Munkát keresel/kínálsz? (Nem MLM!) (beszélgetés)
Sokáig kedves 592.hozzászóló megértem mélységesen helyzetedet, mert az ipar a termelés mindennek az alapja, ha ez nem működő képes, akkor itt nálunk szinte minden kihalt. Az árut el kell szállítani,
bármi is legyen az. Átérzem ezt, hiszen több mint húsz évig dolgoztam régi nevén ÁFOR-nak hívták és az új neve MOL RT- lett. Nekünk is rengeteg megrendelésünk volt és a vevőkör is volt bőven és sokfele szállított a cég többek között Nagykanizsára is ahol a Likörgyár volt. Itt hazánkban. Attól kezdve minden fenekestül felborult. A fent emlittetekre nagy szükség lenne, ahhoz, hogy beinduljon az élet, hiszen mindent tönkretettek. Üdv.Ágnes
Kedves Első hozzászóló!
Még talán vidéki városban úgy, ahogy találsz magadnak munkalehetőséget, de képzeld csak el az eldugott falvakban, településeken ott még erre sincs remény, mert az emberek zömének nincs pénze, buszra, v. vonatra, és a lakóhelyétől pedig odáig sokat kell gyalogolni, ha valahová el kell menni. Az utazás is eléggé költséges. Tudjuk a helyzet nem éppen rózsás, Munkaügyi Kirendeltségen is lehet érdeklődni, v, a Családsegítő Szolgálatnál álláskereső műhelyben, ahol telefonálhatsz is. Szívélyes üdv.Ágnes
Én is munkát keresek!Nekem jó lenne pesten is!Ha valaki tud szóljon nekem légyszike!
Szociális gondozó,Kertész--a szakmáim!
Dolgoztam telefonokkal,vendéglátásban(konyha,bár,grillkert,látvány konyha,felszolgáló),varrónőként,főzni is tudok!Van egy alapfokú német nyelvvizsgám,és egy alap sz.gép kezelőim!Nem találok munkát! :( Nagy nagy szükségem lenne egy munkahelyre!
Mondok egy példát. Ruházati boltban dolgozom, évek óta ezt csinálom. Bejött egy idősebb nő, és adtam neki nadrágot. A méret kicsi volt, láttam, hogy alig tudta begombolni. A köv. méret egy számmal nagyobb volt, az meg lógott rajta. Mivel láttam, hogy nem kényelmes egyik sem, nem tukmáltam rá, hogy vigye el. Ezért is kiabált, és ehhez hasonlók miatt. Meg hogy ő eladta vna stb...
Ha annyira béna vagyok eladónak, a többi munkahelyemen miért becsültek volna meg? És miért nem kiabáltak?
öööö "Ha valamit nem úgy csinálok, ahogy kell, már üvölt, mint egy nem normális. "
Munkát mindenhol úgy kell végezni, ahogy kell.... ;) ... és akkor üvöltést korrektül és fegyelmezetten az ember kikéri magának...
Siófokon talán májustól könnyebb mozogni munkailag... gondolom...
Sziasztok!
Ha valaki tud bármiféle munkát Siófokon vagy környékén, az írjon, légyszi! Bármi érdekel, akár irodai munka is.
Sajnos a jelenlegi munkahelyem nagyon stresszes, a főnököm kibírhatatlan. Ha valamit nem úgy csinálok, ahogy kell, már üvölt, mint egy nem normális.
Ha otthon végezhető MEGBÍZHATÓ munkáról tud valaki, annak is nagyon örülnék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép napot Nektek!
SZiasztok!
Szerintem, meg az ünnepekre talán felveszik az embert, aztán, amikor lejár a próbaidő: fenékbe billentik...
Engem most beszéltek le a Te---ó-ról!
Hoppá:)
Péntektől megszűnik a munkám!
Tudna valaki segíteni nekem állás ügyben?
Somogy megye, illetve marcali és környéke!
Minden lehetőség érdekel! Főiskolai diplomám van(kommunikáció-művelődésszervező szak)+angol középfokú nyelvvizsga!
Köszönöm előre is mindenkinek!!!
Sziasztok,
én is munkát keresek(vmi irodai háttér munkát) Pesten.
Eddig banki és biztosítói szektorban dolgoztam de nagyon gáz a helyzet mindenhol.El vagyok én is keseredve.Sehol semmi ami jó lenne és nem is tudok bármit elvállalni betegség és kisgyerek miatt.
*nem pénztárnak hanem pénztárosnak :D
Sok szerencsét neked :)
Jó munkahelyet?
Mo-n már annak is örülünk, ha valaki munkahelyet tud.:(((
Sziasztok, munkát keresek Csongrád megyében, pénteken a főnököm kirakott az utcára,hogy úgy mondjam és így karácsony és az igazi fűtés szezon előtt, nagyon jól jönne egy munkahely...
Tudna nekem valaki segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Ha megtehetnétek, abba hagynátok a munkát 55 évesen, mint anyáink a 80 as években?
- MLM rendszerről vélemény? Akár munkatapasztalat, akár vásárlóként?
- Munkakeresés...avagy Ki hogyan, milyen úton talált munkát?
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?