Nagyon félek a halandóságomtól. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Te még nagyon fiatal lehetsz.
Amire nincs ráhatásunk, azzal időpocsékolás foglalkozni. Viszont ami az elmúlás előtt van, azzal érdemes.
A haláltól való félelem csendben ott él bennünk, mert legtöbbünk szeret élni. De épp ez az, ami emlékeztet arra, hogy az élet véges, és ezért értékes.
Nem tudjuk, mikor jön el az a nap, és talán nem is ez a legfontosabb kérdés. Hanem az, hogy addig hogyan élünk. Félelemben, bezárva önmagunkba...vagy nyitottan, megélve minden apró pillanatot.
A félelem nem ellenség, csak egy halk figyelmeztetés arra, hogy számít, amit, ahogy élünk. De nem kell, ne engedd, hogy elvegye az élet ízét. Inkább emlékeztessen rá: most van itt az idő élni!!! Hát élj, élvezd minden pillanatát!!
Itt a halálról való félelemről volt szó, ami szervesen kapcsolódik a megszűnéstől való félelemhez.
Ha a Fórumnyitó, vagy valaki más már elgondolkozik a leírtakon, akkor nem volt felesleges leírnom ide ezeket a gondolatokat. Többiek meg úgyis meggyőzhetetlenek.
Megfogadom amit 12.-ben írtál,,nem vitázok a meggyőződéseddel.
Ha ezt hiszed, élj eszerint.
Mindenki azt gondolja amiben hisz,vagy nem hisz.
Én azt gondolom,,ugyanaz a sors vár rájuk csak elmúlást élik meg másképp.
Ezt nem tudjuk, még senki nem jött vissza.
Azt viszont igen, hogy jó emberek rengeteget szenvedtek a halálukért, gonoszaknak meg szerencséjük lett. Nem minden esetben, de életben nincs igazság.
Halál?
Nem probléma!
Csak, hogy milyen út vezet oda!!!?
Jöjjön inkább hirtelen!!!!
én imádok sokat és jókat is aludni.
főleg kaja vagy sex után...-))
További ajánlott fórumok:
- Nagyon félek a haláltól!
- Várod-e a pénteket? 11.26-ot? Én nagyon... De félek...
- Mellműtétem lesz és nagyon félek. Van, akinek már volt? Mire számítsak?
- Nagyon félek a fogászaton. Szédülés, sírógörcs..stb. Mit csináljak? Ideje lenne elmennem fogat húzatni.
- Anyósom hozzánk fog költözni. Nagyon félek tőle, hogyan fogjuk egymást elviselni.
- Nagyon leszidott a főnököm. Félek...