Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Munkát keresel/kínálsz? (Nem MLM!) fórum

Munkát keresel/kínálsz? (Nem MLM!) (beszélgetés)

❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
263. fer75
2008. aug. 26. 16:54

Sziasztok !!

Érdeklődni szeretnék hogy Pécsett nem tud valaki délutáni elfoglatsággal másodállást??(pl:árufeltöltés szórólapozás stb... nem diák munka!!)

2008. aug. 18. 18:57

Megnéztem a www.lehuzas.hu oldalt. Megdöbbentő!

A történetek is, de leginkább az emberi hiszékenység. Ugyanakkor elég furcsa, hogy míg a "feljelentett" cég nevét címét kiírják, addig a panaszosnak elég egy "anonymus2-t vagy bármilyen álnevet aláírni. A törénetet nem kell valós névvel, címmel vállalniuk.

A honlap tulajdonosáról sem találtam adatot, sem címet, sem kontaktot. Vajon ki ellenőrzi a leírt történetek valódiságát, ki vállal felelősséget azért, hogy ezek nem csak rosszindulatú hitelrontások???

261. Sirga (válaszként erre: 258. - Babyk)
2008. aug. 18. 18:31

Írd be a keresőbe! A www.lehuzas.hu-t is kidobja, de ott nem csak ez, hanem általam ismert, működő cégek is szerepelnek.

Egyébként valós, tényleges táv-, vagy bedolgozói munkára én is jelentkeznék!

2008. aug. 7. 15:45
Győrből, vagy vonzáskörzetéből keresek tetőfedő, tetőszigetelő munkára lehetőleg fiatal alkoholmentes talpraesett ügyes munkaerőt. Korrekt bérezéssel. Tériszony kizárva!!!
259. SF
2008. júl. 14. 20:43
Én nem csinálnám! Erősen kihasználás és becsapás szaga van! Hol tudnék én egy fotelt 900 ezerért eladni!
258. babyk
2008. júl. 14. 19:11

Sziasztok!

Én is találkoztam a Vikanos Hungary Kft. hirdetésével, csak nem tudom, bele merjek-e vágni. Esetleg van valaki, aki elkezdte? Vagy bárki, akinek lenne róla információja?

Köszönöm előre is!

257. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 231. - 5a5c6c6a02)
2008. jún. 29. 11:58

Az ingatlanközvetítés jó ötlet. Ha profin csinálod, 8-9 százezer forintot megkereshetsz vele. De legalább fél év tanulás kell hozzá, minimum egy nyelv profi ismerete, lehetőleg angol, spanyol, esetleg német. Óriási kitartás kell hozzá, és jó emberismeret, hogy tudd, ki a komoly ügyfél és kire ne vesztegesd az idődet.

Sajnos a sok kókler eléggé lejáratta a szakmát. De éppen ezért van nagy respektje annak, aki valóban ért hozzá.

256. zita210 (válaszként erre: 255. - SF)
2008. jún. 22. 06:51
Valahol olvastam, hogy külföldön jól bevált módszer a bedolgozás. Sajnos ez nálunk nem divat. Nagyon kevesen ajánlanak ilyen munkát, pedig kereslet az lenne rá. Pár éve jelentkeztem egy újsághírdetésre, igaz, hogy már az is gyanús volt, hogy pénzt kért a munkaajánlatért.:-( A munkaajánlat pedig az volt, hogy én is csapjak be másokat, és abból lesz a gazdagság. Biztos jól megy ez az üzlet, nekem nem volt hozzá gyomrom. Azóta előbb kérdezek, utána cselekszem:-)
255. SF (válaszként erre: 254. - Zita210)
2008. jún. 21. 16:39

Ismerős a helyzet. Nekem autista a lányom, addig tudnék dolgozni, míg iskolában van. De nem tudok, mert sehová nem vesznek fel, mondván, nem vagyok megbízható.

Ma különben is az a divat, hogy segíts magadon! Gyárts hulladékból napszemüvegtartót, jegyzetfüzetcsíptetőt, keverj bitumenből mellnövelő pasztillát, és add el minél nagyobb haszonnal. A becsületnek és a tisztességnek nincs értéke.

254. zita210 (válaszként erre: 253. - SF)
2008. jún. 16. 20:42
Lassan ott tartunk, hogy a diploma csak hátrányt jelent, mert azt meg KELL fizetni, és ha meglátják az önéletrajzban, akkor már el is felejtik az embert:-)Amúgy a picurkák mellett jól jött volna egy kis mellékes, mert a Gyes...Nem ragozom
253. SF (válaszként erre: 252. - Zita210)
2008. jún. 16. 14:02
Nagy segítség vagyok, mondhatom. Ha legalább egy takarítói munkát fel tudtam volna ajánlani... De legalább annyi kéne nekem is. A diplomám pont elég lenne hozzá...
252. zita210 (válaszként erre: 251. - SF)
2008. jún. 16. 11:22
Igazad van, de reménykedtem benne, hogy kiderül, ez nem egy átvágás:-(Legalább a postaköltséget megtakarítottam)Köszi a segítséget
251. SF (válaszként erre: 250. - Zita210)
2008. jún. 16. 10:58
Zita! Egy komoly ajánlat úgy kezdődik, hogy XY cég keres Z munkakörbe ABC végzettségű dolgozókat. Amit leírtál, még véletlenül se felel meg ennek a formulának, szerintem csalás az egész.
250. zita210
2008. jún. 15. 08:08

Kecsegtető ajánlatokat találtam a Kecskeméti Szuperinfóban: Bedolgozókat keresünk az ország egész területéről, szaktudást nem igánylő munkakörbe, normál és távmunkában. Érdeklődni levélben Vikanos Hungary Kft. Deberecen és postafiók

Mikor megpróbáltam neten utánanézni a cégnek, csak a hírdetésüket találtam meg több újságban.

