagy búslakodhatunk egy kis időre, de egész életünkben nem lehet szomorúan és idegesen élni.

Félsz kilépni a kapcsolatból? Mi várhat Nélküle? Hiányozni fog, magányos leszel, új életet kell kezdened Nélküle. Viszont nem lesz anyós, lesznek lehetőségeid ismerkedni, talán rátalálsz az igazi Ő-re, talán nem, nem tudhatja senki. Talán léphetnétek a pároddal együtt, anyósod már nem kisgyerek, biztosan meg tud élni nélkületek is... Költözzetek el együtt. Az is egy megoldás lehet, bár nekem úgy tűnik, hogy anya kicsi fia, nem hagyja majd a mamát...

Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de az biztos, hogy igy, ahogy van, nem mehet tovább, mert annak nincs értelme... Nincs értelme tönkretenned magad teljesen... Egy kapcsolatot két embernek kell áápolgatni. HA csak egy ápolja, az sajnos nem elég...

Bocsánat, hogy hosszú lett..

26. c8da8c8bb8 (válaszként erre: 1. - Szöszi 75)
2010. okt. 21. 15:08
Nem olvastam végig a hsz-okat, csak a cikket. Szerintem menekülj a kapcsolatból. Ugyan ilyen a viszonyom a párom anyukájával. Próbálja a fiát ellenem fordítani (ő is egy szem gyerek). De a párom kiáll mellettem, mert szeret. Ez fontos. Ha nem áll melletted, és nem véd ki téged, akkor nem érdemel meg!
2010. okt. 21. 14:49
A helyedben én elmennék és egy új életet kezdenék. Ha a párod szeret,akkor veled megy. Kész tények elé kell állítanod, Te magadért születtél első sorban,gyerek nincs , úgyhogy még most könnyebb lenne.
2010. okt. 21. 13:27
Hál'nekem nincs anyósom,anyuék 20km-re laknak tőlünk,én szeretem a szüleimet és sokat segítenek de nem egészséges a fiatal párnak főleg ha gyerek is van időssel együtt élni,persze ha más nem lenne én is magamhoz venném,de az más tészta.A legjobbakat kívánom végre így külön:-)
23. a25b44f6a3 (válaszként erre: 21. - Szöszi 75)
2010. okt. 21. 12:55
így már érthető.
2010. okt. 21. 12:48
Gratula Sok sikert a tövábbiakban!
2010. okt. 21. 12:38

Szia!

A cikket nem tegnap irtam,kb. 3 hete és most került a kiadásra. :)

2010. okt. 21. 12:25
Tegnap írtad a cikket és ma már vettetek is lakást?
2010. okt. 21. 12:12

Sziasztok!

Vettünk egy kis lakást és végre itt kezdjük az életünket.

Köszönöm,hogy szoritottatok nekem!

Remélem én is tudok ezutáán bizni!

18. MelisUK (válaszként erre: 8. - Szöszi 75)
2010. okt. 21. 11:57
Szerintem pont jól tetted, hogy elmentél, így a párod is végre észbekapott. Pont azt terveztem ajánlani, hogy menjetek el, költözzetek el az anyóstól, mert ez így nem élet. Ez - hála neked - sikerült is. Bár azt nem tudom, hogy most hol vagytok, de ne menjetek vissza semmi esetre sem, mert akkor minden a régi lesz. Vegyetek valami kisebb lakást vagy bármit, amire futja és legyetek együtt anyós nélkül. Így végre 10 év múlva ott fogtok tartani, ahol már évek óta egy normális kapcsolatnak lennie kéne.
17. a25b44f6a3 (válaszként erre: 14. - Szöszi 75)
2010. okt. 21. 11:34
Szuper, megtettétek az első lépést egy boldogabb élet felé!
16. arcansas (válaszként erre: 14. - Szöszi 75)
2010. okt. 21. 11:28
Hajrá!Kívánok nektek sok szerencsét és energiát!
2010. okt. 21. 11:23
Szia! Remélem megoldódik minden. Én az ilyen történetek miatt mondtam az uramnak, hogy sem az ő anyjával, de még az enyémmel sem akarok lakni.
2010. okt. 21. 11:13

Talám most sikerül rendezni a dolgainkat.

Megbeszéltünk mindent ma.

Igen külön költöztünk Anyóstól. :)

2010. okt. 21. 11:12
Sziasztok!Én is ilyen helyzetben voltam.Mi el is váltunk pedig anyós 300 km távolságból bíztatta a páromat ellenem.Egyébként is elég nehéz természete van, de drága anyuka még tetőzte.Ha ő nem volt féltékeny egy volt osztálytárs miatt(amire soha nem volt oka), akkor anyukának amikor megemlítette jól felhúzta, hogy ezt hogy gondolja biztos megcsalom, stb.Hozzáteszem, amikor otthon lakott anyuka kimosta kicsi fiacskájának kézzel az összes ruháját.Na én ezt azért nem vállaltam be.De egyébként eléggé tisztaságmániás tipikus anyuka vagyok.Főtt kaja az egészséges, 2 naponta wc takarítás, stb.Erre elhordott mindennek.Hogy nem mosok, főzök, takarítok.Ja mosási mániám is van 2 naponta 2 adag.Bezzeg ha náluk szétnéz valaki, tiszta kupi.A páromnak az volt mindig az ajándék hogy hitelt vettek fel neki, amit mi fizettünk,én hiába mondtam hogy nem bírjuk elmentek és fölvették.Aztán azt mondta, hogy én tettem tönkre anyagilag az ő kicsi fiát.Pedig én tv-hez, pénzhez, stb. nem is nyulhattam.Amikor a 15 hós gyereket 5 percre hagytam rá akaratomon kívül(wc), mire bementem odaadta neki a tűs- gyógyszeres dobozt és nevette ahogy azzal játszik.Később 1 gombostűt találtam a gyerekem badijában keresztülszúrva.Senki nem hitt nekem pedig após látta ahogy kivettem a tűt.Azóta a férjemmel kibékültem, mert nem nagyon volt hova mennem.Viszont közöltem vagy anyuci vagy én.Engem választott és mindig megvéd.Azt nem tudom, hogy a hátam mögött is e?Én évekig tűrtem a piszkálódását egy olyan ember akart 8 hós terhesen dolgozni küldeni,aki 25 éve nem dolgozik. Amikor anyagi gondjaink voltak a hitelek miatt el akarta vinni a gyerekemet 300 km-re, hogy én dolgozhassak.Nem tudom ők nem voltak menyek?Ja őt az egész falu utálja.
2010. okt. 21. 11:04

Szia! A legtöbb hozzászólás alapvetően hasonló helyzetben lévő emberektől jött, akik a hasonló problémájukkal hozakodtak elő. Szerintem neked most nem erre van szükséged, hanem arra, hogy a gondolataidon változtass. Próbálj meg a pozitív dolgokra összpontosítani és, ha megváltoztatod a gondolkodásmódodat, akkor a többi jó dolog magától fog jönni.

Gondolj arra, hogy mit szeretsz a párodban, mond el neki, hogy nem vagy boldog és szeretnél egyfajta "új életet" kezdeni. Gondolom szeretnél gyereket is meg ilyesmi.

Sokan vannak hasonló helyzetben, mint Te, de csak rajtad múlik, hogy jóra fordul-e az életed. Olvass el néhány könyvet a pozitív gondolkodásról és hidd el, nagyon sokat fog segíteni. Azt gondolom, hogy Te a sok rossz dolog miatt ami történt veled nagyon negatívan látod az életet, ami érthető is, de itt az ideje, hogy ezen változtass. Javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot a testvéreddel is, beszélgess vele egy kávé mellett, nagyon jó érzés lesz egy régi tüskétől megszabadulni.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook