Munkát keresel/kínálsz? (Nem MLM!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Gerincbaleset miatt /amiben teljesen vétlen voltam/ leszázalékoltak több éve, állapotomat véglegesnek minősitették, súlyos mozgáskorlátozotti státuszt kaptam. Nem látszik rajtam, mi a bajom, de pár óránál tovább nem tudok sem ülni, sem állni, sem menni, akkor le kell feküdni, mert begörcsöl a hátizom, s nem tudom tartani magam. Előtte államigazgatásban voltam vezető, diplomám van, s több szakmám.
Az mostani OOSZI felülvizsgálaton visszaminősitettek 50 %-ra, ami azt jelenti, hogy egy hónapon belül nem lesz jövedelmem, max. a szoc. segély, ami húszezer forint. Fogalmam sincs, mi alapján döntenek, hogyan pontoznak, egyetlen orvos vizsgált meg ott. Nincs publikus jogi infó erről az eljárásról. Érdekelne, mi a döntésük alapja.
Sajnos van magas lakáshitelem, s több másfajta hitelem, s egyedül élek kisfiammal. A házat hiába adnám el, mivel a hitel kifizetése után nem maradna annyi, hogy vegyek bármit helyette. Kiadni szobát nem lehet, mert kis településen erre nincs kereslet. Eddig nagyon nehezen, de megéltünk. Több éve keresek távmunkát, vagy itthon végezhető bármilyen munkát - sikertelenül. Kiváltottam a vállalkozói igazolványt, hátha könnyebben foglalkoztatna valaki.Természetesen most azt is le kell adnom, mivel nem minősülök kiegészitő tevékenységet végző vállalkozónak, s mindent fizetnem kéne havonta.Ez az út is bezárul előttem. Van számitógépem, van internetem,/egyelőre/ van többféle képesitésem. Nem iszom, nem dohányzom, nincsenek szenvedélyeim.
Most úgy érzem - mindennek vége lesz. Nem látok egyelőre kiútat semerre. Nincs, aki segitene rajtunk, nincs olyan rokonom. Magamra vagyok utalva. Ez az egyetlen ötletem maradt, hogy nyilvánosan kérek segitséget, munkalehetőséget, hátha valaki tud valamit. Bármit elvégzek. Csak meg tudjunk élni valahogyan.
Köszönöm.
Sziasztok! Jan 1-től 24/72-ben dolgozom..a köztes napokra keresnék munkát...elsősorban sofőrködés vagy ilyen jellegű munka érdekelne Bp-n. Előre is köszi ha vki tud valamit!
Üdv
Tolna megyében meló?
eü végzettség, jogsi, PC felhasználó, akarat, elszántság.
Szia!
A lányom barátja keres pont ilyen munkát. Mindegy csak vezethessen, mindene a vezetés. Tudnál bővebben irni?
Továbbra is futárt keresek!!!
Nagy mozgásigényű, saját autóval rendelkező, lendületes nyugdíjas is lehet! :)
Pest megye és környéke!
Futár, futár, futár, futár!
Ne zavarjon a benzináremelés, keresni fogsz annyit, hogy simán kifizesd a beletöltöttet!
:)
Jelentkezz! Dolgozni kell, de ha nem irodában akarsz kuksolni, ez talán pont neked való! :D
Nem sok feltétel, mozgalmas mindennapok, ésszerű munkabeosztás, precíz elszámolás!
Szeretnél valami különlegeset csinálni?Új embereket megismerni a világ minden tájáról?Utazni,tapasztalatot gyűjteni és mindemellett segíteni?Akkor itt a helyed a Humana people to people 14 hónapos programjában!!!!
14 hónap:
-6 hónap Dániában,ahol tanulsz,dolgozol és felkészülsz Afrikára
-6 hónap Afrikában,ahol már egy konkrét projektben veszel majd részt
-2 hónap Dániában,ahol beszámolókat tartasz élményeidről és a kint végzett munkádról
Speciális végzettség nem szükséges,de az alap angol elvárt.Emellett fontos,hogy légy kitartó,rugalmas és nyitott a változásokra!
Bővebb információ:Gulyás Ágnes
mail:onkentesmunka@yahoo.com
tel.:+4527658659
DECEMBER 8-ÁN TÁJÉKOZTATÓ BUDAPESTEN!A pontos helyről és időpontról érdeklődj a megadott e-mail címen,vagy telszámon!
Szia!
Termekforgalmazassal (is) foglalkozom, nekem bejott, a Magyarorszagon jelenleg kaphato legjobb tapl. kieg.-rol van szo. MLM rendszeru, de valoban megeri es a termek szuper! A kereseti lehetoseg meg nyugat-europai. Ha erdekel, irj privit, adom az infot.
Jaaaaaaaa,aszthittem olyan igazirol beszélsz.
Jo melo?
jesszum....nem kell ilyenben gondolkodni.... :)
sima üveggyöngy :)
Páromnak keresek munkát
elsősorban: rendszergazda, help-desk, hardwer,
pluszba amit még csinált ezek mellé:
területi képviselő, valutapénztáros,
Ha valaki tud valamit szóljon:)
Sziasztok!
Termekforgalmazassal (is) foglalkozom, nekem bejott, a Magyarorszagon jelenleg kaphato legjobb tapl. kieg.-rol van szo. MLM rendszeru, de valoban megeri es a termek szuper! A kereseti lehetoseg meg nyugat-europai. Ha valakit erdekel, irjatok, adom az infot.
Masodallasban tancot tanitok, sajnos vagy hal istennek ez szenvedely nalam, marmint a tanc. Ha Bp. kornyeken szuksege van valakinek tanctanarra (tarsas tanc, modern tanc, jazz-balett alapok) szoljatok! Szalagavatokra felkeszitest is vallalok, tanctanfolyamokat, stb.
Sziasztok.
Varrónőket bedolgozókat keresek akik akarnak is dolgozni. Kis szériás határidős munkaról van szó. Szabassal, varrással. A bérezés megegyezés szerint. Lakkot kell varni !! Aki nem tudja mi az vagy meg soha nem dolgozott vele kérem csak ugy jelentkezzen, hogy a felhasznalt alapanyagert anyagi felesosséget kell vallalni !!
Köszönöm.
30/ 428-1009 Itt jelentkezhetnek.
Budapesti vagy Pest megyéből Bpre bejárni tudó, saját autóval rendelkező, a várost, a kerületeket jól ismerő, vagy GPS-el rendelkező, dolgozni akaró, intelligens személyt keresek, futártevékenységre.
Érettségi nem kötelező, de pörgős, a munkájáért felelősséget vállalni képes emberre lenne szükségem!
Nagyon szép egyedi, bébi-gyermek kötött együtteseket készítek méretre is! Felnőtt norvégmintás kardigánt-kötött hosszúkabátot, kötött-horgolt ponchót, egyedi csipkemintás felsőket, kézi kötéssel.
Ezenkívűl programozói szgép használat, és egyéb otthoni irodai munkák, kereskedelemben sok éves tapasztalat. Nagyon jó kézügyességgel rendelkezem, rajz, festés, dísztárgyak-szobrocskák, fonások, fűzés,kézi-(gépi)hímzés kreatívságok.(díszkosarak készítése, csokrok, lakásdíszítés) Párom betegsége miatt, kénytelen lennék itthoni munkát végezni, de a környezetemben nincs ilyen lehetőségem!
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Ha megtehetnétek, abba hagynátok a munkát 55 évesen, mint anyáink a 80 as években?
- MLM rendszerről vélemény? Akár munkatapasztalat, akár vásárlóként?
- Munkakeresés...avagy Ki hogyan, milyen úton talált munkát?
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?