Napló készítés, szépítés... (beszélgetés)
és látom a betűid is szép színesek lettek:)DD
szereted a pillangókat???én is, meg mindent ami szivárványos:))
Ja,bocsi! :)
Hogy élted meg?
Majd meglátod! ;DD
Kicsit furcsa,amikor majd egy felnőtt nő-és az nem Te vagy- "tutujgatja" a Te kicsikédet!Hát ez az élet rendje,számunkra mindig is a gyermek marad.
Nagyon ráérsz még ezen agyalni,mert még picike,de hamar elszalad az a "pár" jó év,amikor csak a Tiéd.Használd ki nagyon és tartalmasan.
Én az első "elválási" sokkot akkor kaptam,mikor ovis lett.Három év után olyan volt,mintha elvették volna a gyermekem! ;D
ja megvan!!
:DDDDDDDDDD
:o)
23 éves és komolyan udvarol ugyan,de még szeretném,ha kicsit tapasztalná a világot...
jaaaaaaa! Bocsi! én azért tettem oda a kérdőjelet!! :DDDDDDD
Egyébként mennyi idős?
Ez így van sajnos,a sok idő milliomos,nemtudokmitkezdenimagammal,kíváncsi emberről nem is beszélve!
:o)
Korai még a gólya,mert gyermek még a felnőtt! :)
egyébként vicces , de mikor terhes voltam ( mind a 2x) gólyák repkedtek felettem!
ebből jött az ötlet anno hogy hülyéskedtünk a csajokkal , hogy majd szólok valamelyiknek hogy menjen ahhoz aki épp babát szeretett volna!! és köv: hónapban pozitívat tesztelt! na innen indult a gólyaküldő szolgálat! Bocsi , tudom ez nem ide tartozik....
nem tudom milyen volt eddig a naplód de nekem nagyon tetszik!! Főleg ahol képek is vannak a szövegekben!
én a picassa webalbumot is használom , vagyis előbb a progit, úgy nagyobb képeket tudsz feltöltenio a naplóba! hagy folyon a látogatók nyála a sok finomságtól!
:D
További ajánlott fórumok:
- Műköröm készítés otthon!
- Mit készítesz padlizsánból?
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Hogyan tudok saját készítésű videót feltenni a gépemről a naplómba?
- Saját készítésű videó fent van a gépemen, hogy tudom naplóba átmásolni?
- Pedagógiai asszisztens terepnapló készítésében segítenél?