Ne akarj megfelelni a pasiknak! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ne akarj megfelelni a pasiknak!
Te se nálam:-))) Majd átadom neki.
Nem kezdtem én semmit sem:-) Feltünően arra mész rá hogy felhívd magadra a figyelmet a nőknél, szerintem ez sem gond, csak a képedet valami másra cseréld le, mert ez elég gázos ami kint van rólad. Csak jó tanács.
Másik meg az, hogy alapvető tiszteletet elvárom a pasiktól..éteren keresztül is!
Én legalább nem verem magam az anonimitás mögé bújva, hirdetve, milyen jó nő vagyok és nekem a legjobb kell.
Sajno, vagy nem, mindig jobbat vár az ember...
Az összes fogadást elvesztenéd.
Te igazi nő vagy egyébként? Kétlem. Ilyen nicknévvel csak egy kis fruska lehetsz, aki azt sem tudja, miket beszél.
Látod drágám, milyen könnyű következtetéseket levonni?
Szerintem sem volt. Még az álmodozás szintjén tart. Itt várja a csodát a nöi fórumon.
A csoda viszont csak kint fog megtörténni az életben.
Szerintem meg nem igaz!:-)
Fogadjunk életedbe sem volt még egy hosszabb kapcsolatod és fogadjunk, most sincs kapcsolatod és fogadjunk életedbe nem volt még igazi nővel dolgod.
A nők is oszthatóak két csoportra: 1 csoprt: gyeremekeid anyja életen keresztül szerető társ, ha becsülöd. 2 csoport: életen át próbálhatod megvédeni a sok férfi rajongódtól és persze amiket leírtál és persze álmodozhatsz, hogy egyszer majd megtisztel téged azzal hogy gyereket szül neked, de sosem fog és majd 40 évesen is jön akár ide is hirdetni, hogy ő a világ szépe tökéletes bomba nő és mennyire elégedett az életével gyerek és család nélkül:-))
Nana.ez azért sok!
Az, hogy egy pasi esetleg tud főzni nem rossz dolog..de és itt egy hatalmas igazság van! A nő anya, szerető, társ,..had ne soroljam, de ő szenvedi ki a cunikáján a gyerekét..nektek csak megcsinálni kell. Minden tiszteletet megérdemlünk mi nők, tetszik vagy sem. Ha nem kapjuk meg, akkor Pá-pá!
Mi is le tudnánk irni, milyen pasi is kell nekünk.
1. elöször is legyen férfias, ne a nöi portálon próbálja a nök önbizalmát csökkenteni
2. tudjon dicsérni és elismerni
3. tisztelje a nöket alapból
.
.
Nem, nem lehet mindent a férfiakra kenni.
Mit mondasz az olyan nőre - s éppen erről szól a lenti írás - akinek minden kívánságát lesik, megvan mindene és mégsem jó semmi?
A figyelem két emberen műlik. Soha nem csak az egyik felelős a hiányáért...
A legtöbb férfi, még ha nem is vallja be, lelke mélyén vágyik egy kis gyengédségre. Ha ez megvan, addig jó.
Utána viszont...
Üdv!
Nagyon igaz, amit írsz. De jól vigyázz, ne ragozd túl, mert akkor búval baszott, megkeseredett töketlen valakinek fognak tartani.
"és még így is néha meglep az hogy egyes nők milyen igényeket támasztanak valünk szemben ahhoz képest, amit nyújtani tudnak "
Ez így van. Soha nem arról van szó, hogy ők mit tudnak nyújtani nekünk, hanem fordítva. Általában semmit, a jó fiúk díja meg egy szép válás.
Talán már olvastad, de összeszedtem innen-onnan:
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelő
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos
A természeted is fontos. Legyél
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jól nevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek előtt gazdag!!!
Ugyanakkor ne legyél:
a) féltékeny, de mégis aggódó
b) jöjj ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta tőle a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.
Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe, és megszökhet az első gitárossal.
És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:
1. szexre
2. kajára
A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nö erejét.
Végeredmény:
Az együttélés teljesen lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozni
További ajánlott fórumok:
- Kinek akarunk megfelelni valójában
- Ki hogyan tud megfelelni-anyaság, házasság, háztartás?
- Hatfelé szakadni, mindenkinek megfelelni?
- Welness hotelt keresnék, olyat ami két nőnemű lénynek megfelelne, szóval nem romantikus 7végére gondolok.
- A rokkantnyugdíjasoknak az új törvény szerint milyen pontoknak kell megfelelni?
- Rendészeti képzésre miknek kell megfelelni a felvételin?