Orvosok műtét közben (beszélgetés)
9. boldogabban (válaszként erre: 7. - Fülemüledal)
ma 10:28
Szerintem csak problémamentes, rutin dolgoknál van ez, ha gond van, vagy ha nehéz, problémás az eset, akkor tuti nem dumcsiznak.
8. gigi> (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 09:25
Igen. Hallottam őket beszélgetni, nevetni. De közben meg műtötték a térdemet.Nem tudok elég hálás lenni érte!
7. fülemüledal
ma 08:45
A Grace klinikát néztem és ott állandóan műtét közben beszélik meg a problémáikat meg a magánéleti, szerelmi ügyeiket. Ezek szerint a valóságban is sokat beszélnek a műtőben, az ember pont azt gondolná, hogy oda kell koncentrálni, de ezek szerint a rutinműtét nekik olyan lehet, mint az autószerelőnek egy sima kerékcsere.
6. 80ASIQ (válaszként erre: 4. - Komor)
ma 00:11
Pontosan! Hasonló élményem volt szürkehályog műtét közben. (A műtött voltam, nem az orvos! :D )
5. Violet18
tegnap 23:22
Bőrgyógyásszal akkor tudtam bármiről is beszélni. Előtte utána rendelésen 1 szó sem jött belőle....
4. komor (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 21:32
Igen, állandóan dumálnak. Felvágják a hasadat, megmentik az életedet miközben a Balatonról, meg hétvégéről, meg ilyesmikről társalognak.
3. eunuch
tegnap 21:09
Volt nem altatós műtétem, hát végigdumálták. Egymás közt is, velem is.
2. fülemüledal
tegnap 20:44
Esetleg aki ilyen helyen dolgozik?
1. fülemüledal
tegnap 20:43
A valóságban is ennyit beszélgetnek az orvosok műtétek közben, mint a filmekben?
További ajánlott fórumok:
- Kecskeméti szülészet és orvosok
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Nyíregyházi orvosokról kinek mi a tapasztalata?
- Vannak itt külföldre vágyó orvosok?
- Rossz élmények orvosokkal
- Kinek mi volt a legdurvább testi tünete/betegsége amit a LELKE okozott? Miközben orvosok egészségesnek találták.