Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros-uborkás hústekercs recept

Mustáros-uborkás hústekercs recept

Elkészítési idő 35 perc

Kalória kevés
Zsírtartalom kevés
Szénhidráttartalom kevés

A Mustáros-uborkás hústekercs hozzávalói:
személyenként:2 szelet sertéskaraj (csont nélkül
l db ecetes uborka
mustár,
pirosarany
bors
étolaj


A Mustáros-uborkás hústekercs elkészítési módja:
a húst vékonyra kiklopfolod, minegyiket meg kell kenni mustárral, majd Pirosarannyal és megszórni őrölt borssal. A hús egyik szélére tesszük az ecetes ubokát (ha nagyok elvágni kétfelé) és feltekerjük. Fogvájóval megtűzni a két végén és már kész is. Serpenyőben kevés olajat forrósitunk, és a tekercseket körbe sütjük.

Amilyen rövid a recept olyan hamar készül el!

Nem kell sózni, mert a húson kivül minden már eleve sózott.

Kezdőknek is szivesen ajánlom.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros-uborkás hústekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook