Nappal alig, este meg egyáltalán nem akar aludni a kisfiam. Mitől lehet? (tudásbázis)
nem reggeli alváshoz, napközbeni alváshoz.
Most néztem, hogy elírtam :-)
Próbálj levendula illóolajat csepegtetni a párnácskájára, tiszta, 100 %-ost!!!
A fürdővízébe is tehetsz belőle, sőt sheavajat levendula illóval kikeverve (jó alaposan, gépi habverővel) testápolót is készíthetsz, ezzel fürdés után és reggel is bemasszírozhatod a kis bőrét. Próba "cseresznye".
A levendula illóolajat a kisbabáknál is nyugodtan lehet használni.
Egy csokor szárított levendula a kiságya fölött felakasztva szintén nyugtató, altató hatású, mellékhatás nulla.
Fura, nekem akkor kezdett jól aludni, amikor már hozzáettünk, és elkezdtem neki kialakítani mindenhez egy napirendet, többek között a reggeli alváshoz is.
Ö nappal nem az ágyában alszik pl.
Nálunk többnyire eleinte az volt a baj, hogy nem tudtam megítéli mikor annyira fáradt, hogy letegyem aludni. Sajnos meg kell érteni, hogy ha alvás van alvás van. Néha levágott egy hisztit, ha nem engedtem, hogy alvás helyett idétlenkedjen, de hamar megértette, hogy mi a szitu.
Majd változik,recept tényleg nincs...
Az én lányom is kelt fél óránként.A helyzet onnastól javult mikor feladtam a "mindenki a saját ágyában" elvemet...
énekel?
de édes!!
én 3 éves koromig nem aludtam éjjel egyáltalán, szerintem nincs rá recept.
Túl kell élni
További ajánlott fórumok:
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- 11 és fél hónapos kisfiam nem akar éjjel a saját ágyában aludni
- 2 hónapos kisfiam pár napja csak babahordozóban hajlandó aludni. Kiságyban sír, áttesszük és 2 perc alatt elalszik.Mit lehet ilyenkor tenni?
- 1 éves kisfiam ordít éjszaka, hetek óta ezt csinálja. Elkezdett mászni, fogai is jönnek, de nappal nem "dilis" csak éjszaka! Ki vagyunk már!
- 11 hónapos baba egyik napról a másikra nem akar nappal aludni. Mi lehet a gond? Anyukák segítsetek!