Ki ismeri a céget, vagy egyáltalán ez egy valós cím?

249. SF
2008. jún. 13. 11:47
Nem hiszem, hogy ilyen topikokban az ember után vágnák a munkát. Egy komoly munkaadó ennyiből semmit nem tud kitalálni, főleg azt nem, hogy alkalmas vagy-e az általa kínált pozícióra. Akik meg jelentkeznek... azok inkább ne tegyék! Számtalan "remek" üzletkötést, meg házalást akartak már a nyakamba sózni. Hiába mondom, hogy csináltam ilyesmit, és a mai napig nem fizettek ki, váltig állítják, hogy ők mások!!! Azt nem fogják fel, hogy csak egyszer lehet eljátszani egy ember bizalmát.
2008. jún. 12. 22:23
VALAMIért ennek kellett torténnie!és lehet, h jobb lesz az életem!nem tudhatom!és bizom benne, h mindenki itt fogja megtalálni álmai állását!egymást segítve!mert MI egy nagy CSALÁD vagyunk
2008. jún. 12. 22:22

bármi megtörténhet

én ugy voltam,h most augusztusban megyek Angliába vendéglátózni, se Angli a gerinc gyogyulásomig, se vendéglátás! mindennek meg van a miértje!

2008. jún. 12. 22:13
na az jó lenne .)
2008. jún. 12. 22:01
Neked se konnyu! lehet, hogy jo h meginditottam ezt a tudásbázist? lehet h itt mindenkinek a végén találunk munkát?
2008. jún. 12. 21:31
Azért amit 2 év alatt megtanultam ott, az nem elég ,hogy szalonba egyedül dolgozzam..
243. SF
2008. jún. 12. 21:27
Ez szomorú.
2008. jún. 12. 21:16
hjaaj... én se tudom,hogy mit fogok magammal kezdeni..Pápán... én se értek semmihez.. eddig kozmetikusnak tanultam, de azért nem olyan egyszerű ez se..
241. SF (válaszként erre: 240. - 5a5c6c6a02)
2008. jún. 12. 21:11

Hát támogatásra most nekem is nagy szükségem lenne.. . Vagy inkább arra, hogy valaki rábökjön, hogy ezt avagy azt nézzem át.

Kész szerencse, hogy szorít a szükség, emiatt nem hagyom abba a megvalósítás előtt.

Érdekes, hogy nincs munka a vendéglátó iparban, mikor azt olvasom mindenhol, hogy hiányszakma a szakács, és a cukrász.

Pont mint az informatikus...

2008. jún. 12. 21:05

megértelek, és tudom, h mirol beszélsz! mondani mindent konnyu, meg a másikat felülbírálni!nálam is most ez megy,nincs gyerekem!de, hogy én megmondtam,nem jo a vendéglátás,miért nem tanultál mást...stb

és ilyenkor nem erre van szuksége az embernek, hanem támogatásra!

239. SF (válaszként erre: 236. - 5a5c6c6a02)
2008. jún. 12. 20:54

Értem én! Nekem se könnyű feldolgozni, hogy kutyába se vesznek! Mondanám, hogy kövesd a példámat, és próbálj kitalálni valami vállalkozást, de a te szakmádban ez nagyon nem egyszerű. Az enyémben se! Informatika tanárnak tanultam, de a 4 év alatt eléggé lemaradtam. Most próbálom behozni, és nem nagyon megy! Pedig ettől függ, hogy fillérekért indulhatok, vagy súlyos százezrek kellenének a semmiből.

Közben pdig hallgatom a "jóakaróim" morgását, hogy milyen élhetetlen vagyok, miért nem megyek el egy irodába 4 órára? Akik ezt mondják, el se tudjék képzelni, hogy néznek rám, ha beszámolok a lányomról. Mert mindig rákérdeznek, miért töltöttem otthon az elmúlt 20 évet...

2008. jún. 12. 20:52
igen az a baj, a 12 óra állás, meg terhelés!irodait is elvállalok! tudok gépelni! :D
2008. jún. 12. 20:49

hmm, én éppen most végeztem pécsett...sehol nem találtam melot, kizárólag jutalékosat, illetve 6órásat ami 40körül fizet.

Most jelentkeztem a Mc donaldsba, ott folyatamosan van felvétel, de ha az orvosod ajánlotta, h ne légy felszolgáló a gerinced miatt, akkor ez sem jó. Asszem 12 óra állás:S

2008. jún. 12. 20:48
jó, csak érted, én fiatalon itt ugrabugrálok, hogy lassan nem lesz munkám, és vannak emberek akiknek nagyobb bajuk van ennél!
235. SF
2008. jún. 12. 20:47
Jaj, nehogy elnémulj miattam! Így jártam! Csak miután megszülettek a gyerekeim, derült ki, hogy eddig lappangott a családban a betegség. Az én lányom után még 3 hasonló problémás gyerek született. Senki nem tehet róla.
2008. jún. 12. 20:44
akkor én most befogtam!sajnálom!én azért vagyok elkeseredve,mert ez volt az életem, semmihez se értek...még!dokim mondta, h ne legyek felszolgálo ha még jot akarok a gerincemnek!
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook