Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Munkát keresel/kínálsz? (Nem MLM!) fórum

Munkát keresel/kínálsz? (Nem MLM!) (beszélgetős fórum)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
443. c3e8e45b08 (válaszként erre: 442. - Kefekötőke)
2010. jún. 4. 10:57

Igen, Awi hegesztő, szénacél hegesztése.

Tudnál esetleg megbízható helyet ajánlani?

442. kefekötőke (válaszként erre: 440. - C3e8e45b08)
2010. jún. 4. 10:45

AWI hegesztés készség szintjén van a férjednél?

Abban el tudna helyezkedni,de lehet, nem a lakóhely közelében.

441. kefekötőke (válaszként erre: 434. - Marcsix)
2010. jún. 4. 10:38

Talált már munkát a férjed?

Itt dunántúlon van villanyszerelő,végső esetben targoncás állás biztosan.

2010. jún. 4. 10:06

Sziasztok!

Állással kapcsolatos segítséget szeretnék kérni!

Páromnak sürgősen szüksége lenne hegesztő vagy kőműves, burkoló állásra!

Már sok helyen próbálkozott, de a legtöbb állásajánlat nem felel meg a meghirdetettnek.

Már nagyon sok pénzt "kidobott" az ide-oda utazgatásra.

Az ország több területén is tudna munkát vállalni.

Kérnék mindenkit, aki tud, segítsen!!

439. mamcili
2010. máj. 30. 22:56
klenca adatlapját nézzétek meg :)
2010. máj. 21. 14:02

Sziasztok,én is munkát keresek júniusi kezdéssel.

Nekem bőven jó lenne a konyhai kisegítői állás is állandó délelőttbe,mert a kisfiamat nem tudom hova tenni én sem:(Ezért kell leszámolnom a jelenlegi munkahelyemről,ha lejár a GYED-em:S Ami június 1-ével jár le,és GYES-ből nem fogunk tudni megélni,mellette szeretnék legalább egy 60.000ft-ot keresni valami melóval.Bármi jó lenne,bármi,csak tényleg annyi a kikötésem,hogy 1 műszak legyen,és lehetőleg helyben,hogy ne keljen utazgatni hajnalok hajnalán,mert akkor megint ott vagyok,hogy ki vigyáz a gyerekre olyan korán,ha a párom is délelőttös:S Segítség!!!!

437. marcsix (válaszként erre: 436. - Agis)
2010. máj. 21. 12:11
Néztem már a honlapjukat, elvileg nem igazán találtam olyat ahová felvennék. Sajnos diplomája nincs, viszont szeret dolgozni. És az építészet be van halva.
436. agis
2010. máj. 21. 12:07
Próbálkozzatok a BOSCH-nál.
435. marcsix
2010. máj. 21. 12:06
Azt sem tudom, hogy lehet e ilyen fórumot nyitni, ha nem akkor ki lehet törölni. És bocsánat érte!
434. marcsix
2010. máj. 21. 12:03
Szeretnék itt is megpróbálkozni, hátha valaki tudna ajánlani munkát, mivel borsodban óriási munkanélküliség van. Villanyszerelő, targoncás, vagy klímás munkát keresnék. Persze nem is én, hanem a férjem. Neten is böngészünk, és újságból is. Egyszerűen nincs kínálat. Ha tudna valaki ajánlani valamit nagyon megköszönném.
433. pista55 (válaszként erre: 444. - Kicsilányka1984)
2010. máj. 16. 22:01
A borítékolás ha jól tudom abból áll, hogy keresel más balekokat Te is. Ha találsz, akkor majd Te is kapsz érte pénzt a többi balektól.
432. Mamazon
2010. máj. 16. 20:16
Sok sikert!
2010. máj. 16. 19:53

Sziasztok!

Győrben élek és nevelem egyedül a 3 éves kisfiamat. Olyan munkát találtam, ami hétfőtől péntekig este nyolcig tart. Szükségem lenne segítségre. Valakire, aki elmenne a kicsiért 16 óra körül a bölcsibe, hazahozná és este fél kilencig vigyázna rá.

Sajnos a fizetésem nem olyan nagy, hogy rendes órabért ki tudjak fizetni egész hónapra, de van egy üres nagyszobánk. Így gondoltam olyan segítséget keresnék, aki be is költözhetne hozzánk. Így a szállásért és kisebb összegért cserébe tudná vállalni a gyermekfelügyeletet.

Nincs semmilyen feltételem, azon kívűl, hogy felelősségteljes és szeretetteli legyen, akire a gyermekem rábízom.

Nyugodtan lehet férfi, nő, fiatal, idős, kisgyerekes, határon túli, külföldi.

Ha bárki közületek ismer valakit, akit ajánlani tud, akkor kérlek jelezzetek nekem.

Júniusban már költözhetne is és június 15-től kellene átvenni a gyermekfelügyeletet, addig is csak ismerkedhetnénk egymással. Hosszú távra gondoltam.

Ezen a napi négy és fél órán kívűl teljesen szabad lenne, így nyugodtan lehet tanulni vagy munkát vállalni emellett a feladat mellett.

Várom a jelentkezéseket!

430. bildus (válaszként erre: 429. - Varga.nora)
2010. máj. 15. 17:22
Igen,volt értelme tanulni...Nem kellek sehová,de csuda jó érzés is ez :(
429. varga.nora (válaszként erre: 428. - Bildus)
2010. máj. 14. 15:46

Szia.

köszönöm nagyon rámférne egy kis szerencse!!! Egyszerűen hihetetlen, hogy a saját szakmájában az embernek milyen nehéz elhelyezkedni!

neked is sok szerencsét!!!!

428. bildus (válaszként erre: 429. - Varga.nora)
2010. máj. 12. 15:50

Szia!

Látom,hogy te is hasonló cipőben jársz,mint én!Sajnos a szakmai gyakorlatokba nem számítanak bele azok,amiket a suliban kötelezően meg kellett csinálni :S Ez is hatalmas nagy szemétség szerintem!

Nekem már sikerült volna egy állás,de azért utasították vissza,mert nem ott lakom,ahol az állás lett volna.De most kerülő úton megint megpróbálom,természetesen most már ott lakom.Igaz csak néhány hete,de évek óta oda "udvarolok",tehát nagyon jól ismerem az ott élő "klienseket" :) Ha kidobnak az ajtón,bemászok az ablakon :P Sajnos rámenősnek és tolakodónak kell lenni!De neked is egy hatalmas nagy kalappal kívánok szerencsét!!! :)

2010. máj. 12. 15:14

Szerintem az nem normális aki azért fizet előre, hogy melót kapjon, de most komolyan gondoljunk csak bele.hisz azért mész melót keresni, mert nincs pénzed, nem ,majd még én fogok fizetni, hogy dolgozhassak,aham persze!!!!!!

Mi az, hogy odaadnék alapanyagot ingyen???Hát hogyne hisz ezért csinálom a céget , vagy te nem így gondolod??

Ezért ítrtam kicsilánynak, hogy nehogy belemenjen olyan dologba, ahol neki kell előbb fizetni és majd, ők adnak melót.áhhhh ébredjüönk fel kérem, hát csak gondoljunk bele milyen kizsákmányoló ORSZÁGBAN élünk.De azért jó vicc volt amit írtál

426. bildus (válaszként erre: 425. - 388b941089)
2010. máj. 7. 14:33

Hát mivel pályakezdő vagyok és januárban államvizsgáztam,ezért hivatalosan sehol!

Féléves,meg egy-két hónapos gyakorlataim voltak,gyámhivatalnál,szociális irodán,gyermekvédelmi központban,diákmunkán pedig a Magyar Államkincstárban tevékenykedtem,mindenesként :)

425. 388b941089 (válaszként erre: 424. - Bildus)
2010. máj. 7. 11:50
Hol dolgoztál eddig?
424. bildus (válaszként erre: 423. - 388b941089)
2010. máj. 7. 11:10
Köszönöm,az már rám férne :)
423. 388b941089 (válaszként erre: 422. - Bildus)
2010. máj. 7. 11:06

szia!

Én is jogi asszisztens vagyok! :D:D:D Sok sikert a kereséshez!!

422. bildus
2010. máj. 7. 10:43

Sziasztok!

Látom ez egy amolyan "állásközvetítő" topic :)

Ha valaki talál szociálpedagógus,vagy jogi asszisztensi munkakörbe tartozó állást,az legyen olyan kedves és gondoljon rám :) Rendelkezem Ecdl bizonyítvánnyal, tudok gyors és gépírni, van egy fél nyelvvizsgám és ha minden jól megy,akkor nemsokára megszerzem a közigazgatási versenyvizsgát!

Már kb 100 önéletrajzot adtam be 4 hónap alatt,de nem jártam még sikerrel :S És kezdek nagyon elkeseredni!Szeretnék már én is produktív tagja lenni a társadalomnak! :(

421. 388b941089 (válaszként erre: 420. - Anyuci91)
2010. ápr. 30. 19:48
Köszi a választ, a kamaránál már feladtam a hirdetést...köszi az okfejtést, egyetértek veled! :D de nekem most egy ügyvédjelölt kell, aki munkát keres! :D
2010. ápr. 30. 17:08
Az Ügyvédi Kamaránál is lehet érdeklődni ott legalább többet tudnak, v. Biróságon kérdezősködni ez ügyben. Nem értem ezt már elnézést, hogy beszélek róla, ebből már annyi van az országban. Esetleg a fizikai munkának mikor jön vissza a becsülete. Lassan már csak az előbbinek adnak hitelt az utóbbinak vajon miért nem. Más munkakörökre is nagy szükség lenne, mert egyenesen a szakemberek teljesen kiszorultak a munkaerőpiacról. Sokan szeretnének magas pozicióban dolgozni kérdem én a többiekkel mi lesz? Üdv.Ágnes
2010. ápr. 30. 15:40
Van köztetek ügyvédjelölt, aki állást keres Budapesten?
2010. ápr. 29. 17:04
Nem tud valaki ajánlani nyári munkát?
417. mamcili
2010. ápr. 13. 21:19

Drága keresők!

Jó tanács életrajz írás és személyes leadás...

Munkakör megjelölésével

Elérhetőség pontos feltüntetésével.

Nekem az elküldött életrajzok soha nem jöttek be, Sőt az sem, ha bementem egy boltba és valakit megkérdeztem... Mindig a főnököt kell keresni és személyesen átadni (benyomás) ! 4 munkából 4 jött be, de én elválaltam az elsőt, amit 1 jei kezdéssel felajánlottak (25.-én)

Sok sikert!

2010. márc. 27. 21:27

19 éves lány vagyok és munkát keresek,sajnos csak érettségivel rendelkezem és ez nem sok mindenhez elég!Ha valaki tud valamit akkor jó lenne ha szólna!

Előre is köszönöm!:)

2010. márc. 14. 12:11
Nem tud valaki belföldi kamionos állást győr-moson sopron környékén
414. Brygey (válaszként erre: 413. - 874eb11dfd)
2010. febr. 3. 22:54
köszi, hogy próbálsz segíteni. nem nagyon van lehetőség, ezért jöttem ide, hátha itt több ember megfordul, aki esetleg magán embernél is tud lehetőséget. szívesen mennék akár titkárnőnek is, vagy gyerekekre vigyázni.köszi még egyszer!
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook